Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مراسم اختتامیه جشنواره‌های «نگار عاشقی»، «مشق مقاومت»، «دفاع عاشقانه» و «سروقامتان» سازمان بسیج هنرمندان استان فارس با موضوعات عکس، خوشنویسی، هنرهای تجسمی و نمایش، برگزار و برگزیدگان این جشنواره‌ها معرفی شدند.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان فارس در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدا به خصوص ۱۱ شهید هنرمند فارس گفت: هر ایده و اندیشه و انقلابی که در قالب هنر نگنجد، ماندنی نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید میکائیلی یکی از اهداف سازمان بسیج هنرمندان را راه‌اندازی نهضت تولید آثار فاخر با زبان هنر دانست و گفت: رویکردهای این سازمان تربیت محوری، آموزش محوری و تولیدمحوری است تا بتوانیم هنرمندان را در شبکه‌سازی منسجم گردهم آورده و از ظرفیت آن‌ها استفاده بهینه کنیم.

میکائیلی بیان کرد: با توجه به در پیش رو بودن هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت شهید آوینی برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده‌ایم که مستند روایت فتح استان فارس یکی از این موارد است و در ۹ قسمت، هفته هنر انقلاب اسلامی رونمایی خواهد شد.

او در خصوص جشنواره‌های چهارگانه بسیج هنرمندان نیز گفت: این جشنواره‌ها در هفته دفاع مقدس امسال کلید خورد و در سه بخش چهل سالگی دفاع مقدس، سردار سلیمانی و تجلیل از مدافعان سلامت و در ۴ گروه نمایش، عکاسی، خوشنویسی و هنرهای نمایشی برگزار شد.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان فارس خاطرنشان کرد:‌ رویکرد این سازمان در سال ۱۴۰۰ تولیدمحور است که این مهم را با استفاده از ظرفیت انجمن‌های ۱۰ گانه بسیج هنرمندان دنبال خواهیم کرد.

جانشین ستاد تخصصی اقشار بسیج سپاه فجر فارس نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آوینی گفت: باید تلاش کنیم تا قدم‌های خوبی در راه اعتلای هنر متعهد برداریم.

امیر جاهدی، گفت: شهید آوینی در باب هنر غرب می‌گوید این هنر شیطانی است یعنی هنری که تعهد ندارد هنر شیطانی است.

جاهدی بیان کرد: وقتی که تعهد اسلامی و انقلابی در کنار ذوق هنری قرار می‌گیرد شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود که نظیر آن شهید آوینی است و باید تلاش کنیم تا این مسیر را تقویت کنیم.

مسئول اقشار بسیج سپاه فجر فارس با بیان اینکه بسیج هنرمندان خود را مکلف و ملزم می‌داند که در راستای ترویج هنر متعهد در جامعه گام بردارد، گفت: همچنین این سازمان خود را همکار سایر دستگاه‌های فرهنگی می‌داند چرا که با هم افزایی می‌توان کارهای فاخری برای اعتلای هنری متعهد انجام داد.

معاون امور هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز گفت: امروز شاهد تعدد و تکثر مراکز هنری در بخش آموزش عالی و کوتاه مدت هستیم اما بعد از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی چه در بعد هنرمندان چه آثار هنری تولید شده از شاهد آن تحولی که در سطح هنر به دنبالش بودیم، نیستیم البته برخی افراد به‌صورت خودجوش اقداماتی انجام می‌دهند اما آن هنر دینی که رهبر معظم انقلاب از آن یاد کرده‌اند هنوز تحقق پیدا نکرده است.

او به برگزاری جشنواره‌های ۴ گانه بسیج هنرمندان اشاره و بیان کرد:‌ برای تولید آثار هنری متعهد نیاز به چنین جشنواره‌هایی داریم که به هنرمندان خط دهد و آثاری را تولید کند که حرف نویی برای گفتن داشته باشند.

مرامی افزود:‌ در برخی از جشنواره‌های هنری شاهد یک خط فکری حاکم بر آن‌ها هستیم و اگر کسی در هنرش از این فرمول تخطی کند و شاخص‌ها را رعایت نکند، اثر هنری به حساب نمی‌آید اما این جشنواره‌های ۴ گانه که توسط بسیج هنرمندان اجرا می‌شود می‌تواند آن خط فکری را بشکند و در ادامه با تربیت نسل هنرمند متعهد به مقصد و هدف خود نزدیک شود.

معاون امور هنری و سینمایی ارشاد فارس ضمن گرامیداشت یاد شهید آوینی، گفت: این شهید بزرگوار ثابت کرد که مدرن‌ترین هنر که هنر سینماست می‌توان آثار هنری متعهد را خلق کرد و خط مشخصی را بین آثار مستند دینی و اسلامی و غیراسلامی مشخص کرد.

مرامی پیشنهاد داد تا برای تداوم و تقویت این برنامه‌ها یک دبیرخانه برای جشنواره‌های هنری ۴ گانه بسیج هنرمندان تشکیل شود تا اجرای برنامه‌ها بسیار مناسب اجرا شود.

در این مراسم از نفرات برتر چهار جشنواره سازمان بسیج هنرمندان فارس، قدردانی و تجلیل شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسیج هنرمندان فارس جشنواره چهارگانه سازمان بسیج هنرمندان بسیج هنرمندان فارس جشنواره ها شهید آوینی ۴ گانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه» شامگاه شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ با اجرای حامد مدرس در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

علاوه بر جمع زیادی از کودکان و خانواده های آنان و شرکت کنندگان در این جشنواره، هنرمندانی همچون عادل بزدوده، وحید آقاپور مریم سعادت، حسن دادشکر، مهدی صبایی، هومن حاج عبداللهی، محمد بحرانی، رضا فیاضی، ماشاالله شاهمرادی زاده، ساقی زینتی، حسن دادشکر در‌ کنار محسن برمهانی معاون سیما، محمدرضا باطنی مدیر شبکه امید و حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از حاضران در این مراسم بودند.

در این نشست که با حدود ۹۰ دقیقه تاخیر آغاز شد، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن‌ کریم توسط قاری خردسال و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، یک نمایش موزیکال کوتاه توسط سه بازیگر کودک اجرا شد.

در ادامه نمایش عروسکی کوتاهی توسط «خاله گلی» و گودرز اجرا شد.

در ادامه این نشست، محسن برهانی معاون سیمای رسانه ملی پشت تریبون آمد و عنوان کرد: باید از همه کسانی که این رویداد مهم رسانه‌ای را برای دومین بار برگزار کردند تشکر کنم.

وی اظهار کرد: در دورانی که تولید محصول برای خردسالان و کودکان به سمت پویانمایی و واقعیت مجازی رفته است، کمک به این‌گونه تولید محتوای کودک‌ کار بزرگی است. از آقای باطنی و دبیر جشنواره سپاسگزارم که رویدادی را برگزار کردند که بیست میلیون نفر از کودکان و خردسالان ما با رأی دادن در آن مشارکت کردند.

وی اظهار کرد: امیدوارم سال آینده این رویداد به صورت بین‌المللی برگزار شود، چرا که خلأ آن در منطقه احساس می‌شود چراکه در کشورهای دیگر هم بحث نمایش عروسکی با آمدن ابزارهای رایانه‌ای کم‌رنگ شده است.

معاون سیما گفت: امروز قرار بود آقای جبلی ریاست محترم سازمان هم در این مراسم حضور داشته باشند که به خاطر کار غیرمترقبه‌ای که پیش آمد از بنده خواستند تا به نمایندگی از ایشان در این جمع صمیمانه و پرنشاط حاضر شوم.

در ادامه، مهدی صبایی وحید آقاپور به روی سن آمدند تا در کنار محسن برهانی معاون سیما جوایز تعدادی از منتخبان را اهدا کنند.

در بخش بازیگری از گروه تئاتر «کی بود کی بود من نبودم» تقدیر به عمل آمد.

محمدصادق باطنی مدیر شبکه کودک در ادامه این مراسم روی سن آمد و گفت: عروسک‌ها از مهم‌ترین‌ زبان‌های مشترک ما و کودکان است و کارشان این است که ما را به دنیای خیال ببرند. مدتی بود که حضور عروسک‌ها در تلویزیون کم‌رنگ شده بود. تلاش ما در برگزاری این جشنواره این بود که عروسک‌ها را با قدرت و باشکوه به تلویزیون برگردانیم و خاطره سازی این عروسک‌ها را که در دهه شصت و هفتاد پررنگ بود را دوباره احیا کنیم.

مدیر شبکه کودک اظهار کرد: ما شاهد ارسال بیست میلیون رأی به جشنواره دوم «عروسک‌خونه» بودیم ضمن این‌که ویدىوهای ما در این دوره از جشنواره در سراسر کشور ۲۴۰ میلیون تماشا داشت. این استقبال و همراهی مخاطبان حتماً انگیزه ما را برای ادامه مسیر بیشتر می‌کند.

در ادامه رضا فیاضی، وحید جلیلی، هومن حاج عبداللهی و مریم سعادت برای تجلیل از حسن دادشکر پیشکسوت نمایش عروسکی و تئاتر کودک و نوجوان روی صحنه آمدند.

حسن دادشکر با ابراز تشکر از این مراسم نکوداشت گفت: آن چیزی که من و هم‌نسلان من انجام دادند چیزی جز وظیفه نبوده؛ من از سال ۱۳۵۰ با دیدن یک نمایش عاشق کار کودک شدم و پس از دوران دانشجویی این راه را ادامه داد. م به امید این‌که نسلی از هنرمندان جدید را برای این کشور تربیت کنم.

این هنرمند پیشکسوت افزود: نمایش کودک فقط یک پدیده سرگرم‌کننده نیست، بلکه فرهنگ‌ساز است و تحول ایجاد می‌کند.

من اینجا و هر جا که تریبونی بوده وظیفه خود دانستم و می‌دانم این بگویم که ما کارهایی زیادی در سطح کشور داریم که ملغمه‌ای از جیغ و هورا کشیدن است. این شکل از برنامه‌سازی کار درستی نیست. چرا در تلویزیون همه مثل هم کار می‌کنند و خلاقیت ندارند؟ چرا همه از بچه‌ها می‌خواهند جیغ و هورا بکشند؟ ما نباید تماشاگرمان را خسته کنیم و بعد از آنها بخواهیم که حیف و داد بکشند

وی عنوان کرد: با جیغ و دست هورا و تشویق فقط احساسات را تخلیه می‌کنیم؛ بنابراین به عنوان یک علاقه‌مند از مسئولان تلویزیون خواهش می‌کنم؛ و پیشنهاد می‌کنم که فکری برای این فرمول دست و جیغ و هورا بکنند.

دادشکر اظهار کرد: من خدمتگزار بچه‌های ایران هستم و از این جشنواره و همکاران و اساتید خودم که در این مراسم حضور دارند تشکر می‌کنم. ما نسلی بودیم‌ که‌ جز خدمت به فرهنگ و هنر به کار دیگری فکر نمی‌کردیم.

در ادامه، با پخش کلیپ‌هایی از مجموعه‌های تلویزیونی خاطره ساز دهه شصت و هفتاد از عادل بزدوده عروسک‌سازی پیشکسوت تقدیر به عمل آمد.

وی در صحبت‌های کوتاهی گفت من بیشتر با عروسک‌ها زندگی می‌کنم و با آنها صحبت می‌کنم.

بزدوده افزود: خاطره‌ای هم دارم که مربوط به طراحی عروسک مجموعه «ماجراهای تا به نا» است. وقتی اسم عجیب‌وغریب «زی زی گولو آسی پاسی دراکوتا تا به تا» برای این عروسک انتخاب شدو ما اولین سکانس‌ها را کار می‌کردیم تنها کسی که در اولین پلان‌ها توانست این اسم را درست بگوید، مانی نوری ۶ ساله بود که برای ما شگفت‌آور بود. چون خانم برومند اصرار داشت که این اسم سیلاب بندی شود و آهنگین شود تا در ذهن‌ها ماندگار باشد.

انتهای پیام/

سید مرتضی حسینی

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • شهید ملک مکان، شهید شاخص بسیج هنرمندان فارس
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس