Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی ربیعی» سخنگوی دولت عصر شنبه در حاشیه بازدید از سرای حافظ مرکز اشتغال و کارآفرینی بهبود یافتگان از اعتیاد و کارتن خوابی گفت: برنامه ای که امروز داشتیم معطوف به سیاستگذاری در رابطه با اشتغال حمایتی و هم حمایت از گروه‌های اجتماعی خاص که به چرخه زندگی برگردند است.

وی با بیان این که دولت برای این کار دو سیاست را در حوزه اقتصاد و تولید اشتغال دنبال کرده است، افزود: توسعه زیرساخت‌ها معمولا در بودجه عمرانی و سرمایه گذاری‌های مختلفی که در کشور صورت می گیرد دنبال می‌شود اما برای اشتغال‌های خرد و هم برای معیشت بعضی گروه‌های خاص که در چرخه بزرگ اشتغال صنعتی نمی‌توانند قرار بگیرند سیاست اشتغال حمایتی را در این زمینه آغاز کردیم که هم به رشد ملی کمک کند و هم هدر دادن پول نباشد و پول پاشی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی یادآور شد: براساس این سیاست اشتغال حمایتی چند شاخه دارد که بخشی از آن گروه‌های آسیب‌پذیر شناسایی شدند که امروز یکی از آن استراتژی‌هایی که اجرا شد در سرای حافظ شاهد آن هستیم.

سخنگوی دولت گفت: برنامه ریزی آموزشی برای این افراد در نظر گرفته و اجرا شد و امسال سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان پول قرض الحسنه برای گروه‌هایی در قالب مددجویان و گروه‌هایی که در معرض آسیب بودند و نجات پیدا کردند در نظر گرفته شد که این فقط وام نیست قسمتی از آن در قالب آموزش حین کار هزینه شده است.

وی یادآور شد: به جای این که حقوق ماهیانه مستقیم به آنها داده شود در یک دوره زمانی آموزش دیده و صاحب شغل می شوند و از نظر منزلت اجتماعی و اقتصادی هم جامعه و هم افراد سود خواهند برد.

ربیعی با اشاره به شیوع کرونا گفت: تا امروز افرادی در حوزه‌های ورزش، حمل و نقل و خدمات تا سقف ۱۵ هزار میلیارد تومان به بانک معرفی شدند که ۹ هزار میلیارد تومان دریافت کردند و بقیه هم در نوبت دریافت هستند همچنین علاوه بر ۱۵ میلیارد تومان، پنچ هزار میلیارد تومان دیگر هم امکان پرداخت کمک وجود دارد.

سخنگوی دولت در ادامه افزود: برای این که مهاجرت معکوس صورت بگیرد حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان وام اشتغال ارزان قیمت با ۴ و ۶ و ۱۰ درصد کارمزد برای روستایان در نظر گرفته شد. خوشحالم که بگویم امروز سهم روستاییان از میزان وام اشتغال از ۳ درصد به ۲۹ درصد رسیده است و طبق گزارش‌های داده شده امروز شاهد مهاجرت معکوس هستیم.

وی از برگشت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از وام های پرداختی اشتغال روستایی خبر داد و گفت: این منابع باز به چرخه اشتغال روستاییان بر می گردد.

ربیعی افزود: از دیگر کارها در بحث توانمند سازی تمرکز اشتغال خانگی و اشتغال توان یابان بود که آموزش های خاص برای توانمند سازی در حال انجام است.

وی با بیان این که دولت برنامه اشتغال حمایتی را در سالهای گذشته دنبال کرده است که آثار خود را تاکنون داشته است گفت: به عنوان مثال امسال هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان برای توسعه گیاهان دارویی در مناطق محروم در نظر گرفتیم و در این زمینه  با گروه‌های هدف مختلفی این کار جلو رفته است.

سخنگوی دولت افزود: در آینده نه چندان دور شاهد نوعی از اشتغال‌هایی خواهیم بود که به نوعی وام دهی و پول پاشی محسوب نمی‌شود بلکه اشتغال زایی براساس توانمند کردن و نوعی کارآفرینی اجتماعی است.

ربیعی با بیان این که برای این که این نوع کارها صورت بگیرد به یک دسته از سازمان های مردم نهاد کار را واگذار کردیم گفت: یکی از استراتژی‌های دولت واگذاری کار به سازمان‌های مردم نهاد بود که براین اساس امروز ۹ هزار سازمان مردم نهاد فقط در حوزه بهزیستی فعالیت می کنند که از این تعداد پنچ هزار و ۵۰۰ سازمان مردم نهاد در دولت یازدهم و دوازدهم مجوز گرفتند.

وی با تاکید بر این که  امروز بروکراسی‌ها بشدت پایین آمده است و براحتی مجوزها صادر می‌شود گفت: سازمان های مردم نهاد و تقویت آنها سیاستی بود که این دولت دنبال کرد تا به واسطه گروه‌های میانجی، گروه‌های هدف بتوانند بیشتر تحت حمایت قرار بگیرند.

سرای حافظ مرکز اشتغال و کارآفرینی بهبود یافتگان از اعتیاد و کارتن خوابی در سال ۱۳۹۹ در منطقه ۱۴ تهران افتتاح شد. این مرکز ظرفیت اشتغال ۲۰۰ نفر را دارد و شامل کارگاه هایی برای تولید اقلامی چون کیف مدارس ماسک جراحی و ... است.

۲۷۲۱۹

کد خبر 1488403

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی ربیعی سازمان های مردم نهاد هزار میلیارد تومان اشتغال حمایتی سخنگوی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای صنعت خودرو در سال جاری، از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو برای امسال خبر داده و اعلام کرد که در حال حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به ۵۰۰۰ دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر برنامه‌ریزی وزارت صمت بر توسعه صنعت خودرو در سال جاری، اظهار کرد: برنامه‌های گسترده ای برای صنعت خودرو در نظر گرفته‌ایم و در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید را افزایش دهیم. در حال حاضر به ظرفیت تولید ۵۰۰۰ خودرو در روز رسیده‌ایم و تلاش داریم که این میزان را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که قطعا جهش بسیار بزرگی خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بحث واردات خودرو نیز گفت: موضوع واردات خودرو را در دستور کار داریم تا به این وسیله، تعادل بهتری در تامینِ تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود آوریم؛ خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده و در شرف وقوع است؛ خبرهای بسیار خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال حاضر تاکسی‌های برقی نیز وارد کشور شده و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و خریداری کنند. مردم می‌توانند ثبت‌نام و تاکسی برقی دریافت کنند؛ البته باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. لازم است به همه آن‌هایی که منتظر آن ظرفیت‌های قانونی هستند، عرض کنم که منتظر نمانید و بیایید از همین فرصت‌هایی که ایجاد شده استفاده کنید.

او با بیان اینکه باید به مردم گفت که هر کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم است، به ناتوانایی ما ببخشند، تصریح کرد: ما حداکثر تلاش خود را بسیج کرده‌ایم، همه باید کمک کنند تا موفق شویم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و همکاران بنده، شبانه‌روز در تلاش برای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌ها هستند. البته بخش خصوصی نیز به خوبی مشارکت داشته و کمک می‌کنند.

هفته گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه‌ی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برخی موضوعات خودرویی نظیر اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی، واردات خودروهای دست دوم، ارزبری خودروهای مونتاژی و تامین ناوگان حمل و نقل عمومی، به ارائه پاسخ پراخت و در نهایت مقرر شد، ظرف یک ماه آینده، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های خود را در رابطه با این موضوعات به کمیسیون ارائه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • روایت حمیدرضا آذرنگ از مصدومیت سعید آقاخانی و حضور سرصحنه «نون‌خ۵»
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان
  • آلمان حمایت از آنروا را از سرگرفت