Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@01:59:13 GMT

بر مداری مریخ نورد؟

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۶۹۰۵

بر مداری مریخ نورد؟

فرود مریخ نورد ناسا روی سطح مریخ پنجشنبه شب همه را هیجان زده کرد. واکنش‌ها به این موفقیت و عکس‌های این مریخ نورد که به استقامت مشهور است دیروز هم ادامه داشت.

البته همراه شوخی با این ماجرا: «‏ما هم‌ منقلب شدیم‌ چه برسه خودشون»، «‏مریخ نورد ناسا الان تونست با موفقیت روی سطح مریخ فرود بیاد و در عرض ۳ دقیقه دوتا عکس از سیاره مریخ فرستاد به زمین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منم ده دقیقه طول کشید تا فیلترشکنم وصل بشه بیام اینو توئیت کنم»، «مریخ‌نورد ناسا سه دقیقه بعد از فرود، دو تا عکس فرستاد زمین. ما سه روزه داریم تلاش می‌کنیم عکس تکالیف برادرم رو توی شاد برای معلمش بفرستیم»، «‏چرا تصاویر این مریخ‌نورد جدید ناسا سیاه و سفید و بی‌کیفیته؟»، ‏جمع‌آوری نمونه خاک مریخ خیلی جالبه: سال 2021 ‎مریخ نورد استقامت خاک رو تو کانتینرهای کوچک پر میکنه و بسته‌بندی میکنه و روی سطح مریخ رها میکنه، سال 2026 یک مریخ نورد میاد و محفظه‌ها رو به طرف یه ماهواره پرتاب میکنه، سال 2031 ماهواره نزدیک زمین میشه و اونا رو به طرف زمین پرتاب می‌کنه‏»، «مگه قرار بود چی یاد بگیریم، به جز استقامت؟ حالا درسته که ما را به سخت جانی خود فلان و بیسار... اما یه دلیلی داره اسم مریخ‌نورد رو هم می‌ذارن استقامت دیگه.»


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مریخ نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند

یک پهپاد هیبریدی به سمت شناگران پرواز می‌کند و به عنوان یک حلقه نجات در هنگام خطر به فرد کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، آیا می‌توان یک حلقه نجات را به سمت یک شناگر مضطرب در فاصله یک کیلومتری پرتاب کرد؟ نه این کار ممکن نیست اما می‌توان یکی از آنها را به شکل پهپاد با پرواز به سمت شناگر هدایت کرد.

به نقل از نیواطلس، این پهپاد که حلقه نجات هیبریدی TY-3R نام دارد توسط شرکت هواپیماهای بدون سرنشین چینی «دیدیوک میکینگز» (Didiok Makings) ساخته شده و در اصل ترکیبی از یک کوادکوپتر و یک حلقه نجات است.

ایده این است که وقتی یک شناگر در حال غرق شدن توسط امدادگران مستقر در ساحل مشاهده می‌شود، آنها فقط پهپاد را به سمتش بفرستند تا روی آب فرود بیاید و شناگر بتواند از آن به عنوان یک وسیله نجات استفاده کند. سپس یک غریق نجات انسانی که کُندتر حرکت می‌کند، با یک کشتی آبی به سمت فرد حرکت کند تا او را به ساحل بازگرداند.

TY-3R با فشار یک دکمه روی کنترل از راه دور جوی استیک بلند می‌شود و از یک دوربین ۷۲۰p برای فراهم کردن دید در لحظه برای هدایت‌کننده استفاده می‌کند.

هنگامی که شناگر نجات پیدا کرد و دیگر نیازی به پهپاد برای شناور شدن روی سطح آب نداشت، یک دکمه دیگر باعث می‌شود هواپیما به طور مستقل به سمت مختصات GPS محل برخاستن خود پرواز کند. این پهپاد می‌تواند از روی آب بلند شود روی آن فرود بیاید.

به گفته شرکت دیدوک، TY-3R می‌تواند تا دو فرد بزرگسال را روی آب نگه دارد و بُرد ارتباطی ۱.۱ کیلومتری، حداکثر سرعت ۴۷ کیلومتر در ساعت و مدت زمان کار بیش از ۱۰ دقیقه در هر بار شارژ باتری را دارد. . همچنین ادعا شده است که وزن آن کمتر از پنج کیلوگرم و کاملا ضد آب است. این بدان معناست که می‌تواند به مدت ۳۰ دقیقه در عمق یک متری زیر آب مقاومت کند.

TY-3R موتورهای خود را هنگام فرود بر روی آب خاموش می‌کند و دارای صفحه نمایش روی پروانه‌های خود برای محافظت بیشتر از انگشتان شناگران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • ساخت پد فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور آغاز شد
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • حملات نظامیان صهیونیست و استقامت مردم جنوب لبنان