Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی وضعیت روزبازارهای اراک بسیار بد است.

دکتر علی علیمحمدی دوم اسفندماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با بیان اینکه در بهمن ماه در واقع موارد ابتلا، سرپایی، بستری و فوت ناشی از کرونا در استان افزایش داشته است، اظهار کرد: در شهرستان اراک ۴۴۵ مورد مثبت دی ماه، به ۱۰۰۱ نفر در بهمن ماه رسید که ۱۳۱ نفر در بیمارستان ها بستری شدند و آمار فوت نیز در بهمن ماه ۲۴ درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۱۶ مورد مثبت دیماه تفرش، در بهمن ماه با رشد ۴ برابری به ۶۶ نفر رسید که خوشبختانه موارد فوتی گزارش نشده است، افزود: ۲۵ مورد مثبت دی ماه خنداب در بهمن ماه به ۳۷ نفر،  ۱۰۷ مورد مثبت شازند به ۲۳۷ نفر، ۳۵ نفر دی ماه کمیجان به ۸۵ مورد مثبت در بهمن ماه، ۶۷ نفر محلات به ۱۶۷ نفر و ۴۰۰ نفر ساوه نیز ۴۵۹ نفر و ۹۴ نفر مورد مثبت خمین با رشد ۲ برابری به ۱۸۵ نفر افزایش یافت و تنها در دو شهرستان فراهان و زرندیه روند، کاهشی بوده است، به طوری که ۴۵ مورد مثبت دی ماه فراهان، در بهمن ماه به ۴۳ نفر  و ۱۰۸ مورد مثبت زرندیه به ۶۵ نفر در بهمن ماه تقلیل یافته است.

علیمحمدی در خصوص وضعیت ابتلا در هفته سوم و چهارم بهمن ماه بیان کرد: در هفته چهارم بهمن ماه تعداد موارد مثبت استان به ۹۲۴ نفر رسیده که نسبت به هفته سوم با ۷۰۵ مورد مثبت رشد ۳۱ درصدی به ثبت رسیده است، همچنین در بازه زمانی مذکور ۶۵۲ مورد سرپایی به ۸۵۰ نفر رسید که حاکی از رشد ۳۰ درصدی است.

وی اضافه کرد: ۵۳ مورد بستری در هفته سوم بهمن ماه در هفته چهارم با رشد ۴۰ درصدی به ۷۴ نفر رسید و مواردی فوتی نیز از ۱۱ نفر به ۱۲ نفر رسیده است که حاکی از رشد ۹ درصدی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: از شانزدهم آذرماه تا کنون ۲۱ هزار و ۱۱۱ رپید تست در استان انجام شده و ۱۷۲۴ مورد مثبت شناسایی شده است، از کل تست های انجام شده ۱۱ هزار و ۲۸۳ مورد در دانشگاه علوم پزشکی اراک، ۷۱۲۹ تست در دانشکده علوم پزشکی ساوه و ۲۶۹۹ تست در دانشکده علوم پزشکی خمین انجام گرفته است.

وی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در اماکن مختلف استان بیان کرد: در شهرستان محلات، وضعیت نانوایی ها نگران کننده است و در کنار آن باید به وضعیت رستوران ها، سوپرمارکت ها و آرامستان ها رسیدگی شود، در اراک وضعیت پایانه های مسافرتی درون و برون شهری نامناسب است و در داروخانه ها، آرامستان، مطب و رستوران ها شاهد ازدحام جمعیت هستیم، همچنین روزبازارها بویژه روزبازار کوی هجرت روز گذشته وضعیت بسیار بدی داشتند.

علیمحمدی افزود: در کمیجان شاهد عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در دفاتر پیشخوان دولت، سوپرمارکت ها و رستوران ها هستیم، در آشتیان صنایع وضعیت مناسبی ندارند، در فراهان کمترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در جایگاه های سوخت صورت می گیرد، در شازند دفاتر پیشخوان دولت، نانوایی ها و خواربار فروشی ها و رستوران ها نیازمند رسیدگی هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با بیان اینکه در رستوران ها و دفاتر پیشخوان دولت خنداب رعایت پروتکل ها بهداشتی به خوبی انجام نمی گیرد، گفت: در تفرش جایگاه های سوخت از حیث رعایت پروتکل ها وضعیت بسیار بدی دارند و در دلیجان نیز وضعیت آرامستان اصلا قابل قبول نیست که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها بهمن ماه رستوران ها نفر رسید دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر