Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@16:12:59 GMT

کلاهبرداری با ترفند «کمک به زلزله‌زدگان»

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۷۲۸۵۲

کلاهبرداری با ترفند «کمک به زلزله‌زدگان»

معاون اجتماعی پلیس فتا با اشاره به اینکه برخی از کلاهبرداران سایبری برنامه‌های مجرمانه خود را با عنوان کمک به زلزله‌زدگان اجرا می‌کنند، گفت: کاربران دقت داشته باشند تا در دام کلاهبرداران و فیشرها قرار نگیرند.

به گزارش ایمنا، سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به اینکه برخی از کلاهبرداران سایبری برنامه‌های مجرمانه خود را به عنوان کمک به زلزله زدگان اجرا می‌کنند، اظهار داشت: کاربران دقت داشته باشند تا در دام کلاهبرداران و فیشرها قرار نگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به حادثه زلزله در شهرستان سی سخت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد متأسفانه شاهد هستیم برخی افراد سودجو تحت عنوان کمک به مردم زلزله زده در فضای سایبر و شبکه‌های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری و سوءاستفاده از احساسات شهروندان می‌کنند این در حالی است که کمک‌های جمع آوری شده هیچ گاه به دست نیازمندان نمی‌رسد.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: شهروندان به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند و برای کمک به زلزله زدگان حتماً از طریق نهادهای معتبر و مسیرهای قانونی که از سوی رسانه‌ها و خبرگزاری‌های معتبر اعلام می‌شود، اقدام کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی ادوار گذشته در خصوص جمع‌آوری کمک‌های مردمی در فضای مجازی و اشخاصی که در این خصوص فعالیت کرده‌اند و سایر تجربیات ثبت شده، متأسفانه شاهد این موضوع هستیم که مجرمان سایبری با سو استفاده از موقعیت ایجاد شده با تحریک اذهان عمومی و بعضاً سو استفاده از نام، اعتبار و شهرت افراد مشهور و نامی کشور و تحت عنوان جمع‌آوری کمک‌های مردمی به منظور یاری رساندن به آسیب دیدگان از طعمه‌های خود کلاهبرداری می‌کنند.

وی تصریح کرد: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی در کارگروه ویژه در پلیس فتا، تاکنون چندین نفر با راه‌اندازی کانال اقدام به کلاهبرداری از هموطنان با این شیوه می‌کردند که مورد شناسایی قرار گرفتند و اقدام قضائی و قانونی علیه مجرمان و متخلفان این حوزه آغاز شده است.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک می‌توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس WWW.Cyberpolice.ir بخش خدمات الکترونیکی، لینک ثبت گزارش‌های مردمی با ما در میان بگذارند.

منبع: فارس

کد خبر 476269

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلاهبرداری زلزله سی سخت پليس فتا افراد سودجو کلاهبرداران سایبری زلزله کهکیلویه و بویر احمد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاون اجتماعی پلیس فتا کمک به زلزله زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۲۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور

ایسنا/هرمزگان رئیس پلیس فتا استان هرمزگان با هدف پیشگیری از کلاهبرداری از دانش آموزان با شیوه فروش سوالات کنکور توصیه های لازم را ارائه کرد.

احسان بهمنی، امروز (ششم اردیبهشت ماه)، در در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم استفاده می کنند گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است.

وی با بیان این که کلاهبرداران با توجه به نزدیک شدن به کنکور اقدام به تبلیغات کذب درجهت خرید و فروش سوالات کنکور می‌کنند، افزود: افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیام‌رسان‌های موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است.

این مسئول انتظامی اظهار کرد: برخی از این کلاهبرداران با ادعاهایی نظیر تضمین قبولی در دانشگاه‌های عالی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان و خانواده‌های آنان را اغفال می‌کنند و پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمی‌کنند بلکه دیگر پاسخگوی تماس‌های آنان هم نیستند.

رییس پلیس فتا استان هرمزگان با اشاره به اینکه چنین ادعاهایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانش‌آموزان نباید به این آگهی‌های دروغین اعتنا نکنند، از عموم شهروندان خواست ضمن توجه جدی به توصیه‌های پلیس فتا فریب این گونه کلاهبرداری‌ها نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک وهرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند و ویا از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور