Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: اینکه فکر کنیم آمریکا برای جلوگیری از ادامه جنگ در یمن، فروش سلاح به عربستان و امارات را قطع کرده است، ساده‌انگاریی بیش نیست. آن‌ها هم اکنون هزینه حضور مستشاران نظامی خود در دیگر کشور‌ها را دریافت می‌کند. عماد نجار در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به علل واقعی تصمیم بایدن مبنی بر عدم فروش سلاح به عربستان و امارات برای جلوگیری از ادامه جنگ با یمن اظهار داشت: طی چند روز اخیر شاهد بودیم که مقامات آمریکایی به‌صورت مکتوب و لسانی  فروش سلاح به امارات و رژیم آل سعود را قطع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه نکته‌های مختلفی در این اقدام سیاسی و ظاهری جوبایدن در عدم فروش سلاح به متجاوزان جنگ یمن وجود دارد، عنوان کرد: نخستین قصد بایدن از این تصمیم، ترمیم وجهه جنگ ستیزی آمریکا در خارج از مرز‌های خود و دیگر نقاط جهان است.
کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار داشت: دیگر اینکه آمریکا در حال حاضر نیاز به فروش تسلیحات ندارد، زیرا به‌قدری سلاح به کشور‌های مرتجع منطقه فروخته‌اند که این کشور‌ها برای سال‌ها، تسلیحات نظامی دارند. البته مستشاران این کشور همچنان  در حال فعالیت نظامی علیه مردم یمن هستند.   نجار با بیان اینکه سلاح‌های آمریکایی همچنان علیه مردم مظلوم  افغانستان، عراق و سوریه بکار گرفته می‌شود، گفت: در حال حاضر جلوگیری از فروش تسلیحات اقدامی برای بازدارندگی جنگ علیه مردم بی‌دفاع یمن نیست بلکه تنها اقدامی نمادین و تبلیغاتی برای تغییر چهره جنگ طلبانه آمریکاست.
وی با اشاره به اینکه آنچه مهم است، اقتصاد ورشکسته آمریکاست که بدهکارترین کشور جهان است، افزود: پرداخت بخشی از این بدهی‌ها و ترمیم ساختار مالی آمریکا به‌واسطه فروش تسلیحات نظامی انجام می‌شود که در حال حاضر تروریست‌ها در آفریقا و غرب آسیا مشتری این تسلیحات هستند که توسط دولت‌های مرتجع منطقه خریداری می‌شود. در آفریقا هم خریداران سلاح، کسانی  هستندکه ثروت‌های ملی این کشور‌ها را به یغما می‌برند.    وی در پایان گفت: پس اینکه فکر ‌کنیم آمریکا برای جلوگیری از ادامه جنگ در یمن، فروش سلاح به عربستان و امارات را قطع کرده است، ساده‌انگاریی بیش نیست. آنها هم اکنون هزینه حضور مستشاران نظامی خود در دیگر کشورها را دریافت می‌کند.   بیشتر بخوانید:  خرازی: برای خاتمه جنگ در یمن؛ غرب باید ارسال سلاح به عربستان را متوقف کند

انتهای پیام/ 

برچسب ها: یمن عماد نجار فروش تسلیحات نظامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یمن فروش تسلیحات نظامی فروش سلاح به عربستان و امارات فروش تسلیحات کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود

معاون وزیر امور خارجه روسیه هشدار داد که روسیه تسلیحات هسته‌ای خارجی در لهستان را به عنوان یک هدف نظامی اولیه در نظر خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا،  ورشو در حال مذاکره با واشنگتن در مورد میزبانی احتمالی تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از برنامه ناتو است و «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان بر تمایل لهستان برای میزبانی از این سلاح‌ها تاکید کرده است.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه و در واکنش به این تحولات گفت که مسکو هرگونه گسترش توافق هسته‌ای ناتو را ماهیت «بی‌ثبات‌کننده» و «در واقع تهدیدکننده» روسیه می‌داند.

او گفت که این امر در مورد مأموریت‌های مشترک، جایی که اعضای غیرهسته‌ای بلوک تحت رهبری ایالات متحده برای استفاده از سخت‌افزار آمریکایی آموزش می‌بینند و حتی بیشتر از آن در مورد استقرار دائمی چنین تسلیحاتی که سرهای داغ در ورشو درباره آن صحبت می‌کنند، صدق می‌کند.

ریابکوف تاکید کرد سیاستمداران لهستانی که برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک خود رقابت می‌کنند، «باید درک کنند که هرگونه تغییر در آن جهت، امنیت بیشتری را برای لهستان فراهم نخواهد کرد، زیرا سایت‌های مربوطه قطعاً به هدف تبدیل خواهند شد».

این دیپلمات ارشد افزود: برنامه ریزان نظامی ما آن‌ها را در اولویت قرار خواهند داد.

دودا روز دوشنبه به روزنامه فکت گفت که شخصاً از ایالات متحده خواسته است تا بخشی از زرادخانه هسته‌ای خود را در لهستان مستقر کند. وی گفت: «اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از اشتراک هسته‌ای در خاک ما برای تقویت امنیت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما برای آن آماده‌ایم.»

«دونالد تاسک» نخست وزیر لهستان که به یک نیروی سیاسی رقیب تعلق دارد، اظهارات رئیس‌جمهور دودا در همان روز را کم اهمیت جلوه داد و گفت که مایل است دودا روشن کند که قصدش از بیان آن‌ها چیست. او با توضیح اینکه لهستان هیچ برنامه خاصی برای میزبانی از سلاح‌های هسته‌ای خارجی ندارد، افزود: «این ایده بسیار عظیم است، من می‌گویم بسیار جدی است».

به گفته منابع، آمریکا برخی از بمب‌های گرانشی هسته‌ای خود را در پنج کشور غیرهسته‌ای ناتو نگهداری می‌کند: بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه. دولت محافظه‌کار قبلی لهستان به رهبری قانون و عدالت (PiS) که دودا به آن تعلق دارد، سال‌ها به دنبال پذیرش در این باشگاه بوده است. تاسک رهبر پلتفرم مدنی است و دسامبر گذشته به عنوان نخست وزیر به قدرت بازگشت.

ریابکوف همچنین گفت که روسیه در صورت اتخاذ اقدامات عملی برای مصادره دارایی‌های این کشور، گزینه کاهش وضعیت روابط دیپلماتیک با آمریکا را بررسی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • باقری: انتظار حل موضوع فلسطین حین اشغالگری واقع‌بینانه نیست
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود