Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم جوادی با اشاره به قهرمانان بزرگ کشتی که هم اکنون پدر هستند اشاره کرد و اظهار داشت: منصور مهدیزاده، محمود ملاقاسمی، سیدمحمد خادم این‌ها پیشکسوتان کشتی ما هستند. کسانی هم فوت کردند مثل محمد خادم که پدر دو قهرمان خوب ما (امیر و رسول خادم) بود و خودش هم نقره جهانی را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من نوجوان بودم کشتی‌های پدرشان را می‌دیدم. او به سالن هفت تیر می‌آمد. آن زمان یک سالن ۶ هزار نفری بیشتر نداشتیم. قسمت شمال سالن پله هایش زیاد بود. می‌رفت آنجا می‌نشست و به محضی که اسمش را صدا می‌کردند، سریع خودش را به تشک می‌رساند. از مشهد می‌آمد و خیلی متواضع بود.

جوادی با اشاره با اینکه چرا با وجود کسب ۴ مدال طلای جهانی، به برنز المپیک بسنده کرده، تصریح کرد: مدال المپیک با همه مدال‌ها فرق می‌کند. البته حریفان همان حریفان هستند، ولی ارزش مدال المپیک خیلی بیشتر از جهانی است، چون هر ۴ سال یک بار برگزار می‌شود. مدال المپیک من هم باید طلا می‌بود. صبح روز فینال، کشتی گیر روس را که قهرمان شد را ۸-۱ بردم. روس‌ها نفوذ داشتند در فیلا (اتحادیه جهانی) و تنها در صورتی کشتی گیرشان قهرمان می‌شد که من به بلغار می‌باختم، چون روس این حریف را شکست داده بود. بعدازظهر این کار را کردند و با اخطار و هر کلکی بود، من را بازوندند. البته همین بلغار را سه ماه دیگر در خود بلغارستان بردم، در جهانی سال بعدش هم ۷-۱ او را بردم و قبل از آن هم چند بار برده بودم. من حاضر بودم ۴ طلای جهانی نداشتم، ولی برنز المپیکم طلا می‌بود.

وی تاکید کرد که هنوز دزد مدال هایش پیدا نشده و در مورد اینکه چرا اجرای فنون در کشتی کم شده است، خاطرنشان کرد: این برمی گردد به دوره رئیس فدراسیونی مارتینتی که شانس را به کشتی وارد کرد. آن زمان قرعه کشی می‌کرد که چه کسی روی خاک بنشیند و مرتب مقررات را عوض می‌کردند. هل دادن امتیاز داشت و کشتی گیر دنبال فنون نمی‌رفت و به مرور فنون کم شد.

جوادی با اشاره به اینکه کرونا به همه رشته‌ها آسیب زده، افزود: نه تنها کشتی، که همه رشته‌ها از این محل آسیب دیده اند، ولی ما در کشتی صاحب کرسی در جهانی، المپیک و بازی‌های آسیایی هستیم، دنیا روی کشتی ما حساب می‌کند ما هم امیدواریم بچه‌های ما در المپیک موفق باشند.

عضو پیشین شورای فنی کشتی آزاد، عبدالله موحد را کشتی گیری ششدانگ و همه چیز تمام و منصور مهدیزاده را کشتی گیر بدشانس تاریخ معرفی کرد و گفت: عبدالله موحد کسی است که ۶ بار پشت سر هم طلای جهان و المپیک را به دست آورده، بدشانس هم متاسفانه زیاد داشتیم. خود من یکی از آن‌ها که در ۲۰ مسابقه رسمی و بین المللی شرکت کردم و ۱۷ مدال طلا، دو نقره و یک برنز گرفتم، بدشانس بودم که تنها برنزم مربوط به المپیک بود. مهدیزاده هم با توجه به اینکه در المپیک نفرات برتر وزنش را یا برد و یا مساوی کرد، اما خودش چهارم المپیک شد.

جوادی به اشاره به درگذشت برادرش به خاطر آسیب دیدن در تمرینات کشتی خاطرنشان کرد: برادری داشتم که کوچکتر از من بود، نخاعش در تمرین کشتی آسیب دید و از گردن به پایین فلج شد. بعد از عمل جراحی که رویش انجام شد، فوت کرد. پدرم دوست نداشت من کشتی بگیرم و یک ماه تمرین نکردم. بعد با همکاری یکی از دوستانم که ساک تمرینم را پیش او می‌گذاشتم به تمرین رفتم و زمانی که برای جام تفلیس انتخاب شدم، دوستان پدرم به او تبریک گفتند، چون اسمم را در روزنامه دیده بودند. پدرم آن روز به خانه آمد و به شانه ام زد که آفرین، شنیده ام می‌خواهی به خارج بروی. او به خاطر اینکه بچه ۱۸ ساله اش را در کشتی از دست داده بود، دوست نداشت من کشتی بگیرم، اما بعدا موافقت کرد. برادرم هم همان وقت به من گفته بود تو کشتی را رها نکن حتما قهرمان می‌شوی و من سعی کردم به خاطر حرف برادرم و صحبت پدر و مادرم به کشتی ادامه دهم.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد

به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی تمام داورانی که در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کرسی دارند و قصد حضور در المپیک پاریس را دارند باید در مسابقات قاره‌ای، گزینشی قاره‌ای و جهانی شرکت کنند.

محمد مصلایی پور رئیس کمیسیون داوری طبق قانون اتحادیه جهانی باید در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت می‌کرد که او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد به دلیل برخی مشکلات حضور در این مسابقات را از دست داد.

غیبت او در این مسابقات باعث شد تا محمد مصلایی پور حضور در المپیک پاریس را از دست بدهد. طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی کامران سلطانی، مهدی بشیرزاد و نیما صادقی جهت شرکت در رقابت‌های کشتی گزینشی المپیک که در روزهای ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت در استانبول ترکیه برگزار می‌شوند، دعوت شدند.

کد خبر 6089490 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • کسب ۵ مدال طلا نشانه موفقیت ووشو است/ آمریکا حق ما را ضایع کرد
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • استاندار: امیدوارم خوزستان در المپیک صاحب مدال شوند
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • پیش‌بینی آقای ورزش ایران از رقابت با پرافتخارترین کشتی‌گیر تاریخ المپیک / فیلم