Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان به موضوعاتی همچون مغفول ماندن مبارزه با قاچاق پوشاک تا سایه شوم گرانی و گران فروشی بر بازار پرداخته شد.

به گزارش ایسنا، "حمید شمس‌الدینی" دبیر شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان پیش از ظهر امروز دوم اسفندماه در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان گفت: در جلسه قبل مقرر شد که به صورت موضوعی وارد بحث قاچاق کالا و ارز شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از مغفول ماندن مبارزه با قاچاق پوشاک و منسوجات اظهار کرد: در تهران و ۸ استان دیگر طرح مقابله با قاچاق پوشاک و منسوجات به صورت پایلوت اجرا شده است که متاسفانه استان کرمان هنوز به این مقوله نپرداخته است. گفتنی است که واردات پوشاک سه سال است ممنوع می‌باشد.

مهدی حسینی‌نژاد رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه گفت: میزان مصرف روزانه گوشت مرغ استان کرمان حدود ۲۲۰ تن است که حدود ۷۰ تن (تقریبا ۳۰ درصد نیاز استان) آن در داخل استان تولید می‌شود لذا در زمینه گوشت مرغ استان با چالش روبرو هستیم.

وی افزود: دو پدیده شوم گرانی و گران فروش در بازار ما اتفاق افتاده است لذا باید مدیریت شده این موضوع را حل کنیم و با گران فروشی باید شدید برخورد کرد.

رییس سازمان صمت استان کرمان درباره رتبه استان کرمان در گرانی گفت: استان کرمان در تورم نقطه به نقطه که در ۱۳ شاخص  بررسی می‌شود در رتبه ۲۱ کشور و در تورم سالانه رتبه نهم کشور است.

وی ادامه داد: تسهیلات کرونایی به دلیل بروکراسی‌ها و سخت‌گیری‌ها همه اصناف و واحدهای تولیدی نتوانستند از آن استفاه کنند به‌طوری که از ۱۰۰۰ میلیارد تومان سهمیه استان کرمان فقط توانستیم حدود ۵۸ میلیارد تومان آن را دریافت کنیم.

"ارسلان میری" مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان نیز اظهار کرد: هرگونه کالای خارجی فاقد شناسه به عنوان قاچاق محسوب می‌شود.

وی با تاکید برآنکه در بحث برخورد با تخلفات قاچاق باید عزم ملی وجود داشته باشد، تصریح کرد: نباید با سرشاخه‌ها برخورد شود بلکه باید ریشه‌ها را مورد هدف قرار دهیم.

قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری کل استان کرمان نیز عنوان کرد: در امر مقابله تلاش شده اما نتیجه بخش نبوده است و برخورد با جزء و سرشاخه‌ها ما را به هدف اصلی نمی‌رساند لذا باید در سطح کلان زیرساخت‌ها و سامانه‌ها در این زمینه تکمیل شود و همچنین باید حساب افراد سودجو و فرصت طلب از سایر جدا باشد و انحصار برخی از کالاها که در دست تعدادی افراد سودجو است، شکسته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی کرمان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق کالا و ارز مبارزه با قاچاق قاچاق پوشاک استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • کشف یک و نیم تن بادام قاچاق در امیدیه
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود