Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشید پورحاجت درباره اعلام وزارت راه و شهرسازی مبنی بر شناور بودن قیمت مسکن ملی با توجه به شرایط روز عرضه اظهار داشت: در ابتدا باید گفت عملکرد وزارت راه و شهرسازی در دو سال گذشته در حوزه مسکن کاملا متزلزل بود.

وی تاکید کرد: اقدامات غیر کارشناسی این وزارتخانه خسارت سنگینی را چه برای بخش خصوصی و چه برای مردم ایجاد کرده که مصداق بارز آن موضوع شناور بودن قیمت مسکن ملی و عدم تعیین یک قیمت مشخص برای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور با بیان اینکه در دو سال گذشته به عنوان نهاد تخصصی در حوزه صنعت ساختمان کشور در ۵۰ صفحه نواقص طرح مسکن ملی را به وزارت راه و شهرسازی منعکس کردیم، گفت: اولین ایرادی که به این طرح گرفتیم تیپ قراردادهای مسکن ملی با سازندگان بود.

پورحاجت ادامه داد: اعلام کردیم این قراردادها باید رفع ایراد شوند و تیپ قراردادها باید به نوعی باشد که بخش خصوصی به عنوان سازندگان از این پروژه استقبال کند تا دولت به طور مستقیم در ساخت و ساز دخالت نداشته باشد.

وی افزود: اگر دو سال گذشته وزارت راه و شهرسازی به بلوغ فکری رسیده بود که بخش خصوصی را در کنار خود قبول کند،‌ امروز شاهد پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی پروژه‌های مسکن ملی بودیم و کم‌ترین زیان متوجه مردم می‌شد.

دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور با بیان اینکه اگر دو سال پیش به مشاوره بخش خصوصی توجه می‌کردند مابه تفاوت قیمت‌های اعلام شده تا قیمت هایی که اعمال می‌شود کمتر می‌شد، اظهار داشت: قیمت دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان را دو سال گذشته اعلام کردند باید از وزیر راه و شهرسازی پرسید چرا دو سال گذشته درباره شناورسازی قیمت ها صحبت نکردند.

پورحاجت گفت:‌تا کنون ۱۰۰ هزار نفر بالغ بر۴۰ میلیون تومان پول واریز کرده‌اند چرا وزارت راه و شهرسازی بدون اطلاع رسانی از شناور سازی قیمت ها، ‌آورده های اولیه را دپو کرده است. در حالی این تعداد افراد بابت مسکن ملی پول واریز کرده‌اند که هنوز برخی از پروژه‌ها حتی به مرحله جا نمایی هم نرسیده است.

وی با بیان اینکه مداخله‌ای که وزارت راه و شهرسازی در دو سال گذشته در حوزه مسکن داشت، سیاست اشتباهی بوده است، ادامه داد: هر چند که آقای آخوندی در بخش مسکن مداخله‌ای نداشتند اما در آن دوران با فوران قیمت هم مواجه نبودیم اما مداخله اقای اسلامی در بازار مسکن، باعث تلاطم بازار مسکن را به تلاطم کشاند و به افزایش قیمت مسکن دامن زد و مردم را نسبت به دولت بی اعتماد کرد.

دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور با تاکید بر اینکه بخشی اعظمی از افزایش قیمت مسکن به دلیل ناکارآمدی وزارت راه و شهرسازی بوده است، گفت: به چه زبانی بگوییم جان ۲۰ میلیون نفر در سکونتگاه های غیر رسمی در خطر است و دچار بد مسکنی هستند و این وزارت خانه برای این جمعیت چه اقداماتی انجام داده است.

پورحاجت ادامه داد: در حال حاضر طبق اخرین محاسبات قیمت تمام شده برای مسکن ملی برای سازندگان و تولیدکنندگان بیش از ۴ میلیون تومان است. اگر وزارت راه و شهرسازی و وزارت صمت برنامه ریزی درستی برای ثبات قیمت نهادها نکنند، به طور قطع این عدد افزایش پیدا می کند.

وی با اشاره به قیمت تمام شده مسکن ملی برای متقاضیان گفت: با توجه به اینکه نمی دانیم مسکن ملی در چه تاریخی تحویل می‌شود و با فرض اینکه قیمت‌ها ثابت بماند با تمام این شرایط، قیمت تمام شده مسکن ملی برای افراد در هر متر مربع حداقل ۶ میلیون تومان است که می بینم اختلاف فاحش با قیمتی که در ابتدا اعلام شد،‌ دارد.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی دو سال گذشته انبوه سازان دبیر کانون بخش خصوصی قیمت مسکن مسکن ملی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۰۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران با اشاره به اینکه ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی شروع شد، گفت: ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی از ۴۰ هزار واحد هدف گذاری شده در مرحله نقشه برداری است و تا ۱۰ روز آینده کلنگ زنی می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، خشایار باقرپور مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران  با بیان اینکه کارهای تحقیقاتی  ساخت مسکن اقتصادی از  دو سال گذشته  آغاز شده است  گفت: در ساخت این پروژه از تکنولوژی های نوین و هوشمندسازی  استفاده کرده ایم و بازار هدف این پروژه مشخص و مصرف کننده نهایی است .

وی با اشاره به اینکه این طرح با مشارکت مردم و زیرساخت های قانونی در حال ساخت است، بیان کرد: طبق هدف گذاری انجام شده برای افراد و زوجهای جوان  متراژ های کوچک هدف گذاری شده و برای خانواده های بزرگ و دارای فرزند متراژهای  متوسط و بزرگ  بین ۷۵ تا ۹۰ متردر نظر گرفته شده است  .

باقرپور با بیان اینکه  ارزان سازی را در کنار ارتقای کیفیت در دستور کار خود قرار داده ایم گفت:  ساخت پروژه های مسکن اقتصادی در قالب یک شهرک هوشمند اقتصادی طراحی شده است به طوری که هزینه زمین در این پروژه ها صفر در نظر گرفته شده و با توجه به طراحی این شهرک که به صورت مجتمع اقامتی و تجاری است از طریق الحاقات زمین هزینه برای متقاضیان صفر شده است.

هدف گذاری ۴۰ هزار  واحدی برای مسکن اقتصادی

طراح مسکن اقتصادی اظهار کرد:این طرح در بخش تعاون و با مشارکت مردم ساخته می شود و متقاضی تنها قیمت تمام شده ساخت را می پردازد.

باقرپور بیان کرد: زمین برای این طرح تامین و نقشه برداری های آن رو به اتمام است و از ۴۰ هزار واحد مسکن اقتصادی که هدف گذاری شده بود، ساخت دو هزار و۵۰۰ واحد و عملیات خاکبرداری ۶۵۰ هزار متر مکعب تا دو هفته آینده آغاز می شود.

وی توضیح داد:  کانال های تاسیساتی برای این پروژه پیش بینی کرده ایم و طبق توافقی که با اتحادیه تعاونی های دانش بنیان انجام شده از تمامی محصولات دانش بنیان داخلی در این طرح استفاده خواهد شد و استفاده از انرژی پاک و انرژی خورشیدی برای این پروژه پیش بینی کرده ایم.

او گفت: در مسکن اقتصادی سعی کرده ایم از تحریم ها دور باشیم و از تمامی امکانات و محصولات تولید داخل استفاده شده و به نوعی ارزبری از کشور نداشته باشیم.

طراح مسکن اقتصادی توضیح داد: در این طرح سوداگری را کنترل کرده و هر کد ملی تنها از یک واحد می تواند استفاده کند و برای جلوگیری از سوداگری در بازار اجاره در صورتی که فرد قصد اجاره و یا فروش واحد خود را داشته باشد باید از شیوه اجاره داری حرفه ای  استفاده کند.

قیمت زمین در مسکن اقتصادی صفر شد

وی با بیان اینکه در این طرح قیمت زمین را حذف کردیم و قیمت واحدی که  با تمامی امکانات به متقاضی تحویل داده می شود حدود متری ۳۰ میلیون تومان است گفت: متقاضی بعد از تحویل هیچ هزینه دیگری ندارد چراکه واحد با امکانات کامل تحویل داده می شود.

مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست

وی با بیان اینکه مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست و این طرح در زیر ساخت های مردمی و زیر ساخت های قانونی در حال ساخت است، گفت: اخیرا طرح هایی از سوی برخی از دستگاه ها به اسم مسکن اقتصادی مطرح شده است که باید بگویم این طرح توسط اتحادیه تعاونی های عمرانی تهران و در قالب مشارکت های مردمی و تعاونی ها ساخته می شود و کسی نباید این عنوان را به نام خود مصادره کند.

وی افزود: طبق هدف گذاری های انجام شده ساخت مسکن اقتصادی در قالب ۴۰ هزار واحد اجرایی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی