Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-02@07:46:51 GMT

سال 1400 سال جهش و تمایز بانک دی است

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۶۴۲۲

سال 1400 سال جهش و تمایز بانک دی است

امتداد - غلامرضا خلیل ارجمندی، رییس هیئت‌‌مدیره بانک دی در نشست هم‌اندیشی مدیران و رؤسای شعب بانک با تأکید بر تحولات ایجاد شده در ساختار مدیریتی و نظام تصمیم‌سازی این بانک، سال 1400 را سال جهش و تمایز بانک دی در نظام بانکی دانست.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، وی ضمن قدردانی از همکاران شعب برای تحقق اهداف کلان بانک در سال جاری گفت‌: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های بانک دی در دوره مدیریتی جدید، برخورداری از تیم مدیریتی باتجربه، با دانش، یکپارچه و همدل است که نتایج آن را در اقدامات صورت‌گرفته در یک سال اخیر به خوبی شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تلاش هیئت‌مدیره و مطالعات کارشناسی انجام‌شده، به سمت تغییر ساختار سازمانی بر مبنای کارکردمحوری ساختار حرکت کردیم تا بتوانیم با اصلاح فرایندی، در مسیر تسریع در اصلاح عملیات بانکی قرار گیریم. ارجمندی نظام هدفمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری را مهم‌ترین رکن ساختار مدیریتی بانک دی در سال 1400 دانست و عنوان کرد: در سال آتی اجرای یک نظام برنامه و بودجه جامع، شفاف و قابل اجرا برای بانک توأم با تعریف شاخص‌های عملیاتی مدون برای پایش فعالیت‌ها، در زمره اولویت‌های اساسی هيئت‌مديره قرار دارد.

وی افزود: نظام برنامه‌ریزی و نگاه استراتژیک سال 1400 بانک دی به‌گونه‌ای است که آثار آن به وضوح در عملکرد شعب در جذب منابع، ارائه تسهیلات و… قابل مشاهده خواهد بود و در نهایت در صورت‌های مالی و بهبود کفایت سرمایه اثرات خود را نشان خواهد داد. ارجمندی تأکید کرد: هر تصمیم و اتفاقی در بانک باید منجر به بهتر شدن و شفاف‌ترشدن صورت‌های مالی بانک شده و نتیجه آن در سود بانک قابل ملاحظه باشد. در غیر این‌صورت می‌توان گفت تصمیمات، بهینه و صحیح نبوده است.

وی با اشاره به اینکه بررسی و تحلیل شاخص‌های عملکرد بانک‌ها نباید به‌صورت نقطه‌ای و کوتاه‌مدت باشد، اظهار داشت: آنچه که آن را مدیریت و اصلاح موفق عملکرد بر می‌شمریم، با بررسی «روند»های بهبود قابل تحلیل است. بر همین اساس در بررسی وضعیت بانک‌ها، اقدامات کوتاه‌مدت و رشدهای موقت نباید ما را گمراه کند و لازم است بر روی بهبود کیفیت شاخص‌ها در روندهای بلندمدت و نه در زمان معین، تمرکز کنیم. رئیس هیئت‌مدیره بانک دی با اشاره به زمينه‌های همکاری مشترک با بنیاد شهید و امور ایثارگران و جامعه هدف گسترده آن گفت: فرصت ارائه خدمات به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جامعه بزرگ ایثارگری یک پتانسیل نهفته برای شعب بانک دی است که با یک برنامه‌ریزی هدفمند و هم‌افزایی میان شرکت‌های گروه مالی دی، زمینه مساعدی برای توسعه زنجیره ارزش و بازاریابی است. ارجمندی در پایان ابراز امیدواری کرد که با ابلاغ سیاست‌ها و برنامه‌های شعب در سال 1400، ضمن جهش در سودآوری بانک شاهد ارائه یک تصویر ذهنی مناسب از بانک نزد مشتریان و سهامداران باشیم.   ١٢:٣٦

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک دی سال 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی