Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@04:51:38 GMT

نگاهی به جهش کرونا در انگلیس و مشخصات آن

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۵۸۵۷

جهش کرونا و شناسایی نوع جدیدی از این ویروس در انگلیس بحران بهداشتی را بیش از پیش در این کشور افزایش داده است.

خبرگزاری میزان - مشاوران علمی دولت انگلیس می‌گویند نوع جهش یافته کووید-۱۹ که در حال حاضر در انگلیس غالب است ممکن است تا ۷۰ درصد کشنده‌تر از انواع قبلی باشد و این نگرانی در مورد چگونگی تغییر جهش در ویژگی‌های این ویروس وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «اکونومیک تایمز»، یافته‌های گروه مشاوره‌ای «تهدیدات ویروس تنفسی کرونا» که به تازگی منتشر شد، بر اساس تحقیقات مقدماتی منتشر شده در ۲۱ ژانویه است.

این گروه شامل متخصصانی از دانشگاه‌ها و آژانس‌های دولتی سراسر انگلیس است.

گزارش جدید، مبتنی بر تجزیه و تحلیل ده‌ها تحقیق است که نشان می‌دهد نوع جهش یافته کرونا که به اصطلاح «کنت»، که به نام منطقه‌ای که این ویروس برای نخستین بار در آن شناسایی شده است، نام گذاری شده، بین ۳۰ تا ۷۰ درصد کشنده‌تر از انواع دیگر ویروس کروناست.

بیشتر بخوانید: دومینوی جهش ویروس کرونا در انگلیس ژانویه؛ مرگبارترین ماه کرونایی در انگلیس

این مطالعات میزان بستری شدن در بیمارستان و میزان مرگ و میر را در بین افراد آلوده به این نوع جهش یافته ویروس کرونا و افراد آلوده به انواع دیگر مقایسه کرده است.

دیوید استرین، مدرس ارشد بالینی در دانشکده پزشکی دانشگاه اکستر و سرپرست بالینی کووید در بیمارستان رویال دوون و اکستر، می گوید که نتایج تجزیه و تحلیل‌ها در مورد این نوع ویروس نگران کننده است.

به گفته وی، «انتقال بیشتر به این معناست افرادی که پیشتر تنها در معرض خطر ابتلا به کووید-۱۹ بودند اکنون در حال ابتلا به آن هستند و در بیمارستان بستری می‌شوند.»


انتهای پیام/

برچسب ها: انگلیس بوریس جانسون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس انگلیس بوریس جانسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور هشتم اردیبهشت ماه با حضور اعضای شورا در وزارت کشور برگزار شد.

در این جلسه به دنبال درخواست اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل مسافری کشور در خصوص درخواست بازنگری در مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی شهری و همچنین ضرورت تصویب مشخصات علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به اصلاح آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مورد زیر به تصویب رسید:

مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی

با توجه به تصویب ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در جلسه یکصد و هشتاد و پنجم شورای عالی ترافیک شهرهای کشور، براساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه مذکور با عنایت به نبود تجربه عملی قبلی از عملکرد خودروهای برقی و لزوم احتیاط در بهره برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاد اصلاحی به شرح ذیل را که پس از طرح و بررسی بصورت ذیل مورد موافقت اعضای این شورای عالی قرار گرفت:

۱- خودروهای برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودروی شخصی را داشته باشند.

۲- خودروهای برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودروهای مناسب احتراقی موضوع مصوبات جلسات ۱۱۰ و ۱۸۱ و ۱۹۱ شورا را در خصوص ناوگان تاکسی شهری احراز نموده و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات جدول ارائه شده ملاک عمل بوده و احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی (با همکاری کمیته‌ فنی ذیربط و اتحادیه های ذیل سازمان شهرداری¬ها و دهیاری¬های کشور) صورت خواهد پذیرفت.

همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صاده برای این نوع از ناوگان، متناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصاً تعداد ایستگاه و رابط شارژ که از سوی شهرداری ذیربط به دبیرخانه شواری عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام می‌گردد، توسط این شورای عالی تعیین شود.

اعضای شورای عالی ترافیک بر ضرورت ارائه همه خدمات پشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذیربط خصوصاً باطری‌های بکار رفته، حداقل به مدت ۱۰سال از تاریخ واگذاری، تأکید کردند.

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • نگاهی کارتونی به پیروزی ۳-۲ آرسنال مقابل تاتنهام (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۲۳/۲۴) / فیلم
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • فصل جدید برنامه «جام‌جم» به زودی تولید می‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت