Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرعامل شرکت هلیکوپتری اظهار کرد که اکنون ۱۹ موتور هلیکوپتر در دست تعمیر است که با اورهال آن‌ها ۲۸ هزار و ۵۰۰ ساعت به عمر ناوگان افزوده شده و در نتیجه حدود ۲۷ میلیارد و ۷۷۷ میلیون تومان صرفه اقتصادی ایجاد خواهد شد.

به گزارش تین نیوز، خلبان سهیل قیاسی، مدیرعامل شرکت هلیکوپتری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی درباره دستاوردهای شرکت هلیکوپتری ایران اظهار کرد: این مجموعه بزرگترین و کاملترین مجموعه هلیکوپتری در ایران و خاورمیانه است که طی آن آموزش خلبانی هلیکوپتری نیز در آن انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اکنون حدود ۲۳ فروند هلیکوپتر در این شرکت فعال هستند که در بخش‌های اورژانس، زمین شناسی، سکوهای نفتی و گازی و دیگر موارد ماموریت انجام می‌دهند.

قیاسی تاکید کرد: این شرکت تنها مرکز آموزشی خلبانی هلیکوپتر در ایران است که افراد می‌توانند به صورت آزاد به آن مراجعه کرده و پس از انجام یک سری آزمون‌های اولیه و پذیرش، با پرداخت هزینه‌ها، آموزش خلبانی هلیکوپتری را در این مرکز طی کنند.

مدیرعامل شرکت هلیکوپتری ایران اظهار کرد: اکنون تعدادی هلیکوپتر زمین‌گیر در این شرکت داریم؛ اما با نگاه خوبی که وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمای کشور به موضوع داشته‌اند، ما توانسته‌ایم که بسیاری از آن‌ها را تعمیرات اساسی کرده و به خط پرواز بازگردانیم.

وی با اشاره اورهال ۶ فروند موتور این شرکت گفت: تاکنون اورهال هلیکوپترهای فرانسوی در هیچ کجای ایران انجام نشده است. زیرا در گذشته این موتورها را جهت تعمیر به خارج از کشور می‌فرستادند.

قیاسی اظهار کرد: به دلیل تحریم‌ها، مدت‌ها بود که موتور هلیکوپترهای ما در کشور سازنده بلاتکلیف مانده بود، به طوری که هزینه انبار آن روز به روز در حال افزایش بود.

وی تاکید کرد: با دید خوبی که سازمان هواپیمایی کشوری دارد ما توانستیم که مجوز تعمیر را از کشور سازنده دریافت کنیم و در همین راستا، تاکنون ما توانسته‌ایم ۶ موتور را اورهال کنیم.

قیاسی افزود: با اورهال ۶ موتور، حداقل ۶ تا ۱۵۰۰ ساعت که در  مجموع ۹ هزار ساعت می‌شود به عمر هلیکوپترها افزوده شده است که ارزش آن حدود ۸ میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان ارزیابی می‌شود.

مدیرعامل شرکت هلیکوپتری ایران خاطرنشان کرد: اکنون ۱۹ موتور هلیکوپتر در دست تعمیر است که با اورهال آن‌ها ۲۸ هزار و ۵۰۰ ساعت به عمر ناوگان افزوده شده و در نتیجه حدود ۲۷ میلیارد و ۷۷۷ میلیون تومان صرفه اقتصادی ایجاد خواهد شد.

 وی با بیان اینکه هلیکوپترهای این شرکت برای عملیات اورژانس و دیگر ماموریت‌ها در مناطق محروم و صعب‌العبور استفاده می‌شوند، افزود: اکنون این شرکت حداقل به ۷۰ فروند هلیکوپتر دیگر نیاز دارد و این آمادگی وجود دارد که با کمک سیستم‌های دولتی نسبت به خرید آن‌ها اقدام شود.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شرکت هلیکوپتری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان