Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:01:54 GMT

جنگ نرم دشمن علیه تفکر وحدت است

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۲۸۲۲

جنگ نرم دشمن علیه تفکر وحدت است

به گزارش خبرنگار ایرنا؛  حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حمید شهریاری» روز جمعه در آخرین روز از سفر خود به استان کرمانشاه در نشست خبری با خبرنگاران استان در سرسرای امید استانداری که به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت تدارک دیده شده بود، افزود: یکی از ابزارهای دشمن برای دستیابی به اهداف و توطئه های شومشان را استفاده از روحانیون و علمای اهل تسنن و تشییع است که با حضور در برنامه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی احساسات عمومی را تحریک می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: برخی از روحانیون چه شیعه و چه اهل تسنن به دلیل جهالت تنها نام اسلام را یدک می کشند و به جای آنکه در خدمت اسلام و وحدت اسلامی باشند در راستای اهداف شوم دشمنان قدم برمی دارند.

او تربیت دینی و تقویت مدارس علوم دینی را از راهکارهای مهم در راستای جلوگیری از آسیب رساندن به وحدت دانست و گفت: باید سطح علمی و دانش روحانیون را بالا ببریم و از این طریق اجازه ندهیم به سرسپرده دشمن تبدیل شوند و در راستای اهداف شوم آنها گام بردارند.

وی یکی از تبعات ناآگاهی علما و روحانیون از مبانی دین مبین اسلام را توهین و اهانت به مقدسات دینی دانست و افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب فتوا دادند توهین به مقدسات دینی حرام است و همه ما باید این فتوا را سرلوحه کاری خود قرار دهیم.

کرمانشاه مظهر وحدت است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه این نشست با بیان اینکه ایرانیان در طول تاریخ اهل زندگی مسالمت آمیز بوده اند، گفت: اکنون نیز این فرهنگ در کشورمان وجود دارد و با وجود اینکه اقوام، مذاهب و فرق مختلف در کشور سکونت دارند می بینیم که در کمال امنیت، آرامش و احترام به عقاید هم با هم زندگی می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: در میان استان های کشور، کرمانشاه یکی از استان های پیشتاز در حوزه وحدت است و مردم و علمای اهل تسنن و تشیع در کمال احترام و اعتماد به همدیگر در استان زندگی می کنند.

او از همه علما و روحانیون اهل تسنن و تشیع در استان کرمانشاه به واسطه تلاش برای تقویت وترویج وحدت و برادری در استان قدردانی کرد و گفت: این قشر همچنان با هوشمندی، هوشیاری و روشنگری اجازه خدشه دار شدن وحدت در استان را ندهند.

او استفاده از ظرفیت های موجود در میان اهل تسنن برای تقویت وحدت را یکی از برنامه های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دانست و اظهار داشت: این ظرفیت ها را پس از شناسایی در راستای تقویت وحدت و همدلی و برادری و ترویج تفکر اسلامی در داخل و خارج کشور مورد استفاده قرار می دهیم.

تلاش برای توانمندسازی روحانیون اهل تسنن

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه سخنانش توانمندسازی روحانیون اهل تسنن و تجهیز آنها به ابزارهای روز از جمله دانش اطلاعاتی و ایجاد ارتباطات در فضای مجازی را از برنامه های این مجمع دانست و گفت: همچنین به دنبال اجرای طرح بزرگ خدمات تعاملی جهان اسلام هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری با بیان اینکه در قالب این طرح ۱۸ خدمت معرفی و ارایه می شود، افزود: این خدمات شامل آموزش در بستر فضای مجازی، گردشگری زیارتی و تولید محتواهای فرهنگی، دینی و آموزشی است.

وی با بیان اینکه دشمن جنگ نرم سنگینی را علیه وحدت در کشورمان به راه انداخته است، گفت:در این جنگ نیاز به جهاد تقریبی داریم و باید فضای جهان اسلام را از دست دشمنان اسلام خارج کنیم.

وی در پایان سخنانش هدف از سفر خود به استان کرمانشاه را ابلاع پیام وحدت به مردم و روحانیون اهل تسنن اعلام کرد و افزود: در این سفر مشاهده کردم که وحدت بسیار خوبی بین مردم و روحانیون اهل تسنن و تشییع استان برقرار است که جای قدردانی از این همه هوشیاری و بصیرت دارد.

سفر سه روز دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به کرمانشاه

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی روز چهارشنبه وارد کرمانشاه شد و ابتدا به شهرستان‌های اهل سنت نشین پاوه و روانسر سفر کرد و با امامان جمعه این شهرها دیدار و گفت و گو نمود.

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری همچنین در ادامه سفر خود به استان کرمانشاه با آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز دیدار و گفت و گو کرد.

دیدار با شورای روحانیت و امام جمعه اهل سنت کرمانشاه، دیدار با خانواده مرحوم ماموستا مُلا «محمد محمدی» امام جمعه فقید اهل سنت کرمانشاه، نشست خبری با اصحاب رسانه و سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه از دیگر برنامه های سفر سه روزه دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به استان کرمانشاه است.

برچسب‌ها مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی وحدت اسلامی اهل تسنن کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی وحدت اسلامی اهل تسنن مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی وحدت اسلامی اهل تسنن کرمانشاه اخبار کنکور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی حجت الاسلام والمسلمین روحانیون اهل تسنن استان کرمانشاه اهل تسنن اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • حمله شدید پرسپولیس به سپاهان: تفکر داعشی