Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ در معاملات روز گذشته بازار فلزات گرانبها، نقره هم روند نزولی در پیش گرفت اگرچه روند نزولی نقره قابل مقایسه با بازار طلا نیست. بر این اساس روز گذشته، طلای آتی آوریل با ۰.۳۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۷۳ دلار در هر اونس و نقره آتی مارس در بازار کومکس نیویورک با ۰.۲۵ دلار کاهش به قیمت ۲۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۶ دلار معامله شد.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند ترکیبی داشتند. در ایالات متحده هر سه شاخص اصلی مسیر نزولی در پیش گرفت، تحلیل‌گران معتقدند مسیر نزولی کنونی روند اصلاحی ناشی از ثبت رکوردهای پی در پی در سال ۲۰۲۱ بوده است. این در حالی است که اندکی ریسک گریزی در بازار مشاهده می‌شود اما چشم انداز صعودی می‌توان برای بازارها متصور شد که این خود موجب ادامه روند نزولی در بازار فلزات گرانبها شده است.

افزایش بازده اوراق قرضه دولتی در طول هفته جاری مورد توجه بازارها قرار گرفته و این امر اندکی به نگرانی‌های بازارهای سهام افزوده است. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه داری ایالات متحده در ابتدای هفته به بالاترین سطح یک سال گذشته رسید و اکنون در محدوده ۱.۲۸۲ درصدی معامله می‌شود. در صورت ادامه روند صعودی نرخ بازده، واضح و مبرهن است که سرمایه‌گذاران بیشتری جلب آن بازار خواهند شد. نگاهی به بازده ۰.۳۵۹ درصدی اوراق قرضه آلمان و ۰.۵۸۵ درصدی اوراق قرضه انگلیس، چشم انداز بازده اوراق قرضه در ایالات متحده را روشن‌تر خواهد کرد.

معاملات آتی مس هم روز گذشته به بالاترین سطح ۹ سال گذشته خود رسید، گفته می‌شود تقاضای فلز سرخ در ماه‌های گذشته با راه‌اندازی واحدهای صنعتی به شدت افزایش یافته و همین مساله منجر به افزایش قیمت مس شده است.

در بازارهای کلیدی خارجی روز گذشته شاخص دلار آمریکا اندکی کاهش یافت. قیمت‌های آتی نفت خام نیمکس هم روند نزولی در پیش گرفت و در حدود ۶۰.۷۰ دلار در هر بشکه معامله شد. بلومبرگ در گزارشی روز گذشته نوشت: با ادامه روند خاموشی در تگزاس برای چهارمین روز، به نظر می‌رسد بازار انرژی در دنیا با یک مشکل بین‌المللی مواجه می‌شود. با ادامه روند بی سابقه سرما تقریبا ۴۰ درصد از تولید نفت خام در ایالات متحده متوقف شده که این امر خود به افزایش قیمت نفت خام برنت در بازارهای آسیایی به بیش از ۶۵ دلار در هر بشکه کمک کرده است. در حالی که پیش بینی می‌شود دما تا آخر هفته تعدیل شود اما احیای کامل روند تولید نفت خام ممکن است هفته‌ها به طول بینجامد زیرا اپراتورها نیاز به ارزیابی خسارت چاه‌ها در طول این مدت دارند.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، قیمت‌های آتی طلای آوریل روز گذشته پایین‌ترین سطح ۸ ماه گذشته خود را حفظ کرد. روند نزولی معاملات آتی طلا همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است و نمودارهای روزانه همچنان از یک روند نزولی شش هفته‌ای خبر می‌دهند. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی ۱۷۵۰ دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات اخیر، سطح مقاومت نخست طلا دستیابی به بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشه یعنی ۱۷۸۸.۸۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در بالاترین قیمت معاملات روز چهارشنبه یعنی ۱۷۹۴.۲۰ دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست در کمترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۶۶.۶۰ دلار و سطح پشتیبانی دوم بر روی ۱۷۶۰ دلار در هر اونس عنوان شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند صعودی معاملات آتی نقره مارس بر اساس نمودارهای روزانه همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره رسیدن به بالاترین سطح قیمت معاملات ماه فوریه یعنی ۳۰.۲۵ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به سطح پشتیبانی فنی ۲۶ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۷.۵۹۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم بر روی ۲۸.۰۷۵ دلار قرار گرفته در حالی که سطح پشتیبانی نخست در کمترین قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۲۶.۷۵ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی ۲۶.۵۰ دلار در هر اونس مشاهده شده است.

معاملات آتی مس مارس هم روز گذشته با کاهش ۸۳۵ واحدی به قیمت ۳۹۰.۴۰ دلار معامله شد. در معاملات روز گذشته مس به بالاترین سطح قیمت معاملات ۹ سال گذشته دست یافت. روند صعودی معاملات آتی مس از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت مس دستیابی به سطح مقاومت فنی ۴۰۰ دلار و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به زیر سطح پشتیبانی فنی ۳۷۳.۴۰ دلار است. سطح مقاومت نخست مس در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۳۹۳.۱۰ دلار و سطح مقاومت دوم ۳۹۵ دلار عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست بر روی ۳۸۵ دلار و سطح پشتیبانی دوم بر روی ۳۸۱.۹۰ دلار قرار گرفته است. 

پربیننده ترین قیمت دلار ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ سقوط طلا به پایین‌ترین سطح ۸ماهه/ بازار طلا قربانی ریسک پذیری سرمایه‌گذاران قیمت دلار ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۹ پیش بینی قیمت دلار در آخرین روز بهمن/ بلاتکلیفی معامله‌گران با ادامه خط‌ونشان‌‌های برجامی پیش بینی قیمت طلا در آخرین روز بهمن ماه/ حرکت معکوس بازار طلا نسبت به دلار

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا بالاترین سطح قیمت معاملات معاملات روز گذشته دلار در هر اونس قیمت معاملات روز بالاترین سطح ایالات متحده سطح پشتیبانی معاملات آتی روند نزولی اوراق قرضه ادامه روند گذشته یعنی سطح مقاومت دوم بر روی هدف بعدی قیمت ها نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۱۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار

قیمت دلار که چند روزی است روند نزولی در پیش گرفته، امروز به کانال ۵۰ هزار تومان برگشت.

به گزارش ایسنا، قیمت دلار که در روز‌های گذشته روند کاهشی گرفته بود، امروز به کانال ۵۹ هزار تومان هم رسید؛ برخی از دلالان میدان فردوسی، قیمت این ارز را تا ۶۰ هزار تومان هم عنوان کردند و در مواردی هم این نوع ارز را تا ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان هم می‌فروختند.

دلالان چهارراه استانبول و خیابان منوچهری معتقدند در روز‌های آینده امکان ریزش دلار تا ۵۸ هزارتومان هم وجود دارد.

بازار میدان فردوسی که در تلاطم افزایش قیمت‌ها، تب و تاب فروش از سوی دلالان را به همراه داشت، امروز از هیجان خالی بود؛ البته فروشندگان دلار همچنان در بازار حضور داشتند تا اگر تقاضایی برای خرید باشد، پاسخ دهند.

تحولات مرزی بین ایران و پاکستان قبل از پایان یافتن تعطیلات نوروز ۱۴۰۳، سرآغازی برای روند صعودی قیمت دلار بود. همچنین همزمان با پایان تعطیلات نوروزی، اخبار سیاسی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق در سیزدهم فروردین‌ماه منتشر شد و روند صعودی که در بازار ارز آغاز شده بود را تسریع کرد.

به‌دنبال این اتفاق، ایران ۲۵ فروردین‌ماه، در عملیات «وعده صادق» یک حمله موشکی به رژیم صهیونسیتی ترتیب داد و فردای این حمله، قیمت دلار در ساعات آغازین بازار، به ۷۰ هزار تومان هم رسید؛ اما این روند صعودی ادامه‌دار نبود و در عرض چند ساعت، بازار روند نزولی به خود گرفت و به ۶۶ هزار تومان هم رسید.

در این مدت برخی از کارشناسان بازار هشدار دادند که روند صعودی این روز‌های بازار ارز، ناشی از هیجانات سیاسی است و ادامه‌دار نخواهد بود؛ درواقع به گفت آن‌ها از نظر اقتصادی اتفاقی رخ نداده که بخواهد علت افزایش قیمت ارز باشد. البته برخی دیگر از کارشناسان تاکید کردند که بدون یک بسته سیاستی مناسب، بازار ارز انضباط نمی‌گیرد و این بازار نیازمند برنامه پایدار است.

دیگر خبرها

  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده