Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - فولاد خراسان با استقرار نظام پیشنهادات و توجه به تعالی سازمانی در سال های گذشته علاوه بر کسب جوایز متعدد در زمینه‌های مختلف و با اجرای پروژه های بهبود، موفق به صرفه جویی میلیاردی در هزینه ها شده است.
رئیس تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت مجتمع فولاد خراسان با بیان اینکه شرکت فولاد خراسان از زمان بهره‌برداری در سال 1380، موضوع پیاده‌سازی نظام‌های مدیریتی را در دستور کار خود قرار داده است افزود: از سال 1381 با ورود نظام‌های مدیریتی و گواهینامه ایزو 9001 به فولاد خراسان، مجتمع توانست این استاندارد را کسب کند که این استاندارد پایه تمام استانداردهای مدیریتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پس از کسب گواهینامه ایزو 9001، سایر گواهینامه‌ها مانند ایزو 14000، 50000، 10015، 10002، 10004 و... در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه شرکت موفق به اخذ این گواهی نامه ها گردید
سعید رضایی افزود: هدف از پیاده‌سازی این نظام‌های مدیریتی بهبود مستمر در عملکرد فولاد خراسان بوده است. در پی آن، شرکت از سال 1386 وارد جایزه تعالی سازمانی یا EFQM شده و در این مدت توانسته به صورت پلکانی این جایزه را رشد دهد. به طوری که در سال 1395 موفق به اخذ جایزه تندیس بلورین تعالی سازمانی شد.
رئیس تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت مجتمع فولاد خراسان اضافه کرد: در کنار موارد یاد شده، نظام‌های مدیریتی مانند مدیریت استراتژیک، مدیریت ریسک و موارد دیگر همچون استقرار نظام پیشنهادات در دستور کار قرار گرفته که در متن جایزه ارزیابی تعالی سازمانی قرار می‌گیرد. این موارد منجر به تعریف پروژه‌های بهبود شد و در این رابطه توانستیم پروژه‌هایی را در شرکت فولاد خراسان در راستای بهبود مستمر و تعالی نهادینه کنیم.
به دنبال بهبود مستمر هستیم
رضایی در حاشیه هفدهیمن نمایشگاه متافو در 27 بهمن خاطرنشان کرد: معاونت برنامه‌ریزی و فناوری فولاد خراسان به دنبال پیاده‌سازی و بهبود مستمر این نظام‌ها است تا بتواند به ارکان سازمان برای آینده‌نگری، آینده‌سازی و پیشبرد اهداف استراتژیک کمک کند.
وی عنوان کرد: فولاد خراسان در سال جاری در چندین عنوان جوایز شرکت کرده که ازجمله آن‌ها جایزه تعالی نت، مدیریت انرژی، بهره‌وری ایمیدرو، امتنان و... هستند و فولاد خراسان توانست در آن‌ها درخشان ظاهر شود. به طور مثال توانسته‌ایم دو پروژه را در سطح ملی معرفی کنیم که یکی از آن‌ها عنوان برتر را از آن خود کرد. همچنین فولاد خراسان در سطح مدیریت انرژی تندیس سیمین را کسب کرده است. ضمن اینکه جایزه تعالی نت و تقدیرنامه سه ستاره نیز با همکاری تمام ارکان فولاد خراسان به دست آمد.
برنامه‌ها برای سال‌های آینده
رئیس تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت مجتمع فولاد خراسان تصریح کرد: سال آینده برای نظام‌های مدیریتی برنامه داریم. به طوری که ممکن است به جایزه تعالی سازمانی EFQM وارد شویم و در آن شرکت کنیم. با توجه به اینکه تعدادی از پروژه‌های بهبود را در سطح سازمان پیاده کردیم، امیدواریم بتوانیم امتیازهای شرکت را ارتقا دهیم و به مدارج و جوایز بالاتر برسیم.
رضایی مطرح کرد: بحث مدیریت استراتژیک که یک موضوع کلیدی است، در دستور کار قرار داده‌ایم تا در آن مجددا بازنگری کنیم. ضمن اینکه قصد داریم تعدادی از استانداردها را در فولاد خراسان مکانیزه کنیم که ازجمله آن‌ها می‌توان به نظام پیشنهادات اشاره کرد که بخشی از آن انجام شده و به زودی نهایی خواهد شد. به این ترتیب ثبت کاغذی در سازمان به سمت ثبت سیستمی سوق پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به پروژه‌های ملی شرکت فولاد خراسان که توانستند در سطح ملی و ایمیدرو جایزه کسب کنند، بیان کرد: ایمیدرو از سال 1389 جوایزی را برای شرکت‌ها طراحی کرد. در کنار این جوایز، پروژه‌های بهره‌وری نیز در دستور کار ایمیدرو قرار گرفت تا پروژه‌هایی که از سطح بهره‌وری بالایی برخوردار هستند، شرکت‌ها به ایمیدرو معرفی کنند. این امر فرآیندی را در ایمیدرو طی می‌کند که در آن ارزیابی انجام خواهد شد و اگر این پروژه بتواند امتیاز و رتبه مورد نظر ایمیدرو را داشته باشد، به عنوان پروژه برتر معرفی می‌شود.
به نظام پیشنهادات توجه ویژه داریم
رئیس تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت مجتمع فولاد خراسان ادامه داد: خوشبختانه شرکت فولاد خراسان از سال 1395 که این پروژه‌ها را در سطح ایمیدرو مطرح کرد، هر ساله توانسته است پروژه‌های خود را به سطحی برساند که جوایزی را کسب کند. این پروژه‌ها از نظام پیشنهادات گرفته می‌شوند و با امکان‌سنجی این پیشنهادات، در نهایت اگر پروژه قابلیت اجرایی داشته باشد، به مرحله اجرا می‌رسد. خوشبختانه فولاد خراسان در نظام پیشنهادات توانست بهبودهای بسیار خوبی را اجرا کند به این ترتیب صرفه‌جویی‌های قابل توجهی را از این پروژه‌ها کسب کند. به طوری که ارزش برخی از این صرفه‌جویی‌ها به میلیاردها تومان می‌رسد.
رضایی در خصوص جایزه تعالی سازمانی در شرکت فولاد خراسان ابراز کرد: تعالی سازمانی 9 معیار دارد که خوشبختانه فولاد خراسان توانسته است در این معیارها به صورت متوازن رشد داشته باشد. به طوری که توانسته است پروژه‌هایی را در برخی قسمت‌های سازمان اجرایی کند و به یک رشد متوازن دست یابد. با این حال در برنامه‌های آینده فولاد خراسان، پروژه‌های جدیدی در دستور کار قرار گرفته و سطح کنونی افزایش یابد و سازمان فولاد خراسان، متعالی‌تر از قبل شود.
روابط عمومی شرکت فولاد خراسان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت فولاد خراسان دستور کار قرار نظام های مدیریتی فولاد خراسان پروژه های بهبود نظام پیشنهادات بهبود مستمر جایزه تعالی صرفه جویی پروژه ها نظام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی

علی اکبر پورعلی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تقویت زیرساخت‌های شهری پیربازار در اولویت قرار دارد و در این خصوص اقدامات خوبی هم صوت گرفته است.

وی با اشاره به بر خی اقدامات ۱۰ ماهه مدیریت شهری پیربازار افزود: استقرار اورژانس و آتش نشانی از اقدامات خوب مدیریت شهری پیربازار است.

شهردار پیربازار با اشاره به بلاتکلیفی یک دهه‌ای پست این شهر اضافه کرد: راه اندازی مجدد دفتر پست از مطالبات به حق شهروندان پیربازار بود.

پورعلی از اجرای ۸ پروژه عمرانی و شهری در پیربازار خبر داد و بیان کرد: این تعداد پروژه‌های شهری با اعتبار ۴ میلیارد تومان از منابع داخلی شهرداری به اجرا و بهره برداری رسیده است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری پیربازار در گذشته از کد بودجه‌ای برخوردار نبود، افزود: با کمک مدیران استان و شهرستان پروسه کددارشدن پیربازار به سرانجام رسید و ۱۴۰۳ نخستین سالی است که از اعتبارات دولتی برخوردار می‌شویم.

کد خبر 6087961

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی