Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@23:05:44 GMT

سرعت اینترنت همراه در ایران به ۲۶ مگابایت رسید

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۶۴۸۵

سرعت اینترنت همراه در ایران به ۲۶ مگابایت رسید

ایتنا - اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از اوکراین و مائوروتیوس کندتر و از فیلیپین و عراق سریع‌تر است.
متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل تا پایان نخستین ماه سال ۲۰۲۱ در ایران، ۲۶.۰۹ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۸۵ از میان ۱۴۰ کشور می‌رساند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، سرعت اینترنت از مواردی است که همواره برای کاربران دغدغه بوده و یکی از فاکتورهای کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعات وب‌سایت Speedtest که شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشورها بررسی می‌کند، تا ماه دسامبر سال ۲۰۲۰، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۴۷.۲۰ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل،  ۱۲.۶۷ مگابیت‌برثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۹۶.۴۳ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۵۲.۳۱ مگابیت‌برثانیه بود.

طبق آخرین آمار، تا ماه ژانویه ۲۰۲۱، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۴۶.۷۴ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۲.۴۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۳۷ میلی‌ثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۹۶.۹۸ مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود  ۵۱.۲۸ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۲۰ میلی‌ثانیه است.

 
رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه ژانویه ۲۰۲۱، به ترتیب به امارات متحده عربی (۱۸۳.۰۳ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۱۷۱.۲۶ مگابیت‌برثانیه)، قطر (۱۷۰.۶۵ مگابیت‌برثانیه)، چین (۱۴۹.۶۸ مگابیت‌برثانیه) و عربستان سعودی (۱۱۵.۸۴ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد. همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور ( ۲۴۷.۵۴ مگابیت‌برثانیه)، هنگ‌کنگ (۲۲۹.۴۵ مگابیت‌برثانیه)، تایلند (۲۲۰.۵۹ مگابیت‌برثانیه)، رومانی (۱۹۸.۰۱ مگابیت‌برثانیه) و دانمارک (۱۹۰.۳۲ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

در حال حاضر متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۶.۰۹ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۱.۳۹ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۸۵ از میان ۱۴۰ کشور رسانده است. این در حالی است که در ماه دسامبر ۲۰۲۰، متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۵.۳۰ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۱.۳۹ مگابیت‌برثانیه بود.
 
همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از اوکراین و مائوروتیوس کندتر و از فیلیپین و عراق سریع‌تر است.

 
در حال حاضر در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۹.۴۲ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۲ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۱۳۱ از ۱۷۵ کشور می‌رساند. در حوزه اینترنت ثابت در ماه دسامبر، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۸.۳۳ مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۱.۱۳ مگابیت‌برثانیه بود.

همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از توگو و هندوراس کندتر و از صحرای غربی و نیکاراگوئه سریع‌تر است.

 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت همراه اینترنت موبایل سرعت اینترنت مگابیت برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود مگابیت برثانیه و متوسط سرعت آپلود سرعت دانلود اینترنت موبایل سرعت آپلود اینترنت موبایل متوسط جهانی سرعت دانلود حوزه اینترنت ثابت مگابیت برثانیه متوسط سرعت دانلود حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه گاردین در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم، اما گراهام هریسون نوشت: یک مقام ارشد امور مین زدایی سازمان ملل گفت: جنگ اسرائیل در غزه ۳۷ میلیون تن آوار ایجاد کرده که بخش زیادی از آن با بمب‌های منفجر نشده همراه است که پاکسازی آنها ممکن است بیش از یک دهه طول بکشد.

پهر لودمار، رئیس سابق سرویس مبارزه با مین گذاری سازمان ملل در عراق در یک کنفرانس خبری گفت: تقریباً هفت ماه از این جنگ می‌گذرد و به طور متوسط ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع زمین در غزه ایجاد شده است.

وی گفت: بر اساس [مقدار] فعلی آوار در غزه، برای پاکسازی آنها، با ۱۰۰ کامیون ۱۴ سال کار لازم است. 

او افزود: با ادامه این جنگ، تخمین زدن مدت زمان پاکسازی غیرممکن است.

لودمار گفت: اسرائیل به دلیل شدت بمباران غزه که بخش‌های وسیعی از نوار غزه را به ویرانه تبدیل کرده است، متهم به «غیرقابل سکونت کردن یک منطقه» شده است.

۶۵ درصد از ساختمان‌های ویران شده در غزه مسکونی بودند.

به دلیل خطر وجود خمپاره، موشک یا سایر سلاح‌های مدفون شده در ساختمان‌های فروریخته یا آسیب دیده، روند پاکسازی و بازسازی آهسته و خطرناک خواهد بود. به طور متوسط حدود ۱۰ درصد از سلاح‌ها در زمان شلیک منفجر نشدند و باید توسط تیم‌های مین زدایی از میان برداشته شوند.

دیگر خبرها

  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • استقبال از تیم ملی فوتسال پس از بازگشت به ایران+فیلم
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • دانلود نماهنگ شنیدنی «روز ملی خلیج فارس» + علت نامگذاری
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • با صعود به فینال برند ایران حفظ شد/ قهرمانی نیاز فوتسال ایران است
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟