Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مرتضی شهیدزاده روز شنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی کردستان با حضور اسحاق جهانگیری،؛ معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: ۲۰ هزار میلیارد ریال از این اعتبار با نرخ ۱۱ درصد برای توسعه محصولات غیرصنعتی است که بخش کشاورزی و توسعه صادرات می تواند از آن بهره ببرد.

وی افزود: ۸۰ درصد سهام در سرمایه‌گذاری‌های انجام شده تحت حمایت صندوق توسعه ملی باید مربوط به بخش خصوصی و ۲۰ درصد آن سهم نمایندگان بخش خصوصی غیرمنتصب توسط افراد ارشد دولت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق توسعه ملی  گفت: در ارتباط با برخی بخش ها از جمله کشاورزی ۵۰ درصد منابع با نظر بانکهای عامل به این بخش اختصاص می یابد که سهم مناطق محروم از آن با نرخ ۱۰ درصد سود خواهد بود و بخش صنعت هم با سود ۱۲ درصدی می تواند از آن استفاده کند.

شهیدزاده اضافه کرد: صندوق توسعه ملی بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب و نظر دولت، برای اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف توسعه بخش خصوصی فعالیت دارد و هرچه بخش خصوصی فعایت داشته باشد، صندوق هم با تمام توان از آن حمایت خواهد کرد.

وی افزود: در قانون تجارت و دویان محاسبات هر طرحی که ۵۱ درصد سهام آن غیردولتی و ۴۹ درصد دولتی باشد، خصوصی محسوب می شود، افزود: این مساله در صندوق توسعه ملی متفاوت است و برای افزایش قدرت بخش خصوصی در تصمیم‌گیریها و ماجمع عادی و فوق العاده، باید ۸۰درصد سهام آن در اختیار بخش غیردولتی باشد.

امروز تفاهم نامه اجرای طرح پتروشیمی بعثت بیجار  با سرمایه‌گذاری ۷۹۰ میلیون دلاری بین استاندار کردستان و مدیرعامل صندوق توسعه ملی و مدیرعامل بانک ملت امضا شد.

معاون اول رییس جمهوری در این سفر یک روزه به کردستان، با حضور در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، چند طرح را در بخش‌های مختلف به صورت همزمان افتتاح می‌کند و عملیات اجرایی چند طرح نیز با حضور وی شروع می‌شود.

از مهم‌ترین برنامه‌های سفر دکتر جهانگیری به استان کردستان، می‌توان به بهره‌برداری از منطقه ویژه اقتصادی بانه، شروع عملیات اجرایی طرح ساماندهی و توسعه مرز رسمی باشماق مریوان، شروع عملیات اجرایی گازرسانی به ۱۰۰ روستا و ۱۵۰ واحد صنعتی و تولیدی، طرح‌های مسکن مهر و ۲۰ زمین ورزشی، ۴.۲ هکتار گلخانه و ۹۲۳ هکتار آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی و طرح‌های قابل افتتاح حوزه کشاورزی استان اشاره کرد.

جهانگیری همچنین با حضور در روستای "هانیس" سنندج، ۱۴۶ کیلومتر راه روستایی را به بهره‌برداری می‌رساند، سپس در نشستی با نخبگان اقتصادی استان شرکت می‌کند.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی مرتضی شهیدزاده بانک ملت اسحاق جهانگیری دولت قانون اساسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی مرتضی شهیدزاده بانک ملت صندوق توسعه ملی مرتضی شهیدزاده بانک ملت اسحاق جهانگیری دولت قانون اساسی اخبار کنکور صندوق توسعه ملی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم