Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیمردان طالبی جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا به بیان وضعیت ۱۰ شهرستان استان پس از ریزش برف پرداخت و گفت: با قطع بارش در سطح شهرستان همدان و وزش باد، افت دما سپس برودت، یخبندان و لغزندگی معابر موجب بروز سوانحی شد.

وی اضافه کرد: با این وجود هم اینک وضعیت جوی پایدار همراه با وزش ملایم باد را در شهرستان همدان شاهد بوده و خسارت های به وجود آمده در بخش انرژی برق نیز به طور کامل رفع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان بیان کرد: افت دما، برودت و شدت ریزش برف و کولاک در شهرستان ملایر سبب یخبندان و بروز خسارت هایی شده بود اما در حال حاضر وضعیت این شهرستان پایدار و قابل کنترل است.

طالبی ادامه داد: به دنبال بارش سنگین برف در شهرستان نهاوند چند راه روستایی مسدود شده بود که با تلاش نیروهای امدادی بازگشایی شد.

وی افزود: پس از قطع بارش ها، افت دما و یخبندان باعث لغزندگی معابر و بروز تصادفات در سطح شهرستان شد که این سوانح تلفات جانی نداشته و هم اینک وضعیت در شهرستان عادی و پایدار است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: پس از قطع بارش و کولاک شاهد کاهش شدید دما در شهرستان رزن بودیم و در حاضر معابر و مسیرهای اصلی رزن باز هستند.

طالبی درباره وضعیت شهرستان فامنین نیز اظهار داشت: با بارش سنگین برف در روز گذشته میزان خسارت در حوزه برق و تخریب چند دیوار در سطح شهرستان گزارش شد و از صبح امروز با افت دما شاهد یخبندان بوده و  هم اکنون وضعیت شهرستان پایدار و تحت کنترل است.

وی با بیان اینکه راه مسدود شده پنج روستا منطقه خرمدره تویسرکان با تلاش نیروهای امدادی رفع و معابر بازگشایی شد ادامه داد: همچنین با قطع بارش و وزش باد در سطح شهرستان تویسرکان یخبندان گزارش شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان افزود: افت دما از شب گذشته در شهرستان درگزین موجب بروز یخبندان شده و تاکنون گزارش مبنی بر بروز خسارت در درگزین تاکنون گزارش نشده است.

طالبی اضافه کرد: در اسدآباد نیز به دنبال بروز یخبندان و افت دما معابر و محورها لغزنده شدند که نیروهای امدادی همچنان در حال نمک پاشی و پاکسازی مسیرهای شریانی این شهرستان هستند.

وی بیان کرد: وضعیت گردنه اسدآباد در حال حاضر عادی گزارش شده و عبور و مرور جریان دارد همچنین خسارت های ناشی از بارش سنگین برف به حوزه برق و ابنیه اسدآباد وارد شده بود که این مشکلات برطرف شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: شماری از مسیرهای روستایی شهرستان بهار با بارش برف سنگین مسدود شده بودند که با تلاش تیم های راهداری بازگشایی شد با این وجود همچنان سطح معابر به علت اُفت دما لغزنده و یخبندان است.

طالبی اظهار داشت: خساراتی در حوزه ابنیه و برق ناشی از بارش برف سنگین به شهرستان کبودراهنگ وارد شده بود که این مشکلات توسط نیروهای امدادی برطرف شد و در حال حاضر وضعیت شهرستان پایدار و تحت کنترل است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای راهداری زمستانی همدان استانداری همدان مدیریت بحران بارش برف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای راهداری زمستانی همدان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای راهداری زمستانی همدان استانداری همدان مدیریت بحران بارش برف اخبار کنکور مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان نیروهای امدادی سطح شهرستان قطع بارش افت دما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • بارش شدید باران در ایلام آغاز شد
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • وضعیت اجرای نهضت ملی مسکن در همدان
  • پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند