Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروی دریایی فرانسه در راستای سیاست اعمال فشار بر کره شمالی به نیروی دریایی ایالات متحده مستقر در دریای چین شرقی می‌پیوندد.

خبرگزاری ژاپنی «کیودو» به نقل از وزارت دفاع ژاپن نوشت که یک ناو فرانسوی  برای انجام فعالیت تجسسی و پایش در دریای چین شرقی اوائل مارس(اسفند)  به نیروی دریایی آمریکا مستقر در این منطقه می‌پیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این اقدام نیروی دریایی فرانسه در راستای تلاش‌های بین‌المللی  برای توقف انتقال  کشتی به کشتی کالا از سوی کره شمالی است که آمریکا مدعی است نقض تحریم‌های سازمان ملل متحد است.

به گفته وزارت دفاع ژاپن از سال 2019 به این سو این دومین بار است که فرانسه مبادرت به چینین اقدامی می‌کند. این اقدام با استقبال ژاپن مواجه شده است.

 فرانسه قصد دارد همچنین کشتی آبی خاکی «تونروی» خود را در سال جاری در ژاپن مستقر کند. این در حالی است که انگلیس نیز اعلام کرده که قصد دارد ناو هواپیمابر «کویین الیزابت» خود همراه با ناوگروه خود را عازم شرق آسیا کند.

این در حالی است که رسانه‌ها  از برگزاری مجدد رزمایش آمریکا و کره جنوبی دو دولت «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده و شبیه‌سازی نبرد محتمل با کره شمالی خبر دادند.  وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» نوشت که آمریکا و کره جنوبی در حالی قصد از سرگیری برگزاری رزمایش  باهم را دارند که این تمرین‌های نظامی به دلیل مذاکرات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا با کره شمالی و بیماری کرونا به حالت تعلیق درآمده بود.

 روزنامه «کره هرالد» نیز به نقل از منابع مطلع نوشت، این رزمایش 9 روزه که قرار است اواسط ماه مارس برگزار شود شبیه‌سازی عملیات رزمی علیه کره شمالی است و این نخستین رزمایش آمریکا با کره جنوبی از زمان روی کار آمدن «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکاست.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کره شمالی آمریکا ژاپن فرانسه دریای چین شرقی نیروی دریایی آمریکا نیروی دریایی فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه رسانه فرانسوی به بارسلونا؛ دمونتادا جواب ریمونتادا

RMC Sport فرانسه مستندی در مورد کامبک پاری سن ژرمن مقابل بارسلونا تهیه کرده است. 

طرفداری | RMC Sport فرانسه یک مستند 50 دقیقه ای در مورد کامبک پاری سن ژرمن مقابل بارسلونا در جریان مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تهیه کرده است. حدس می زنید این مستند چه نام دارد؟ «دمونتادا».

این عنوان پاسخی غیرمستقیم به نامی است که بارسایی ها سال 2017 برای کامبک حماسی خودشان مقابل پاری سن ژرمن انتخاب کردند؛ همان ریمونتادای معروف که بعدا وارد دیکشنری هم شد. دمونتادا در زبان های فرانسوی، اسپانیایی و انگلیسی معنی خاصی ندارد و احتمالا ترکیب از اسم «دمبله» و ریمونتادا باشد. عثمان دمبله در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، بهترین بازیکن پاری سن ژرمن مقابل بارسلونا بود. 

کامبک بارسلونا مقابل پاری سن ژرمن جاودانه شد؛ واژه ریمونتادا در واژه نامه فرانسوی به چاپ خواهد رسید

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • رزمایش دریایی شناورها، گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • بازداشت بازیگر سرشناس فرانسوی به اتهام تجاوز جنسی
  • بازداشت «ژرار دوپاردیو» به اتهام تجاوز جنسی
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • صادرات دفاعی فرانسه به اسرائیل به کم‌ترین حد رسید
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی
  • طعنه رسانه فرانسوی به بارسلونا؛ دمونتادا جواب ریمونتادا
  • فرانسه برای امنیت المپیک سامانۀ موشکی قرض می‌گیرد