Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن تشریح وضعیت گردش کرونای انگلیسی در کشور و وضعیت واردات واکسن، درباره جزییات و شروط انجام سفر و گردشگری در ایام عید توضیح داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، علیرضا رئیسی درباره وضعیت گردشگری و سفر‌های نوروزی با توجه به شیوع کرونا، افزود: به طور کلی بحثی که درباره عید نوروز و گردشگری وجود دارد و در ستاد ملی مقابله با کرونا هم مطرح شد، این است که ما یک برنامه‌ریزی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال عید قبلی که گذشت و عید پیش رو درگیر کرونا هستیم و یادمان نرود که عید ماقبل هم درگیر سیل بودیم. بر این اساس سه عید نوروز است که مردم از خانه بیرون نرفته‌اند و فشار‌های روحی و روانی زیادی بر روی آنهاست.
 
تقسیم بندی 4 گروه برای سفر‌های نوروزی
وی افزود: بر همین اساس تصمیم‌گیری شد که اگر چنانچه روند نزولی بیماری ادامه پیدا کند و میزان بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور بسیار کاهش یابد و تعداد شهر‌های آبی و زردمان غالب باشد، بتوانیم در قالب رعایت پروتکل‌های کنترل شده برخی سفر‌ها را داشته باشیم. به عنوان مثال در حال حاضر هتل‌ها می‌توانند فعالیت داشته باشند. اگر در هتل بتوانیم افراد را تحت نظارت و رعایت پروتکل‌ها اسکان دهیم، بسیار ایمن‌تر از این است که در جا‌های دیگری که کنترلی روی آن‌ها وجود ندارد، اسکان داده شوند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: به طور کلی سفر‌ها را می‌توان در چهار دسته تقسیم‌بندی کرد؛ یک گروه ممکن است افراد با تور به سفر بروند که از قبل تحت نظارت تور برنامه‌ریزی شده و هتل‌شان و گردش‌هایی که می‌روند، بر اساس برنامه‌ریزی و تحت نظارت خواهد بود که این بحث سازمان گردشگری می‌تواند این‌ها را پوشش دهد. گروه دوم افرادی هستند که ممکن است برای رزرو هتل و اسکان‌شان با تور هماهنگ کنند، اما با ماشین شخصی یا پرواز و… سفر کنند. این گروه هم قابلیت نظارت و کنترل را دارند. گروه سوم فرادی هستند که خودشان به مسافرت می‌روند و ممکن است به ویلا‌ها و جا‌های دیگری روند که تحت نظارت نیست و گروه چهارم هم مسافرت کرده و در محل سفر اقدام به چادر زدن می‌کنند.
وی گفت: بر این اساس می‌توان گروه یک و دو را تحت نظارت و کنترل قرار داد، گروه چهار می‌تواند ممنوع باشند، اما مشکل با گروه سوم باقی می‌ماند که واقعاً این گروه خیلی قابل کنترل و نظارت نیست.

شرط ستاد ملی مقابله با کرونا برای انجام سفر‌های نوروزی
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: از طرفی دیگر بحث رنگ‌بندی شهر‌ها هم مطرح است. بروز این اتفاقات یک قید دارد و دوستان باید قید و شرط آن را ذکر کنند. در صورتی این اتفاقات خواهد افتاد که ما دچار خیز چهارم نشویم. اگر در شرایط فعلی و نزولی‌تر از فعلی باشیم، این شرایطی که ذکر کردم، صادق است، اما اگر دچار خیز چهارم شدیم، تمام این برنامه‌ریزی‌ها باطل می‌شود. این را از الان به دوستان اعلام می‌کنیم که در حال حاضر بر اساس شرایط موجود برای آینده برنامه‌ریزی می‌کنیم. اگر این شرایط موجود تغییر کند، قطعاً برنامه‌ریزی‌ها هم تغییر می‌کند. اگر وضعیت شهر‌ها قرمز شود، قطعاً محدودیت‌ها و ممنوعیت تردد بین شهری و… قطعاً باز می‌گردد.

3 ویژگی ویروس کرونای انگلیسی
معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره وضعیت گردش ویروس انگلیسی در کشور، گفت: ویروس کرونای انگلیسی چند خصوصیت دارد؛ اول اینکه قدرت سرایت بسیار بالایی دارد، دوم اینکه افراد کم سن و سال‌تر بیشتر علامت‌دار می‌شوند و سوم اینکه در حال حاضر الگوی درگیری ریه در این ویروس مقداری با ویروس اصلی ووهان متفاوت‌تر شده است. به طوری که 30 درصد میزان کشندگی‌اش بالاتر رفته است.
وی افزود: به طور کلی در اپیدمی‌ها اینگونه است که ویروسی که قدرت سرایت بالاتری داشته باشد، به سرعت جایگزین ویروس قبلی می‌شود. زیرا در یک رقابت با ویروس قبلی است و بر این اساس به سرعت رشد کرده و بقیه جامعه را می‌گیرد و فرصتی نمی‌دهد که ویروس قبلی انتقال یابد. منتها اگر بیماریابی در جامعه‌ای قوی باشد و اطرافیان بیمار را تست و قرنطینه کنید، شانس سرایت و نشت بیماری بسیار کاهش می‌یابد.
رئیسی تاکید کرد: به طور کلی از زمان شناسایی یک ویروس به شرطی که کنترل هم نشود، حدود سه ماه طول می‌کشد که بتواند جایگزین ویروس قبلی شود. البته یکسری عوامل مداخله‌گر مانند رعایت پروتکل‌ها، استفاده از ماسک، واکسیناسیون و… می‌تواند سرعت را بسیار پایین آورد.

ویروس انگلیسی در کشور گردش کرده، اما هنوز جایگزین ویروس قبلی نشده
وی گفت: ما بر اساس شواهدی که داریم، ویروس قطعاً در کشور گردش کرده است، اما هنوز جایگزین ویروس قبلی نشده است. کانون‌های ویروس انگلیسی را در اهواز، قزوین و تهران و البرز پیدا کردیم، اما محدود هستند و به صورت کانون‌های کوچک هستند.

واردات 250 هزار دوز واکسن چینی کرونا طی 10 روز آینده
رئیسی درباره واکسن هندی و چینی کرونا و واردات آن‌ها به کشور نیز گفت: برای واکسن چینی نیاز به یکسری مستندات بود که به سازمان غذا و دارو تحویل داده شده و امیدواریم که طی یک هفته تا 10 روز آینده اولین محموله واکسن سینوفارم چینی در حدود 250 هزار دوز وارد کشور شود و بعد دو میلیون دوز قرارداد بستند که به ما بدهند.

قول کووکس برای واردات 4.2 میلیون دوز واکسن آسترازنکا تا پایان فوریه
وی افزود: در زمینه واکسن بهارات هند که کووواکسین نام دارد، تفاهمی امضا شده و قول‌هایی داده‌اند، اما به اندازه واکسن چینی مطمئن نیستیم که به زودی وارد شود. بر اساس تفاهمی که انجام شده، اعلام کردند که یک میلیون دوز می‌دهیم که ممکن است در فروردین و اردیبهشت به دست‌مان برسد، اما بیشترین امید ما به کووکس است و واکسن آسترازنکایی که قرار است به ما تحویل دهند که حدود 4.2 میلیون دوز است که به ما اعلام کرده بودند که از نیمه فوریه تا آخر فوریه به دست‌مان می‌رسد که بر اساس نامه‌ای که به ما زدند و سر قول‌شان باشند، باید طی دو هفته آینده 4.2 میلیون دوز آسترازنکا به دست ما برسد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کشندگی کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا کرونای انگلیسی برنامه ریزی میلیون دوز طور کلی تحت نظارت بر اساس سفر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۲۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹

بازارهای نوظهور جهان به‌دنبال تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا خواهند کرد. این بازارها با سریع‌ترین رشد همگی در آفریقا یا آسیا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیش‌بینی می‌شود که بازارهای بزرگ در حال ظهور نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا کنند که این امر ناشی از تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد است. در عین حال پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از کشورهای کوچک‌تر به دلیل ذخایر غنی منابع طبیعی و سایر عوامل، شاهد رشد دو برابری میانگین جهانی اقتصاد خود در پنج سال آینده باشند. با این حال افزایش سطح بدهی خطراتی را برای فعالیت‌های اقتصادی آینده ایجاد خواهد کرد.

۱۰ بازار برتر در حال ظهور

سریع‌ترین اقتصادهای نوظهور بر اساس پیش‌بینی‌های نرخ رشد مرکب سالانه تولید ناخالص داخلی واقعی در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹ عبارتند از:

گویان ۱۹.۸ درصد

موزامبیک ۷.۹ درصد

رواندا ۷.۲ درصد

بنگلادش ۶.۸ درصد

اتیوپی ۶.۷ درصد

نیجر ۶.۷ درصد

اوگاندا ۶.۶ درصد

هند ۶.۵ درصد

ویتنام ۶.۴ درصد

سنگال ۶.۳ درصد

پیش‌بینی می‌شود گویان به‌عنوان سومین کشور کوچک آمریکای جنوبی از نظر مساحت، پس از اکتشافات اخیر که ذخایر نفت این کشور را به ۱۱ میلیارد بشکه رساند، از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان باشد. این کشف قابل‌توجه ذخایر نفتی در سال ۲۰۱۵ توسط اکسون‌موبیل انجام گرفت و رشد اقتصادی این کشور را تنها در پنج سال گذشته چهار برابر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید نفت این کشور از ۶۴۵ هزار بشکه در روز به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۸، این کشور ۸۰۰ هزار نفری بالاترین تولید سرانه نفت خام را داشته باشد و برای اولین بار از کویت پیشی بگیرد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بنگلادش که ۸۵ درصد صادرات آن توسط صنعت نساجی هدایت می‌شود، بیشترین رشد را در آسیا داشته باشد. این کشور طی ۳۰ سال گذشته حتی یک سال رشد منفی نداشته است.

کد خبر 750576

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • درخواست کلوپ: به داد فوتبال انگلیس برسید!
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است