Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمد عبداللهی رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش، بیان کرد: قیمت دستگاه رادیوتراپی دومیلیون و صدهزار یورو و قیمت دستگاه دوزیمتری (از ملزومات اصلی دستگاه رادیوتراپی) نیز ۲۱۷ هزار یورو بوده که این میزان هزینه را  ۲  نیک اندیش گراشی تامین کردند.

او، تصریح کرد: نصب این دستگاه پیشرفته رادیوتراپی یک تحول بزرگ در زمینه درمان سرطان در بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) گراش که نوید بخش برای سایر مناطق استان و کل منطقه جنوب کشوربویژه برای بیماران سرطانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبد اللهی، ادامه داد: اگرچه درمان های سرطان از جمله تشخیص، درمان های سیستماتیک و شیمی درمانی تاکنون دربیمارستان گراش انجام می شد اما جایگاه این دستگاه رادیوتراپی پیشرفته خالی بود که با راه اندازی کامل این دستگاه در ماه های آینده تمام مراحل درمان سرطان  در این مرکز درمانی انجام می شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش، افزود: این دستگاه از جدیدترین و به روزترین دستگاه های رادیوتراپی در درمان سرطان است و همان درمانی را انجام خواهد داد که کشورهای پیشرفته دنیا انجام می دهند.

او، اضافه کرد: سرطان ها به شیوه های مختلفی درمان می شوند و این دستگاه، بیمار را به نحوی درمان می کند که کمترین عوارض را به بافت های سالم، و بیشترین اشعه را به بافت ها و تومورهای سرطانی می دهد و سلول های سرطانی را از بین می برد.

عبداللهی، اظهار کرد: این دستگاه  در درمان سرطان های کودکان همچون سرطان مغز و سر و گردن کودکان، سرطان های زنان و زایمان که تقریبا شیوع بالایی هم در کشور دارد، سرطان های خون، ریه و پستان کارایی بالایی دارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش،گفت: جراحی سرطان در این بیمارستان علاوه بر بیماران شهرستان های جنوبی و استان های همجوار، از کشورهای حوزه خلیج فارس نیز برای جراحی سرطان به گراش مراجعه می کنند.

مدیرعامل شرکت واران پرتو درمان و نماینده کمپانی واریان، بیان کرد: این دستگاه که دربیمارستان گراش توسط مجرب ترین کارشناسان از کشور آلمان نصب شد از پیشرفته ترین دستگاه های رادیوتراپی است که تمامی امکانات برای درمان سرطان در بالاترین سطح را داراست.

شهرستان گراش در فاصله ۳۵۹ کیلومتری شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ت

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی دستگاه رادیو تراپی دستگاه رادیوتراپی درمان سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • بولونیا بند خرید 9 میلیون یورویی الکسیس سالماکرز از میلان را فعال می‌کند
  • جنوا و فعال کردن بند خرید 8 میلیون یورویی کُنی دی وینتر از یوونتوس
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار