Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، عضو مجلس خبرگان رهبری برگزاری انتخابات باشکوه را زمینه ساز انسجام و تقویت وحدت ملی عنوان کرد و گفت: وقتی دشمنان احساس کنند مردم ما یکپارچه هستند و خواسته‌شان مشخص است، متوجه می‌شوند که با زور نمی‌توانند مقابل این ملت کاری از ‌پیش ببرند و از راه مسالمت‌آمیز وارد تعامل با ایران می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله هاشم هاشم‌زاده هریسی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری، اظهار کرد: ضرورت برگزاری انتخابات باشکوه کاملا روشن و بدیهی است. اولاً انتخابات و انتخاب، حق مردم است. انتخابات را برای مردم قرار داده‌اند که آنها بگویند چه کسی را می‌خواهند و شخص مورد نظرشان را انتخاب کنند.

نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مردم باید از حق خودشان در مورد رای دادن و انتخاب درست استفاده کنند، افزود: مردم دو حق دارند؛ حق اینکه انتخاب کنند و دوم اینکه خوب انتخاب کنند و اینها حقوقی است که در انتخابات تامین می‌شود.

هاشم‌زاده هریسی گفت: مردم عملا در انتخابات می‌توانند بگویند که آیا از افرادی که قبلا انتخاب شده و کار کرده بودند راضی هستند یا خیر. اگر راضی هستند مجددا به همان فرد رای می‌دهند، در غیر اینصورت به دیگری رای می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: انتخابات شرایط استفاده مردم از حق‌شان را فراهم می‌کند و اگر از آن استفاده نکنند خودشان را از حق خود محروم کرده‌اند.

نماینده مردم‌آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حق انتخاب و خوب انتخاب کردن برای مردم مجانی به دست نیامده است، گفت: انتخابات در گذشته دستوری بود و اصلا انتخاباتی در کار نبود و هیچ‌کس هم میل و علاقه‌ای نداشت، اگر هم کسی رای می‌داد یا رای نمی‌داد، تفاوتی نداشت و آنها مساله را میان خودشان حل می‌کردند، به این شکل که در نهایت افرادی را اعلام می‌کردند و انتخابات تمام می‌شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مردم خون‌های زیادی دادند و مرارت‌های زیادی را تحمل کردند تا این حق را به دست آوردند. بنابراین اگر امروز از این حق استفاده نکنند خودشان را محروم کرده‌اند و در برابر خداوند هم باید پاسخگو باشند که چرا از حقی که با رنج و سختی و ایثار بسیار برای آنها فراهم شده بود، استفاده نکردند؟

هاشم‌زاده هریسی درباره مشارکت پُرشور و انقلابی مردم در انتخابات گفت: بالاخره انتخابات برگزار می‌شود و رای کم و زیاد مردم در نتیجه آن تاثیری ندارد، اما اگر انتخابات باشکوه برگزار شود به این معناست که ما کشور، نظام و مملکت و سرزمین‌مان را دوست داریم و در سرنوشت خود دخالت می‌کنیم و رای و نظر می‌دهیم.

وی اظهار کرد: مشارکت پُرشور و انقلابی مردم در انتخابات، اختلافات را از بین می‌برد و نشان می‌دهد همه در یک صف قرار دارند و به انتخاباتی که برای یک نظام برگزار می‌شود، رای داده‌اند. بنابراین انتخابات باشکوه، محور وحدت و انسجام و موجب امنیت کشور و کاهش طمع آنها می‌شود و پیام یکپارچگی و انسجام را به دنیا می‌دهد.

نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: وقتی دشمنان احساس کنند مردم ما یکپارچه هستند و خواسته‌شان مشخص است، متوجه می‌شوند که با زور نمی‌توانند مقابل این ملت کاری از ‌پیش ببرند، بنابراین از راه مسالمت‌آمیز وارد می‌شوند اما اگر انتخابات باشکوه برگزار نشود، احساس می‌کنند از علاقه آنها به نظام کاسته شده است و گمان باطل می‌برند که اگر یک فشار دیگر هم بیاورند کار این کشور و نظام تمام خواهد شد.

هاشم‌زاده هریسی ادامه داد: همین گمان باطل در دوران رییس جمهوری پیشین آمریکا (ترامپ) باعث شد که هر لحظه فشار را بیشتر می‌کردند و منتظر بودند تا مردم نسبت به انقلاب دلزده و بدبین شوند و شورش کنند که در نهایت آرزو و خواست دشمنان تامین نشد.

وی با بیان اینکه انتخابات باشکوه این مسائل را از بین برده و عامل انسجام و وحدت ملی می‌شود، گفت: بنابراین انتخاب کردن، خوب انتخاب کردن و برگزار کردن باشکوه انتخابات، هر سه ارزشمند است و باید به آن توجه داشته باشیم.

دولت ‌آمریکا اعتماد از دست رفته را احیا کند

نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره برجام و عمل به وعده‌ها از سوی طرف‌های برجام اظهار کرد: ما در اصل موضوع برجام نظر منفی نداریم اگر آنها به درستی جلو بیایند از طرف ما مانعی نیست. اما مسئله این است که دولت‌ آمریکا فضای اعتماد را از بین برده است.

هاشم‌زاده هریسی افزود: برجام پس از مذاکرات طولانی و با همه سختی‌ها و زحمات با دولت وقت آمریکا امضا شد اما به مجرد اینکه شخص دیگری بر سر کار آمد، همانند صدام که قرارداد را پاره و جنگ تحمیلی را آغاز کرد، گفت ما قرارداد برجام را قبول نمی‌کنیم و تحریم‌ها را آغاز و جنگ اقتصادی به راه انداخت. بنابراین اعتماد ما به آمریکا از بین رفته است. آنها زیر همه وعده‌ها و امضاهای خود زدند و اوضاع را بدتر از قبل کردند.

وی بیان کرد: الان مسئله بده بستان مطرح است؛ اگر آنها یک قدم جلو بیایند ما هم یک قدم جلو می‌رویم و اگر آنها دو قدم جلو بیایند ما هم دو قدم جلو می‌آییم اما اینکه آنها وعده بدهند تا ما قدم جلو بگذاریم و بعد قدم‌های ما را قلم کنند و دردسر درست کنند، هیچ عقل سلیمی این را نمی‌پذیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: اکنون مسئله اینجاست که بی‌اعتمادی که دولت ترامپ به وجود آورد و کشورهای غربی و اروپایی هم علیرغم تعهداتی که در قبال برجام داشتند و وعده‌هایی که داده بودند، هیچ گاه از ترامپ به دلیل خروج از برجام صریحا انتقاد نکردند و با این کار خود را بی‌اعتبار کردند.

هاشم‌زاده هریسی گفت: اکنون آنها باید این بی‌اعتباری و سوء تفاهمات ناشی از رفتارهای خود را برطرف کنند. البته در آغاز کار نمی‌توان به وعده‌های آنها اعتماد کرد، چرا که آنها یک بار در امتحان نمره صفر گرفتند. چگونه می‌توان به کسی که چنین نمره‌ای گرفته و قبول نشده اعتماد کرد؟ لذا باید بعد از اینکه مورد آزمایش قرار گرفتند و صداقت و اعتبار آنها ثابت شد، به وعده‌های آنها اعتماد کرد.

وی ادامه داد: وقتی آنها به میدان آمدند و به وعده‌های خود عمل کردند و به نتیجه رساندند، آن زمان اعتماد ما به آنها برمی‌گردد و می‌توان حرف‌ها و وعده‌ها را قبول کرد و این یک مسئله منطقی است و اگر هم در راه اجرای برجام مشکلی پیش آمد، این مشکل نه از سوی ایران بلکه از ناحیه آنها ایجاد شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 رهبر معظم انقلاب مجلس خبرگان برجام ترامپ انتخابات 1400 آیت الله هاشم زاده هریسی جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری انتخابات باشکوه هاشم زاده هریسی عضو مجلس خبرگان وعده ها قدم جلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی فضائلی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی در گفتگو با ایرنا، افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902976

دیگر خبرها

  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • عملیات وعده صادق اهمیت مشارکت در انتخاباتِ دور دوم را تشدید کرد
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند