Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: ۲ فروند کشتی حامل ۶۰هزار تن روغن خام خوراکی روز شنبه در بندرگاه امام خمینی (ره) پهلو گرفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از امید جهان نژادیان افزود: این محموله روغن خام وارداتی به زودی پس از انجام تشریفات گمرکی، نظارت بهداشتی و استاندارد، به کارخانه‌های تصفیه روغن سراسر کشور ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه واردات روغن خام خوراکی که در ماه‌های گذشته اندکی دچار مشکل شده بود در ۲ هفته اخیر واردات آن روان و منظم شده است ادامه داد: واردات روغن خام نباتی براساس سفارش شرکت دولتی بازرگانی ایران انجام می‌شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با بیان اینکه چند فروند کشتی دیگر حامل روغن خام خوراکی در راه بندر امام خمینی (ره) هستند افزود:با واردات منظم روغن خام خوراکی، مشکل کمبود این کالای اساسی برطرف شده و این کالای اساسی به وفور در بازار و با نرخ مصوب وجود دارد.   جهان نژادیان پیش بینی کرد با تداوم واردات روغن خام نباتی به کشور و انتقال سریع آن به کارخانه‌های تصفیه روغن در سراسر کشور، در روز‌های پایانی سال این کالای مورد نیاز روزانه خانوار‌ها با اشباع در بازار رو به رو شود.   کمبود روغن نباتی در ماه‌های اخیر منجر به افزایش قیمت آن، احتکار خانگی و صنفی از سوی برخی افراد، و فروش اجباری با دیگر کالا‌ها که مورد نیاز خانواده‌ها و واحد‌های صنفی نبودند شده بود.

یکی از دلایل کمبود روغن خوراکی در خوزستان تعطیلی یکی از ۲ کارخانه فعال تولید روغن نباتی (کارخانه بهبهان) بود.   این کالای اساسی حدود ۲ هفته است که به سامان رسیده و درهمه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بنکداری در خوزستان به وفور و با قیمت مصوب عرضه می‌‎شود.   بیش از ۹۰درصد کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی و کشاورزی مورد نیاز کشور از طریق بندر امام خمینی (ره) درجنوب خوزستان وارد کشور می‌‎شود.

میزان وابستگی کشور به واردات روغن خوراکی حدود ۸۷درصد است و هر سال مصرف این کالای اساسی در کشور رو به افزایش است.   در سال‌های اخیر کشت دانه روغنی کلزا در خوزستان با هدف کاهش وابستگی به واردات این کالای اساسی سه برابر شده است.   برچسب ها: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان ، روغن خوراکی ، بندر امام خمینی ، واردات روغن ، کشتی ، روغن نباتی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: روغن خوراکی بندر امام خمینی واردات روغن کشتی روغن نباتی کالای اساسی روغن خام خوراکی واردات روغن امام خمینی بندر امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 662 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 108  میلیون دلار و برای خدمات 110 میلیون دلار  به نرخ 44038 تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 585 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد




طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 578 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 83  میلیون دلار و در مجموع 662 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 450 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 182 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 145 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 122 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 181 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 174، 27، 142، 94 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 28 میلیون دلار ارز نیمایی و 147 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • ۳ شناور حامل کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟