Web Analytics Made Easy - Statcounter

سویه جدید ویروس کرونا تا کنون در بیش از ۸۰ کشور دنیا شناسایی شده و قوانین جدیدی برای پیشگیری از شیوع آن در سراسر جهان وضع شده است.

بیش از یک سال از شیوع بیماری همه گیری کووید -۱۹ در سراسر جهان می‌گذرد. در این مدت ویروس کرونا چندین بار جهش داشته و دانشمندان را با چالش‌های زیادی رو به رو کرده است. اخیراً شیوع ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی بار دیگر جهان را غافلگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گونه ویروس برای اولین بار در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی در جنوب شرقی بریتانیا شیوع پیدا کرد و برای دومین بار بعد از ظهور کرونا محدودیت‌های جدیدی در بریتانیا وضع شد.

ویروس کرونای چینی و نوع جهش یافته انگلیسی چه تفاوتی با هم دارند؟


میزان شیوع ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی، تقریباً ۷۰ درصد بیشتر از نوع اصلی آن است بنابراین افراد مبتلا به این ویروس می‌توانند حتی در ارتباط کوتاه مدت با افراد سالم آن‌ها را مبتلا کنند. علاوه بر این شدت علائم و میزان مرگ و میر ویروس جهش یافته انگلیسی بیشتر از نوع اصلی آن است. محققان معتقد هستند که ویروس‌ها همیشه جهش پیدا می‌کنند و میزان ناقل بودن آنها نیز افزایش می‌یابد بنابراین امکان کشنده‌تر شدن ویروس وجود خواهد داشت.

نگرانی اصلی در مورد ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی چیست؟


محققان نگران این موضوع هستند که واکسن‌های تولید شده کرونا در برابر ویروس‌های جهش یافته، بی‌تأثیر باشد و ایمنی لازم را ایجاد نکند، اما شناسایی مکرر جهش‌های ویروس و درک تغییرات ایجاد شده در ساختار آن می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد. گروهی از دانشمندان در حال بررسی هسته ویروس جهش یافته هستند تا بتوانند با ایجاد تغییراتی در واکسن آسترازنکا، تأثیر آن را افزایش دهند زیرا نسبت به واکسن‌های دیگر در مقابل جهش جدید ویروس کرونا، کارایی کمتری داشته است. پژوهشگران اعلام کرده‌اند که سویه جدید ویروس کرونا همانند ویروس آنفلوآنزا می‌تواند سال‌ها همراه ما باشد، اما واکسن‌ها و داروهای جدید می‌توانند تا سال ۲۰۲۱ میلادی، کووید -۱۹ را به یک بیماری قابل درمان تبدیل کنند.

آیا با تزریق واکسن کرونا در برابر ویروس جهش یافته ایمن می‌شویم؟


با وجود اینکه کشورهای مختلف در سراسر دنیا مراحل واکسیناسیون را آغاز کرده‌اند، اما نمی‌توانقطعی اعلام کرد افرادی که واکسن دریافت می‌کنند، در برابر ویروس کرونا و جهش‌های مختلف آن کاملاً ایمن خواهند شد. محققان امیدوار هستند که تزریق واکسن‌های کرونا، تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان، مرگ و میر ناشی از بیماری کووید -۱۹ و میزان شیوع این بیماری را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

وضع قوانین جدید و قرنطینه دوباره در بریتانیا


دولت بریتانیا از مردم این کشور درخواست کرده است تا سفرهای غیرضروری خود را لغو کنند و افرادی که علائم بیماری را دارند در منزل بمانند. با وجود این که ممکن است محدودیت‌های جدید آسیب شدیدی بر اقتصاد بریتانیا وارد کند و تبعات آن بر سلامت روان افراد اثر منفی بگذارد، تنها راه پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر ویروس جهش یافته، قرنطینه مجدد است. علاوه بر این دولت بریتانیا اعلام کرده است که همه مسافران و افرادی که از کشورهای پرخطر وارد انگلستان می‌شوند باید به مدت ۱۰ روز در هتل‌های تعیین شده قرنطینه شوند.

وضع قوانین جدید کرونایی در پرتغال و ایتالیا


در حال حاضر پرتغال بالاترین آمار مبتلایان به بیماری کرونا را در اتحادیه اروپا به خود اختصاص داده است اما آمار مبتلایان در این کشور رو به کاهش است بنابراین مقامات این کشور قرنطینه و تعطیلی سراسری کشور را اعلام کرده‌اند. به نظر می‌رسد این تعطیلی تا پایان ماه مارس ادامه خواهد داشت. ویروس جهش یافته کرونا در ایتالیا نیز به میزان قابل توجهی شیوع پیدا کرده است با وجود اینکه پیست‌های اسکی این کشور پس از ماه‌ها تعطیلی آماده بازگشایی بودند، وزیر بهداشت ایتالیا اعلام کرد که تا تاریخ پنج مارس تعطیل خواهد بود.

اقدامات دولت آلمان برای مقابله با شیوع ویروس کرونای انگلیسی


مقامات آلمانی اعلام کرده‌اند که شیوع ویروس کرونای جهش یافته در آلمان، هر هفته دو برابر می‌شود و سرعت سرایت آن از ۶ درصد به ۲۲ درصد افزایش پیدا کرده است. بنابراین نوع جدید ویروس به زودی به ویروس غالب در آلمان تبدیل خواهد شد. آلمان تا کنون سه بار تعطیلات سراسری را تمدید کرده است و در حال حاضر این تعطیلات تا تاریخ ۷ مارس ادامه خواهد داشت. همچنین این کشور به دلیل جهش‌های نگران کننده ویروس کرونا، مرزهای خود را با جمهوری چک و اتریش مسدود کرده است. تنها شهروندان و افراد مقیم این کشور می‌توانند وارد آلمان شوند؛ ضمن این که این افراد نیز باید مدرک تست کرونای منفی خود را ارائه دهند.

تشدید مقررات منع تردد در فرانسه


همزمان با افزایش چشمگیر تعداد مبتلایان به ویروس جهش یافته کرونا در فرانسه، مقامات این کشور مقررات منع تردد در مناطق پرخطر را تشدید کردند. رفت و آمد در مناطق پرخطر فرانسه از چند هفته پیش تا کنون از ساعت ۱۸ تا ۶ صبح روز بعد ممنوع شده است. مقامات این کشور امیدوار هستند که بتوانند با ادامه دادن اعمال محدودیت‌ها در این کشور، از اجرای سومین قرنطینه سراسری جلوگیری کنند، زیرا اجرای دو قرنطینه قبلی در این کشور باعث افزایش موارد ابتلا به افسردگی و مراجعه افراد به روانشناسان و روانپزشکان شده است.

شیوع ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در ایران


ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در ایران نیز شیوع پیدا کرده است و کشور در آستانه موج چهارم شیوع بیماری کرونا قرار گرفته است. از آنجایی که حتی کسانی که جواب آزمایش کرونای آن‌ها منفی بوده نیز ممکن است به ویروس کرونا آلوده باشند یکی از روش‌های پیشگیری از شیوع گسترده آن افزایش تعداد تست‌های سریع کرونا و PCR است. در صورتی که فردی علائم بیماری کرونا را داشته، اما جواب تست او منفی بوده است، باید باز هم آزمایش کرونا را تکرار کند. علاوه بر این افراد باید برای پیشگیری از ابتلای ویروس جهش یافته جدید، اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را بیش از پیش رعایت کنند./ ایمنا

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی شیوع ویروس کرونای جهش یافته ویروس جهش یافته جدید ویروس اعلام کرده واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی