Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@10:31:49 GMT

کعبه نمادین در بین‌الحرمین

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۹۳۷۵

کعبه نمادین در بین‌الحرمین

در آستانه میلاد امیرالمؤمنین (ع)، کعبه نمادین به همت متولیان حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) در بین‌الحرمین نصب شد.

به گزارش قدس آنلاین، امسال که شیوع کرونا مسیر زیارت خانه خدا را به روی عاشقان مسجدالحرام بسته است و هیچ زائر خارجی امکان تشرف به خانه خدا ندارد، متولیان حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) با قرار دادن کعبه نمادین در بین‌الحرمین، یاد زیارت کعبه را در ایام ولادت امیرالمؤمنین (ع) برای زائران زنده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس، در بین‌الحرمین کعبه نمادین نصب شده است و زائران حسینی پس از تشرف به بین‌الحرمین از این کعبه نمادین هم بازدید کرده و به یاد سفر به سرزمین وحی، به زیارت پرداخته و عکس یادگاری می‌اندازند.

 

سیزدهم رجب سالروز میلاد امام علی (ع)، مولود کعبه است که در گذشته مردم عراق در نجف اشرف با نصب کعبه نمادین و رکن یمانی که محل ورود فاطمه بنت اسد، امام علی (ع) بود، ایام ولادت امیرالمؤمنین (ع) را جشن می‌گرفتند.

 

حرم‌های کربلا قرار است در سالروز میلاد امام علی (ع) با بیش از یک هزار شاخه گل طبیعی تزئین شوند و مراسم میلاد امیرالمؤمنین (ع) در حرم سیدالشهدا (ع) تدارک دیده شده است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کعبه نمادین بین الحرمین حرم امام حسین ع میلاد امیرالمؤمنین ع حضرت عباس ع بین الحرمین کعبه نمادین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۹۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس)

 پاپیروس‌های هرکولانیوم مجموعه‌ای از بیش از 1800 طومار باستانی هستند که در قرن 18 کشف شده‌اند. آنها در ویرانه‌های یک ویلای مجلل باستانی واقع در شهر هرکولانیوم ایتالیا پیدا شدند.

به گزارش فرادید، این طومارها کاملا منحصر به فرد هستند زیرا در اثر فوران کوه وزوویوس در سال 79 پس از میلاد زیر خاکستر آتشفشان دفن و حفظ شدند. البته گرمای شدید پاپیروس‌ها را تا حد زیادی به زغال تبدیل کرده و باعث شده آن‌ها بسیار شکننده شوند. با این حال همین اتفاق از طومارها در برابر عناصری که معمولاً باعث پوسیدگی آنها در طول زمان می‌شد محافظت کرده است.

بقایای آکادمی افلاطون در آتن

حالا با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، دانشمندان در تلاش هستند تا پاپیروس‌ها را رمزگشایی کنند.

گرازیانو رانوکیا، کارشناس دانشگاه پیزا، می‌گوید که محل دقیق دفن افلاطون را در بین هزاران کلمه جدیدی که با استفاده از هوش مصنوعی در یکی از پاپیروس‌ها خوانده شده‌اند شناسایی کرده است. این پاپیروس در واقع اثری از فیلودموس گادارا است که در آن تاریخچۀ آکادمی افلاطون را شرح داده است.

رانوکیا گفت که این متن نشان می‌دهد که محل دفن فیلسوف یونانی در باغی است که در یک منطقه خصوصی در محوطۀ آکادمی و در نزدیکی زیارتگاه مقدس موزها در نظر گرفته شده است. (موزها در فرهنگ یونان باستان الهه‌گان هنر و ادبیات بودند).

آکادمی چگونه تاسیس شد؟

آکادمی افلاطون مدرسه‌ای مشهور در آتن باستان بود که توسط افلاطون در سال 387 قبل از میلاد تأسیس شد و در حومه شمال غربی آتن، خارج از دیوارهای شهر قرار داشت. این محوطه نام خود را از یک قهرمان افسانه‌ای به اسم «آکادموس» گرفته بود.

افلاطون ابتدا زمینی را که در نهایت آکادمی در آن ساخته شد خریداری کرد و شروع به برگزاری گردهمایی‌های غیررسمی در آنجا برای بحث در مورد مسائل فلسفی با برخی از دوستانش کرد.

بقایای آکادمی که در سال 86 قبل از میلاد ویران شد

این گردهمایی‌ها شامل متفکرانی مانند تئای‌تتوس، آرخوتاس، لئوداماس و نئوکلیدس می‌شد. این نشست‌ها و بحث‌ها سال‌ها ادامه یافت تا اینکه در اواسط دهه 380 قبل از میلاد آکادمی به عنوان یک مدرسۀ رسمی شناخته شد. یکی از مشهورترین شاگردان این آکادمی ارسطو بود که بعدها در کنار خود افلاطون به یکی از مشهورترین فیلسوفان تاریخ تبدیل شد.

باغی که افلاطون تصمیم گرفت از آن برای بحث‌های خود استفاده کند، قبلاً توسط بسیاری از گروه‌های آتنی، اعم از مدنی و مذهبی استفاده می‌شد و باغ‌های آکادمیا میزبان مسابقه مشعل شبانه از محراب‌های آتن تا محراب پرومتئوس نیز بود.

آکادمی افلاطونی توسط امپراتور خودکامۀ رومی به اسم سولا در سال 86 قبل از میلاد ویران شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمله عجیب روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه: پیـام پنهان دارد | از بعد نمادین روزها غفلت نکنید!
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس)
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • ساخت تونلی ۱.۵ برابر برج میلاد به دست مهندسان ایرانی
  • باورهای توحیدی امیرمؤمنان(ع) در دعای کمیل
  • شعر زیبای میلاد عرفان پور درباره عملیات وعده صادق