Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت صنعت و تجارت افغانستان اعلام کرد که فعالیت گمرک اسلام‌قلعه برای انتقال محموله‌های صادراتی و وارداتی بین ایران و افغانستان از سر گرفته شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزارت صنعت و تجارت افغانستان اعلام کرد که فعالیت گمرک اسلام‌قلعه برای انتقال محموله‌های صادراتی و وارداتی بین ایران و افغانستان از سر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«فواد احمدی»، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت گفت که پس از آتش‌سوزی در پارکینگ گمرک اسلام‌قلعه هرات، رفت‌وآمد خودروهای باربری از افغانستان و به ایران و برعکس آن برای چند روز محدود متوقف شده بود.

گمرک مرزی اسلام‌قلعه که در ۱۲۰ کیلومتری شهر هرات و در مرز با ایران قرار دارد، روز شنبه هفته گذشته آتش گرفت. این آتش‌سوزی برای چندین ساعت ادامه یافت و برای مهار آن از ایران نیز کمک خواسته شد. برآورد شده است که این آتش‌سوزی میلیون‌ها دلار خسارت برجای گذاشته است.

به گزارش روزنامه ۸صبح، وزارت دارایی در جلوگیری از آتش‌سوزی گمرک اسلام‌قلعه سهل‌انگاری کرده و هشدار تاجران در رابطه به احتمال وقوع آتش‌سوزی را جدی نگرفته است.

مبتنی بر این اسناد، تاجران حدود سه ماه پیش نسبت به کُندی خروج تانکرهای مواد سوخت از گمرک ابراز نگرانی و از احتمال آتش‌سوزی هشدار داده بودند. در اسناد آمده است که واردکننده‌گان مواد سوخت و اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات، چندین بار نگرانی خود را از «حادثات دلخراش» مانند آتش‌سوزی و انفجار تانکرهای گاز، با مقام‌های محلی شریک کرده‌اند، اما اقدامی برای جلوگیری از حوادث احتمالی نشده است.

اعضای هیأت ریاست مبارزه با جرایم جنایی وزارت امور کشور تأکید دارند که به دنبال بررسی‌های اولیه، ۱۲ تن از مقام‌های ارشد گمرک اسلام‌قلعه، قطعه محافظت گمرکات، مقام‌های اداره نورم و استاندرد و مقام‌های شرکتی که از مواد سوختی نمونه‌گیری می‌کند، به دادستانی معرفی شده‌اند.

یافته‌های هیأت بررسی‌کننده اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان نشان می‌دهد که فساد گسترده در گمرک، سوء‌مدیریت و نبود امکانات برای مهار آتش، سبب افزایش خسارت‌های مالی آتش‌سوزی شده است.

هیأت مجلس نمایندگان نیز احتمال «عمدی بودن» این رویداد را بررسی می‌کند. اداره محلی هرات، درج شکایت رسمی از احتمال آتش‌سوزی را رد می‌کند، اما می‌گوید که برای رسیده‌گی به شکایت‌های شفاهی تاجران چند بار اقدام شده است.

مقام‌های وزارت دارایی بر انجام بررسی‌های بیش‌تر پافشاری دارند و هشدار می‌دهند، تمامی افرادی که غفلت و کم‌کاری کرده یا در فساد دست داشته باشند، به نهادهای عدلی معرفی می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محموله های صادراتی آتش سوزی گمرک اسلام قلعه گمرک اسلام قلعه آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • افغانستان و قرقیزستان در شانس مجدد جام جهانی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند