Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سعید نمکی، وزیر بهداشت درخصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور گفت: متاسفانه شاهد شیوع شدید بیماری کرونا در استان خوزستان هستیم و کانون شیوع کرونای انگلیسی مسافران عراقی بودند به همین دلیل مرزهای عراق بسته شده است.

وی گفت: در استان خوزستان رعایت پروتکل‌ها به زیر 10 درصد نزول پیدا کرده بود قبلا هم گفته‌ایم که رابطه مستقیمی بین ابتلا به کرونا و میزان شیوع بیماری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت با بیان اینکه همانطور که گفتیم موارد شیوع کرونای انگلیسی در کل کشور در حال چرخش است، گفت: میزان ابتلا به این ویروس در استان های البرز،قزوین بیشتر بوده و ما نیز در استان قزوین ستاد استانی تشکیل دادیم.

نمکی با اشاره به تمهیدات خوب کرونایی در استانهای قزوین و البرز در جهت مبارزه با کرونای انگلیسی، بیان داشت:خوشبختانه با این اقدامات وضعیت ثابت شده است البته گرفتاری عمده ما در خوزستان است که ما را خواب و خوراک انداخته و در شادگان به عنوان اولین کانون این موضوع وجود دارد؛ ضمن اینکه در رامهرمز ، آبادان و اهواز و غرب این استان به شدت گرفتار کرونای انگلیسی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه کرونای انگلیسی به شدت سرکش و مهاجم تر از ویروس ووهان است، ابراز داشت: میزان مرگ و میر و سرایت این ویروس نسبت به ویروس قبلی بالاتر است.

وزیر بهداشت با اشاره به اختصاص تیم‌های تخصصی در خوزستان در جهت مقابله با شیوع کرونای انگلیسی، خاطرنشان کرد: در ستاد ملی مبارزه با کرونا اختیاراتی به استاندار این استان داده شده است.

نمکی با بیان اینکه کانون اصلی شیوع کرونای انگلیسی در خوزستان مسافرانی هستند که از عراق به خوزستان آمده‌اند، افزود: مرزها را در این استان مسدود کرده‌ایم و تا اطلاع ثانوی عبور و مرور در این مرزها صورت نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه پروازهای استان خوزستان را مدیریت می‌کنیم،ابراز داشت: قرار شده تا ارتباط شمال و شرق خوزستان را که میزان شیوع کرونای انگلیسی در این مناطق کمتر است را به نواحی دیگر محدود کنیم.

نمکی تصریح کرد: در هرمزگان، ایلام، بوشهر و چهار محال و بختیاری و اصفهان نیز خطر شیوع کرونا با توجه به تجارب قبلی درباره اینکه بعد از خیزهای خوزستان گرفتار می‌شدند، باید اقدامات کنترلی شدیدی در نظر گیریم و مردم باید بشدت مراقبت کنند.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه متاسفانه آنچه پیش بینی کردیم مبنی بر گرفتاری در دام و تله ویروس جهش یافته محقق شده است، بیان داشت: رعایت فاصله گذاری و رعایت بهداشت فردی بسیار موثر است.

نمکی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل ها در خوزستان به زیر 10 درصد رسیده است، این میزان رعایت نسبت مستقیمی با میزان شیوع کرونای انگلیسی در این مناطق دارد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت تولید واکسن کرونا در کشور، خاطرنشان کرد:خوشبختانه افرادی که در داخل مشغول تولید واکسن هستند به خوبی پیش می‌روند و موضوع اثر بخشی روی کرونای انگلیسی را پیگیری کنند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تزریق واکسن اسپوتنیک روسیه را به 100 هزار مورد در گروه آسیب پذیر ادامه خواهیم داد، گفت: 250 هزار دوز واکسن چینی را تا هفته آینده وارد می کنیم و همچنین وارد کردن واکسن آسترازنکارا نیز در اواخر این ماه شروع خواهیم کرد.

نمکی از برنامه ریزی برای وارد کردن واکسن کرونا از دوکشور هند و کره جنوبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان اسفند گروه‌های آسیب پذیر را پایان دهیم.

وی یادآور شد:واکسن کرونای کوبایی در افرادی که قبلا مبتلا شده به عنوان یادآوردر مقابل ویروس کرونا اثر می‌کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا خوزستان کرونای انگلیسی شادگان ووهان واکسن کرونا واکسن اسپوتنیک واکسن چینی شیوع کرونای انگلیسی وزیر بهداشت واکسن کرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه انگلیسی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند