Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر پیام طبرسی فوق تخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره آخرین وضعیت شیوع کرونا ویروس انگلیسی در کشور اظهار کرد: در تمام دنیا بحث هایی در مورد گونه های جهش یافته ویروس کرونای انگلیسی مطرح است. جهشی که از اواخر تابستان در انگلستان شناسایی شد.

طبرسی با تاکید بر این که در ابتدا تفاوت این گونه جهش‌یافته صرفا افزایش سرایت پذیری بود، خاطرنشان کرد: به مرور زمان طی تحقیقات بیشتر مشخص شد این گونه قدرت انتقال بیشتری در مقایسه با گونه اصلی ووهان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به شکلی که کرونای انگلیسی نوجوانان را بیشتر تهدید می کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان این که افراد زیر ۲۰ سال بیش از سایرین در معرض ابتلا به کرونای انگلیسی هستند، گفت: متاسفانه زیر ۲۰ساله‌ها هدف واکسیناسیون اضطرار (در اولویت) نیستند و این موضوع چالش های پیش روی اپیدمی را دوچندان می کند.

طبرسی با بیان این که گونه انگلیسی مرگ و میر و عوارض بیشتری را در مقایسه با نمونه اصلی ویروسی که مبدا آن ووهان چین بود دارد، گفت: کرونا مرز ندارد و نمی توان ویروس را پشت مرزها نگه داشت. مگر این که قرنطینه های سفت و سخت اعمال شود. تا امروز (۲ اسفند) ۲۴ مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی در کشور شناسایی شده که از این تعداد ۲ نفر فوت شده‌اند.

علائم کرونای انگلیسی چیست؟

این استاد دانشگاه درباره علائم کرونای انگلیسی نیز توضیح داد: علائم و عوارض این بیماری همانند کرونایی که مبدا آن چین بود بروز می کند، با این تفاوت که سرعت پیشرفت این ویروس به مراتب بیشتراست. ولی همچنان اطلاعات کافی درباره این نمونه کرونا در دسترس نیست.

طبرسی با اشاره به این موضوع که موارد جدید جهش‌های کرونا به ویروس کرونای انگلیسی ختم نمی شود، هشدار داد: ویروس کرونا مدام در حال جهش و چرخش است. بنابراین تنها راه حل پیشگیری از چرخش و شیوع گسترده کرونا قطع زنجیره  انتقال ویروس است.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با بیان این که حتی با شیوع کرونای جهش‌یافته انگلیسی هنوز تغییر معنی داری در میزان مبتلایان در کشور مشاهده نشده، افزود: صرفا در روزهای اخیر بیماری با شیب افزایشی در حال گسترش است. بنابراین لازم است مسئولان، سیاستگذاران و مردم اعمال محدودیت ها و رعایت پروتکل های بهداشتی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.

وی تاکید کرد: کشور در حال حاضر در شرایط خطرناکی به لحاظ شیوع کرونا قرار دارد و اگر چنانچه هرچه سریعتر از شیوع گسترده بیماری جلوگیری نشود، ممکن است تا اواخر اسفند درگیر پیک های شدیدتر بیماری شویم.

چه خبر از آنفلوآنزا؟

این عضو هیئت علمی دانشگاه درمورد شیوع آنفلوآنزا نیز گفت: تا به امروز مورد ابتلا به آنفلوآنزای ثابت‌شده‌ای در کشور مشاهده نشده و اگر موردی هم شناسایی شده باشد، بسیار محدود بوده است.

طبرسی ادامه داد: کماکمان موارد سرماخورگی و آنفلوآنزا سهمی در برابر اپیدمی کووید۱۹ به خود اختصاص داده‌اند و هر موردی از سرماخوردگی و آنفلوآنزا باید کرونا فرض شود و فرد به پزشک مراجعه کند و مراقبت های لازم را طبق دستورالعمل ها انجام دهد.

این استاد دانشگاه با بیان این که بسیاری از افراد علائمی همانند آبریزش بینی، بدن درد و یا گلودرد را همچنان همان سرماخوردگی ساده می دانند و به راحتی در جامعه تردد می کنند، اظهار کرد: متاسفانه این رفتارها باعث گسترش بیماری می‌شود. به شکلی که صدمات ناشی از آن برای گروه‌های حساس می تواند جبران‌ناپذیر باشد.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری هشدار داد: به محض مشاهده هر علامتی از بیماری، فرد باید به سرعت قرنطینه شود و در صورت نیاز برای مراحل بعدی درمان به پزشک مراجعه کند.

وی اظهارامیدواری کرد که با ورود واکسن‌هایی که وزارت بهداشت به آن ها مجوز استفاده می دهد، تا آخر اسفند درصد قابل توجهی از گروه‌های پرخطر واکسینه شوند.

کد خبر 586175 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران کرونای انگلیسی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی

دولت انگلیس در حالی از امروز سه شنبه کنترل‌های جدید برگزیتی برای واردات برخی محصولات از اتحادیه اروپا را آغاز می‌کند که کارشناسان درباره عواقب و هزینه‌های سنگین این اقدام برای مصرف کنندگان انگلیسی هشدار می‌دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه استاندارد در مطلبی نوشت: انگلیس در حالی کنترل های جدید برگزیت را آغاز می کند که کارشناسان نسبت به زمان تحویل طولانی تر، بوروکراسی بیشتر و هزینه های بالاتر برای مصرف کنندگان بریتانیایی هشدار می دهند.

در ادامه این مطلب آمده است: بیش از سه سال پس از برگزیت نهایی، بریتانیا کنترل کالاها را برای واردات محصولات حیوانی و گیاهی اتحادیه اروپا از روز سه شنبه آغاز خواهد کرد. وزارت کشاورزی مسئول در لندن بنا به درخواست این موضوع را تایید کرد. علاوه بر این، واردکنندگان مواد غذایی باید «هزینه کاربری مشترک» را تا 145 پوند (169.61 یورو) برای هر بار برای برخی از محصولات مانند سوسیس، پنیر و ماست و همچنین گل های شاخه بریده بپردازند.

در این شرایط کارشناسان و شرکت‌ها نسبت به زمان‌های تحویل طولانی‌تر، بوروکراسی بیشتر و هزینه‌های بالاتر که مصرف‌کنندگان در بریتانیا در نهایت باید متحمل شوند هشدار می دهند. بر اساس محاسبات شرکت بیمه اعتبار آلیانز ترید، مقررات جدید برگزیت ممکن است تا دو میلیارد پوند برای شرکت‌های انگلیسی ضرر داشته باشد و باعث افزایش تورم شود. بر این اساس هزینه های واردات در سال اول ده درصد افزایش می یابد.

کنترل های فیزیکی که بلافاصله پس از برگزیت در اتحادیه اروپا اعمال شد، قبلاً چندین بار در انگلیس به تعویق افتاده است. کمبود زیرساخت و نیروی انسانی برای اجرای این طرح وجود داشت. پورتال «پولیتیکو» گزارش داد که بلافاصله قبل از شروع این کنترل ها هنوز سؤالات زیادی بی پاسخ مانده است. اپراتورهای تجاری بنادر میلیون‌ها پوند به تأسیسات بازرسی ساختمان سرازیر کرده‌اند و اکنون نگرانی‌های جدی در مورد نحوه پوشش هزینه‌های اجرای آنها دارند.

بریتانیا در پایان ژانویه 2020 اتحادیه اروپا را ترک کرد. پس از مرحله گذار، این کشور از سال 2021 دیگر عضو بازار داخلی اتحادیه اروپا و اتحادیه گمرکی نبوده است. قراردادی که در آخرین ثانیه به توافق رسید، مشارکت تجاری تا حد زیادی بدون مانع را تضمین کرد. با این حال، مشکلات زیادی در تجارت دوجانبه به خصوص در ابتدا وجود داشت. تجار همچنین از بوروکراسی بیشتر و تعرفه های جدید در برخی مناطق در سایه قوانین جدید شکایت دارند.

انجمن بنادر بریتانیا و اتاق کشتیرانی این کشور هشدار دادند که اپراتورها نیاز فوری به دسترسی به سیستم فناوری اطلاعات دولتی دارند که پس از برگزیت معرفی شد. در غیر این صورت آنها نمی دانند که چه تعداد کالا را باید فاکتور کنند و برای چه کسانی باید فاکتور بگیرند. چندین انجمن تجاری نسبت به هرج و مرج جدید در مرزها و هزینه ها به ویژه برای شرکت های کوچک و متوسط ​​هشدار دادند.

وزارت کشاورزی انگلیس البته اخیراً اعلام کرده است: دولت بریتانیا کاملاً متقاعد شده است که امکانات، زیرساخت‌ها و سیستم‌های مرزی برای اجرای کنترل‌های مرزی جدید در 30 آوریل آماده خواهند بود.

البته بیش از 4 سال پس از خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا، بریتانیا با عواقب ناگوار برگزیت مواجه شده است. به جای امید به بهبود اقتصادی، کاهش رشد، فقدان توافقات تجاری و افزایش هزینه های مواد غذایی از روزمرگی های این کشور است.

نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که 63 درصد از بریتانیایی ها برگزیت را یک شکست ارزیابی می کنند، در حالی که تنها 12 درصد آن را موفقیت آمیز می دانند.

انگلیسی ها در پی یک همه پرسی در سال 2016 برای خروج از اتحادیه اروپا رای دادند و در نهایت بریتانیا روز جمعه 31 ژانویهٔ سال 2020 میلادی ساعت 11 شب به وقت محلی از اتحادیهٔ اروپا جدا شد.

لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیسموافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • درگیری بزرگ در لیگ یونان: نتوانستند مربی را کنترل کنند!
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت