Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آزولای به خبرگزاری رسمی کویت (کونا) گفت: موج تعطیلی جهانی مدارس و دانشگاه‌ها، اکثریت دانشجویان ودانش‌آموزان را تحت الشعاع قرار داد و موجب نابرابری در مسأله آموزش شد.

رییس یونسکو با بیان این که شیوع این ویروس همچنین دگرگونی ریشه‌ای در نظام‌های آموزش در سراسر جهان ایجاد کرد، هشدار داد که تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای مدت طولانی و تکرار این موضوع موجب خسارت شدید در امر آموزش شده و سلامت روانی دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت باز بودن مدارس یا بازگشایی سریع آنها با رعایت کامل پروتوکل‌های بهداشتی تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که یونسکو در تلاش است با تمام راه‌ها از جمله آموزش از راه دور، آموزش مدارس ادامه یابد، هرچند که این روش نمی‌تواند جای آموزش حضوری را بگیرد.

وزیر پیشین فرهنگ فرانسه گفت: زمانی که پیک کرونا در بهار ۲۰۲۰ رخ داد، تحصیل حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دانش‌آموز در بیش از یکصد و ۹۰ کشور جهان به تعطیلی کشیده شد که این میزان حدود ۹۰ درصد از کل دانش‌آموزان جهان است.

آزولای اضافه کرد: امروز و پس از گذشت حدود یک سال از شیوع کرونا، همچنان بیش از ۸۰۰ میلیون دانشجو با اختلال زیاد در آموزش روبرو هستند که این اختلال شامل تعطیلی کامل یا کاهش ساعت‌های درسی آنان است.

وی بار دیگر هشدارد که که این بحران شاید افزایش بودجه سالانه‌ آموزش در کشورهای فقیر را در پی داشته باشد و موجب شود که بخش آموزش نیازمند ۲۰۰ میلیارد دلار شود.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا که علاوه بر آموزش بسیاری از کسب وکارها را نیز با معضلات بیشماری روبرو کرده است، تاکنون به ۱۱۰ میلیون و ۹۲۹ هزار نفر رسیده که از این تعداد ۲ میلیون و ۴۵۴ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند و بیش از ۸۵ میلیون نفر نیز بهبود یافته‌اند.

برچسب‌ها کرونا مدارس یونسکو پروندهٔ خبری آغاز سال تحصیلی در کشورهای جهان در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مدارس یونسکو کرونا مدارس یونسکو اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۴۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

 همچنین در پی صدور هشدار‌های سلامتی، هزاران مدرسه در کشور‌های مختلف در این منطقه مجبور به تعلیق کلاس‌های حضوری خود شدند.

از فیلیپین تا تایلند و هند تا بنگلادش، کارشناسان هواشناسی هشدار دادند که ممکن است دما در روز‌های آینده از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

در فیلیپین، مقامات دولتی کلاس‌های حضوری در تمام مدارس دولتی را به دلیل گرما به مدت دو روز تعلیق کردند.

پس از اینکه دمای هوا روز شنبه در «مانیل»، پایتخت فیلیپین در این فصل از سال به رکورد ۳۸.۸ درجه سانتیگراد رسید، انتظار می‌رود هوای گرم تا اواسط ماه مه ادامه داشته باشد.

در همین حال در بنگلادش هم مدارس پنج منطقه از جمله «داکا»، پایتخت این کشور به دلیل موج گرما تعطیل باقی ماندند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که اداره هواشناسی این کشور هشدار گرمای جاری را از روز یکشنبه به مدت ۷۲ ساعت تمدید کرد.

گفته می‌شود حداقل هشت نفر از جمله دو معلم مدرسه در روز یکشنبه در شش منطقه از جمله داکا جان خود را از دست دادند.

بر اساس گزارش اداره هواشناسی بنگلادش، امواج گرما به مدت ۲۹ روز تا روز دوشنبه سراسر کشور را تحت تاثیر قرار داد که طولانی‌ترین موج گرمای ثبت شده در تاریخ این کشور از سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون است.

تایلند هم تحت تاثیر موج گرما قرار گرفته است. گرمازدگی امسال حداقل جان ۳۰ نفر را در تایلند گرفته است.

همچنین در کامبوج، میانمار و ویتنام هم کارشناسان هشدار دادند که دمای هوا در روز‌های آینده ممکن است از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

به گزارش آناتولی، دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و سازمان ملل اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گاز‌های گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

منبع :ایسنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!