Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ریابکوف روز جمعه در بیانیه ای که در حساب کاربری وزارت خارجه روسیه در شبکه اجتماعی فیس بوک منتشر شد، یادآورشد: ما تصمیم واشنگتن برای انصراف از موضع خود در باره بازگرداندن تحریم های بین المللی تهران در شورای امنیت را که از نظر ما اقدام کاملا بی اساس و غیرقانونی دولت ترامپ بود، مثبت می خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه اینها حاکی از اراده معینی برای دستیابی به نتایج در عرصه سیاسی-دیپلماتیک و به معنای حفظ برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است.  

دیمیتری پسکوف سخنگوی رییس جمهوری روسیه نیز از انصراف آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران در شورای امنیت استقبال کرد.

  پسکوف روز جمعه به خبرنگاران گفت: تصمیم آمریکا برای انصراف از اعمال تحریم ها در مورد ایران، اقدام خوبی است و فشار تحریمی مانع اجرای برجام شد.

وی افزود: روسیه طرفدار و حامی برجام است و از خروج آمریکا از توافقنامه هسته‌ای متاسف است و به احیای این توافق بین‌المللی امید بسته است.

آمریکا با رد ادعای پیشین دونالد ترامپ درباره اعمال تحریم‌های ضدایرانی شورای امنیت و اعلام آمادگی برای شرکت در نشست گروه ۱+۵ و ایران درباره برجام سرانجام اولین سیگنال برجامی را به ایران مخابره کرد.

میخائیل اولیانوف سفیر روسیه در مقر اروپایی سازمان ملل در وین نیز در توئیت جدیدی نوشت:  کسانی که طرفدار مکانیسم ماشه بودند و با سیاست های آمریکا در مورد ایران تا حد ممکن و حتی فراتر از سیاست کاملاً شکست خورده فشار حداکثری کنار آمدند بدانند که اکنون زمان، زمان سیاست واقعگرایانه و دیپلماسی است.

 اولیانوف روز جمعه در این توییت تصرح کرد: آنان بدانند دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است. اکنون زمان سیاست واقعگرایانه و دیپلماسی است.

اولیانوف همچنین در گفت‌وگو با رسانه روسی اسپوتنیک تصریح کرد: لغو درخواست آمریکا درباره احیای تحریم‌ها علیه ایران نشانه خوبی است که تأیید می کند ایالات متحده متعهد به احیای  عملکرد عادی برجام است.

به گزارش ایرنا، دقایقی پس از پایان نشست چهارجانبه وزیران امور خارجه سه کشور اروپایی عضو برجام و آمریکا، «انریک مورا» معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که برجام در موقعیت حساسی قرار گرفته و به مذاکرات فشرده‌ای با حضور تمام اعضا و آمریکا نیاز است.

وی در توئیتی افزود: آمادگی دارم تا آن‌ها (اعضای برجام و آمریکا)  را برای شرکت در یک جلسه غیر رسمی برای گفت‌وگو درباره مسیر حرکت به جلو دعوت کنم.

برچسب‌ها برجام روسیه سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام روسیه سازمان ملل متحد برجام روسیه سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور بین المللی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران

به گزارش تابناک، لایحه جدیدی که به جو بایدن اختیار تشدید تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را می‌دهد، در آستانه تبدیل شدن به قانون است. با این حال، به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا تمایلی به اعمال فوری این تحریم‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و در شرایط حساس بازار انرژی جهانی نداشته باشد.

تحریم‌های جدید در واکنش به تنش‌ها

این تحریم‌ها که اواخر هفته گذشته توسط مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، در پاسخ به حمله موشکی ایران به اسرائیل اعمال شده است. طبق این مصوبه، دامنه تحریم‌ها علیه صادرات نفت خام ایران گسترش یافته و بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی که در تجارت نفت ایران دخیل هستند نیز هدف قرار خواهند گرفت.

اما آیا بایدن ماشه تحریم‌ها را می‌چکاند؟

با وجود لحن قاطعانه قانون جدید، تحلیلگران بازار نفت معتقدند که بایدن تمایلی به اقدامی که منجر به افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود، ندارد. برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که او با اعطای معافیت‌هایی، اجرای کامل تحریم‌ها را به تعویق خواهد انداخت.

این رویکرد مشابه سیاستی است که دولت بایدن در قبال روسیه و تهاجم این کشور به اوکراین در پیش گرفته است. کاخ سفید با اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه، سعی در محدود کردن درآمدهای این کشور دارد، اما در عین حال برای جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و تشدید تورم، اجازه داده است صادرات نفت روسیه ادامه یابد. این ملاحظات، به‌ویژه در سال انتخابات ریاست‌جمهوری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر این، آمریکا حتی با وجود تمدید تحریم‌ها، به ونزوئلا نیز اجازه داده است به صادرات نفت خود ادامه دهد. این اقدامات نشان می‌دهد که بسیاری از بازیگران بازار نفت، تحریم‌های جدید علیه ایران را چندان جدی نمی‌گیرند، چرا که انتظار دارند مشابه تحریم‌های روسیه، معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران نیز در نظر گرفته شود.

تأثیر نامشخص بر بازار

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد جزئیات اجرای این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی قانون جدید است، اما انتظار نمی‌رود تا پیش از پاییز، تأثیر قابل‌توجهی بر بازار نفت داشته باشد.

با این حال، بازار نفت در حال حاضر به شدت به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل به بالاترین سطح 6 ماه گذشته یعنی بیش از 92 دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت در شرایط تقاضای جهانی بالا و تداوم طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش رخ داده است.

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • تحریم‌های جدید غرب مرتبط با ایران و روسیه
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند
  • انصراف آمریکا از تحریم گردان جنایتکار ارتش اسرائیل