Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر له نقل از وزارت جهاد کشاورزی، فرامک عزیزکریمی با بیان اینکه معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی برای سومین سال متوالی اقدام به اجرای طرح توسعه کشت محصولات علوفه‌ای در دیمزارها کرده است، اظهار داشت: این طرح برای سال اول در سطح حدود ۲۰۰۰ هکتار، در سال دوم در سطح ۱۳۰۰۰ هکتار و در سال جاری نیز در سطح ۳۴۰۰۰ هکتار برنامه ریزی شده که تاکنون ۲۷۰۰۰ هکتار آن کشت و بقیه نیز به صورت بهاره کشت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تامین بذر علوفه یکی از ارکان مهم این طرح است و در همین ارتباط تاکنون بیش از ۱۰۰۰ تن از بذور داخلی محصولات علوفه‌ای تامین و تدارک و برای اولین بار اقدام به واردات بذور ارقام خارجی با قابلیت کشت در اقلیم سرد و معتدل سرد شده است.

عزیزکریمی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در مجموع ۲۱۲ تن بذر علوفه دیم جهت استفاده در طرح جهش تولید در دیمزارها به کشور وارد شده که تمامی بذور واجد شرایط استاندارد ترخیص و عمده آن نیز در سطح دیمزارهای کشور با تخصیص یارانه برای زارعین توزیع و کشت شده است.

مدیرکل امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: به هیچ عنوان بذور علوفه مخصوص دیمکاری در گمرک رسوب نکرده است و عمده بذر موجود در گمرک، بذر ذرت و دیگر محصولات آبی هستند که تاریخ کشت آنها عمدتاً در پایان فصل بهار و ابتدای پاییز است.

وی یادآور شد: در سال جاری با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) طرح جهش تولید در دیمزارها در گستره دیمزارهای ۶ استان کشور در سطح ۶۷۰ هزار هکتار برنامه ریزی شده که تاکنون ۶۲۰ هزار هکتار آن کشت و بیش از ۵۳۰ هزار هکتار نیز تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

عزیزکریمی گفت: این سطوح تحت مدیریت حدود ۷۵ هزار بهره بردار و کشاورز دیمکار در ۷۰ شهرستان و ۷۸۰۰ روستا قرار دارد و در همین ارتباط نیز حمایت‌های خاص در امر تامین ماشین‌های کشاورزی، بذر، کودهای شیمیایی، آموزش و بیمه کشاورزی برای این قشر زحمتکش عملیاتی شده است.

کد خبر 5150766

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بذر محصولات کشاورزی اقتصاد مقاومتی مرز دوغارون بانک مرکزی ایران قیمت دلار شاخص کل بورس وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا بازار سهام اسیا وزارت جهاد کشاورزی لایحه بودجه ۱۴۰۰ اقتصاد آمریکا سهام عدالت دلار هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان