Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی گفت که دولت بایدن در سیاست این کشور درباره سد النهضه بازنگری می‌کند.

 به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی اعلام کرد که دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در حال بازنگری در سیاست‌های خود در قبال سد النهضه و ارزیابی نقش آن در تسهیل حل و فصل بحران میان مصر، اتیوپی و سودان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمریکا تصمیم گرفته که تعلیق موقت برخی از کمک‌ها به اتیوپی را به سیاست آمریکا در قبال سد النهضه ربط ندهد واشنگتن این تصمیم را به دولت اتیوپی اطلاع داده است.

پرایس گفت: ما همچنان از تلاش‌های مشترک و سازنده اتیوپی، مصر و سودان برای دستیابی به توافق در مورد سد النهضه حمایت می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: تعلیق موقت کمک‌های خارجی ویژه ایالات متحده به اتیوپی، ۲۷۲ میلیون دلار در بخش‌های امنیتی و توسعه تأثیر می‌گذارد و از سرگیری این کمک‌ها به عوامل مختلفی بستگی دارد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا، اتیوپی را به نقض توافق نامه ای که دولت وی برای حل منازعات منعقد کرده ، متهم و کمک های مالی خود را قطع کذد. ایالات متحده ۱۰۰ میلیون دلار کمک مالی به اتیوپی در ماه سپتامبر جلوگیری کرد.

اتیوپی در ماه اکتبر سفیر ایالات متحده را احضار کرد تا به آنچه "تحریک جنگ" با مصر توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا توصیف کرد ، اعتراض کند.

کشورهای مصر، سودان و اتیوپی در مورد حدود ۹۰ درصد از اختلافات سد النهضه در ماه ژوئن گذشته توافق کردند اما سه اختلاف اصلی حل نشده و بدون توافق باقی مانده است.

اتیوپی ساخت این سد را روی رود نیل از سال ۲۰۱۱ شروع کرده است اما مصر بابت تاثیر سد روی سهمش از آب نیل که بالغ بر ۵۵.۵ میلیارد متر مکعب در سال است و اکثر آن را از رود نیل تامین می کند، نگران است.

سودان نیز مانند مصر از تاثیر منفی سد النهضه بر میزان سهم آب خود از رود نیل نگران است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سد النهضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۹۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ

صدها نفر روز گذشته در تجمعی در هامبورگ که با حضور گسترده نیروهای پلیس همراه بود علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان اعتراض کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، در هامبورگ آلمان بیش از 1000 نفر علیه سیاست های ضد اسلامی دولت آلمان تظاهرات کردند. معترضان شعار الله اکبر سر می دادند.

به این ترتیب بیش از 1000 تظاهرکننده به دنبال فراخوان اسلامگرایان برای تظاهرات روز شنبه در هامبورگ تجمع کردند. آنها در منطقه سنت گئورگ علیه سیاست و کمپین رسانه‌ای اسلام هراسانه در آلمان تظاهرات کردند. شعارهایی مانند «آلمان = دیکتاتوری ارزش‌ها» را می شد روی بنرهایی که در دست معترضان بود دید.

این تجمع با حضور گسترده پلیس همراه بود و بدون هیچ حادثه‌ای برگزار شد. پلیس تعداد شرکت کنندگان را 1100 نفر اعلام کرده است.

سازمان دهندگان این اعتراضات بارها از تظاهرکنندگان خواستند که فریاد الله اکبر سر دهند. سخنرانان، سیاستمداران و رسانه‌ها را به «دروغ‌های ارزان قیمت» و «گزارش‌های بزدلانه» متهم کردند که قصد داشتند در سایه جنگ غزه همه مسلمانان آلمان را به‌عنوان افراطی معرفی کنند.

کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامیافزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن