Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مشکل اصلی ما این است که به موقع به تولیدات داخلی نمی‌پردازیم.

او افزود: اگر استراتژی توسعه صنعتی در کشور را مشخص کنیم و بر اساس آن قدم برداریم، در بخشی که مربوط به توسعه فیزیکی است پیشرفت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیبی ادامه داد: اگر در ابتدا میزان تولید نفت در صنعت نفت کشور، چگونگی افزایش فرآورده بیشتر نفت، گاز، فولاد، مس و آلومینیوم در صنعت پتروشیمی را با دانش‌های مورد نیاز مشخص کنیم و به موقع تولید فناوری‌ها را به مراکز تحقیقاتی مانند جهاد دانشگاهی یا دانشگاه‌ها سفارش دهیم و یا اینکه صنایع بزرگ را اجبار به ایجاد دارندگی کنیم، صد در صد پیشرفت خواهیم کرد.

او با بیان اینکه اشکال کار ما در این است که در زمان استفاده از محصولات فناورانه در صنعت به فکر ساخت آن‌ها می‌افتیم، تاکید کرد: انجام تحقیقات کاریابی زمان خاصی را می‌طلبد و با توجه به اینکه در کشورمان هنوز آزمایشگاه‌های مرجع ساخته نشده است؛ بنابراین با مشخص کردن استراتژی‌های صنعتی می‌توانیم در زمینه تولیدات فناورانه پیش قدم شویم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور اضافه کرد: استراتژی صنعتی به معنای این است که می‌خواهیم در چند حوزه خاص صاحب دانش شده در دنیا هم صاحب نام شویم. به طور حتم یکی از نیاز‌های ما در این زمینه ایجاد آزمایشگاه‌های مرجع است.

طیبی ادامه داد: آزمایشگاه مرجع به این معناست که شرایط تست محیطی فراهم شود، برای مثال ساخت تجهیزی مانند مته حفاری و سیستم رانش مترو و تست آن‌ها با استفاده از استاندارد‌های لازم در آزمایشگاه‌های مرجع باعث می‌شود تا محصولات تولیدی ما در صنعت مورد استفاده قرار گیرند.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور مطرح کرد: در حال حاضر مته‌ حفاری به دست محققان کشور ساخته شده است و منتظر هستیم تا ببینیم در کدام یک از چاه‌های ایران که در آن حفاری انجام می‌شود امکان ارزیابی و تست مته‌های تولیدی وجود دارد، در حالی که برای پیشرفت هرچه سریع‌تر در تولید داخلی باید آزمایشگاه‌های مرجع داشته باشیم یا اینکه حداقل موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی یا یکی از مراکز تحقیقاتی آزمایشگاه مرجع داشته باشند تا بتوان این مته را در آنجا ارزیابی کرد.

طیبی گفت: یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود خیلی از افراد اعتقادی به توان ساخت داخلی یا حمایت از تولید ملی نداشته باشند، نداشتن آزمایشگاه‌های مرجع است و باید مراکزی که وظیفه آن‌ها تولید فناوری است به ساخت و ایجاد آن اقدام کنند.

بیشتر بخوانید

فعالیت موثر جهاد دانشگاهی در زمینه تهیه بذر هیبریدی کاهو جزئیات دستاورد‌های علمی جهاد دانشگاهی/ باید دانشجویان رشته‌های بدون بازار کار تغییر رشته دهند ورود جهاد دانشگاهی به تولید سیستم رانش واگن‌های مترو کار بزرگی است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی آزمایشگاه های مرجع آزمایشگاه های مرجع جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۹۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی ظهر چهارشنبه در مراسم گرامی‌داشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، گفت: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، اظهار داشت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاوردهای خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاوردهای دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

کد خبر 6094213

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد