Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اسکان مردم مناطق زلزله زده سمیرم در مساجد و حسینیه‌ها، گفت: براساس ارزیابی‌های اولیه زلزله به ۵۵۰ واحد مسکونی شهری و روستایی خسارت وارد کرده است.

منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره آخرین وضعیت مناطق زلزله زده این استان، اظهار کرد: بر اثر وقوع زلزله شامگاه ۲۹ بهمن ماه در شهر سی‌سخت کهگیلویه و بویراحمد به اماکن مسکونی سه شهر و ۵۰ روستا در بخش‌های پادنا و پادنا علیا شهرستان سمیرم استان اصفهان خسارت وارد شده که در ارزیابی‌های اولیه مشخص شد ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی و ۵۰ واحد شهری از ۲۰ تا ۸۰ درصد خسارت دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آسیب شبکه‌های آب، برق، راه‌ها و قنوات، افزود: زلزله به ۱۷ مدرسه، تعدادی خانه بهداشت و مسجد و یک مجموعه پرورش ماهی نیز خساراتی وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان با بیان اینکه ۷ تیم ارزیاب برای بررسی میزان دقیق خسارات به مناطق زلزله زده استان اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: جلسه ستاد پیشگیری و هماهنگی مدیریت بحران شب گذشته نیز برگزار و اقدامات امدادی مورد نیاز انجام شد.

وی ادامه داد: بارش برف و باران، کولاک و کاهش دما در شبانه روز گذشته باعث مسدود شدن برخی از محورهای جاده‌ای شده و عملیات ارزیابی را با مشکل مواجه کرده بود اما امروز با قطع بارش و بازگشایی محورها برسی‌های دقیق خسارات در بخش‌های اماکن مسکونی، راه‌ها، بخش کشاورزی و زیرساخت‌ها انجام خواهد شد.

شیشه فروش درباره وضعیت اسکان مردم مناطق زلزله زده سمیرم، گفت: با توجه به بارندگی‌های شب گذشته و سرما مساجد و حسینیه‌ها را برای مردم پیش‌بینی کردیم؛ از این رو سرپناه امن برای آنها فراهم شد و نیازی به توزیع چادر اسکان بین مردم نبود.

شیشه فروش افزود: تاکنون به منظور کمک رسانی به استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۰۰ تخته چادر امدادی، ۱۰ تن نایلون، سه تیم اسکان و تغذیه از جمعیت هلال احمر و ۲ تیم راهداری با سه دستگاه لودر و کامیون جهت کمک به بازگشایی راه‌ها از اداره راهداری استان به سی سخت اعزام شدند.

وی افزود: چادر امدادی در صورت درخواست کهگیلویه و بویراحمد مجدد به این استان ارسال خواهد شد.‌
گزارش خبرنگار ایمنا، زمین لرزه‌ای به شدت ۵.۶ ریشتر شب گذشته در مرز دو استان کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان رخ داد. این زمین لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در فاصله ۱۰ کیلومتری سی‌سخت در کهگیلویه و بویراحمد، ۱۹ کیلومتری کُمه استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به وقوع پیوست. سی سخت در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج قرار دارد.

کد خبر 476089

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زمین لرزه سی سخت زلزله پادنای سمیرم اصفهان حوادث زلزله شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کهگیلویه و بویراحمد مناطق زلزله زده مدیریت بحران سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۲۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالوس دوبار لرزید

در هفته گذشته چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگی ۳ در عمق ۹ کیلومتری با زمین‌لرزه دیگری به بزرگی ۳.۷ لرزید.

به گزارش ایسنا، به گفته دکتر مهدی زارع، استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گسل اصلی مرز شمالی استان مازندران شامل گسل‌های «مازندران»، «کاسپین» و «خزر» یک گسل راندگی پنهان است که لغزش عمودی دو میلی‌متر در سال و متوسط افقی ۳ میلی‌متر در سال را نشان می‌دهد. در جنوب البرز، امتداد گسل‌های «آستانه»، «فیروزکوه»، «مشا» و «طالقان» و از شرق به غرب از میزان لغزش ۵ تا ۲ میلی‌متر در سال تخمین زده شده است.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین گسل‌های لرزه‌زا در منطقه البرز مرکزی شامل گسل‌های زیر می‌شود:

گسل شمال البرز

گسل کاسپین (مازندران)

گسل لاریجان

گسل لار

گسل مشا

گسل کندوان

گسل بلده

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله به بزرگای ۲.۷ و زلزله‌های ۲.۸، ۲.۹ و ۴.۲ به ثبت رسید و کیانشهر استان کرمان با زلزله ۳.۹ و کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ لرزیدند.

جزئیات زلزله‌های هفته گذشته به این شرح است:

کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۲۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری کنگ، ۳۳ کیلومتری بندر لنگه و ۴۷ کیلومتر جزیره تنب بزرگ این استان بوده است.

خوی استان آذربایجان غربی بعد از یک زلزله ۲.۷، زمینلرزه دیگری با بزرگای ۴.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۱۰ کیلومتری خوی و ۳۱ کیلومتری ایواوغلی استان آذربایجان غربی و ۳۵ کیلومتری تسوج استان آذربایجان شرقی بوده است.

در مرزن آباد استان مازندران زلزله ۲.۷ رخ داد در خوی استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸ به ثبت رسید

معمولان استان لرستان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۵ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۰ کیلومتری معمولان، ۲۲ کیلومتری ویسیان و ۲۴ کیلومتری خرم آباد این استان گزارش شد.

در اینچه برون استان گلستان زلزله ۲.۹ رخ داد

بهاباد استان یزد زمینلره‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۱ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۳۰ کیلومتری بهاباد و ۴۰ کیلومتری بافق استان یزد و ۷۴ کیلومتری کوهبنان استان کرمان بوده است.

در فین استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری فین، ۴۱ کیلومتری قلعه قاضی و ۴۴ کیلومتری بندرعباس این استان گزارش شد.

در چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۸ کیلومتری به ثبت رسید و رومرکز آن در ۳۳ کیلومتری چلگرد این استان، ۳۸ کیلومتری قلعه خواجه و ۶۵ کیلومتری لالی استان خوزستان بوده است.

در شوسف استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۷ به ثبت رسید

چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری، زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۵ کیلومتری را تجربه کرد که کانون این رخداد‌های لرزه‌ای در ۶ کیلومتری چالوس، ۱۱ کیلومتری نوشهر و ۱۴ کیلومتری کلارآباد این استان بوده است.

در گتوند استان خوزستان زلزله ۲.۵ رخ داد

در کیانشهر استان کرمان زلزله ۳.۹ در عمق ۶ کیلومتری به ثبت رسید که رومرکز آن در ۱۸ کیلومتری کیانشهر، ۲۲ کیلومتری کوهبنان و ۳۲ کیلومتری راور این استان گزارش شد.

جم استان بوشهر با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۲۰ کیلومتری زمین لرزید و کانون آن در ۲ کیلومتری جم، ۲۸ کیلومتری بندر کنگان و ۳۲ کیلومتری بنک این استان گزارش شد. زلزله ۲.۷ از دیگر رخداد‌های لرزه‌ای این منطقه بوده است.

در بابامنیر استان فارس زلزله ۲.۷ و در جایزان استان خوزستان زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله ۲.۷ و ۲.۹ به ثبت رسید.

دیگر خبرها

  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • چالوس دوبار لرزید
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته
  • ثبت ۵ زمینلرزه در خوی طی هفته گذشته
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره