Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس علوم پزشکی کرمان گفت: خیز جدیدی کرونا در استان به طور ملایم در حال پیشروی بوده و هنوز موردی از کرونای جهش یافته در استان مشاهده نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، حمیدرضا رشیدی‌نژاد امشب در جمع خبرنگاران با تشریح آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در سطح استان کرمان اظهار داشت: حدود یک ماهی است که در بخش بیماران بستری کرونا در استان کرمان تعداد بیماران روند ثابتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این در حالی است که در بخش بیماران سرپایی کرونا تعداد بیماران افزایش پیدا کرده است افزود: نگران هستیم افزایش تعداد این بیماران در هفته‌های آینده به افزایش بیماران بستری منجر شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه خیز جدیدی در شیوع بیماری کرونا در استان اتفاق افتاده که به‌صورت ملایم در حال پیشروی است ادامه داد: از مردم درخواست داریم که همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا را جدی بگیرند.

وی با اشاره به اینکه دست کم گرفتن بیماری کرونا و عادی‌انگاری باعث مشکلات زیادی در آینده می‌شود گفت: طولانی شدن بیماری در سطح دنیا و کشور باعث عادی‌انگاری کرونا و یا همزیستی با بیماری شده که کاملاً اشتباه است.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه مردم باید با جدیت از حضور در اجتماعات پرهیز کرده و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را حفظ کنند افزود: استفاده از ماسک از ترشح ویروس به بیرون جلوگیری کرده و مانع انتقال بیماری تا حد زیادی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رعایت بهداشتی فردی شامل شست‌وشوی دست‌ها بسیار مورد تأکید است گفت: ما چاره‌ای نداریم و تا قطع زنجیره کامل ویروس کرونا باید مسائل بهداشتی را با جدیت رعایت و از حضور در تجمعات خودداری کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه تا کنون موردی از ویروس جهش یافته کرونا در استان کرمان مشاهده نشده است ادامه داد: ویروس انگلیسی کرونا به کشور وارد شده و در برخی استان‌ها نیز وجود این ویروس گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه نمی‌توانیم با قاطعیت بگوییم که این نوع ویروس در استان نیست و باید مراقبت انجام شده و هشدارها جدی گرفته شود افزود: سن مبتلایان به کرونا در استان کاهش پیدا کرده و از طرفی بیماری شدیدتری را تجربه کرده‌اند.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه علائم بیماری کرونا در سنین مختلف متفاوت است گفت: در صورت مشاهده علائم بیماری باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه شده و تست کرونا انجام شود.

وی با اشاره به اینکه مراکز شبانه‌روزی نیز وجود دارد که مردم می‌توانند در هر ساعتی به آنها مراجعه کرده و وضعیت بیماری خود را بررسی کنند افزود: مراکز منتخب 16 ساعته نیز راه‌اندازی شده است که در صورت مشاهده هر نوع علائمی از بیماری مردم باید به این مراکز مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در شهر کرمان خط تلفن 3747 راه‌اندازی شده و از این طریق نیز می‌شود علائم بیماری خود را اعلام کنند گفت: همکاران ما در صورت نیاز به منازل آنها مراجعه کرده و ویزیت و تست کرونا کرونا از آنها انجام می‌شود.

استاندار کرمان: فرمانداران موظف به اجرای دقیق طرح شهید سلیمانی مقابله با کرونا هستند‌آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان کرمان؛ سیرجان همچنان نارنجی استروند شیوع کرونا در استان کرمان در حال افزایش است؛ هشدار وضعیت نارنجی در شهرستان سیرجان

وی با اشاره به اینکه روزانه امکان تست پی سی آر تعداد هزار و 500 تا دو هزار تست در کرمان وجود دارد و نگرانی از این بابت نیست ادامه داد: بیماریابی در اولویت ما است و کشف به‌موقع بیماران از انتقال ویروس به سایر افراد جلوگیری می‌کند.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه واکسن کرونای روسی در مرحله اول وارد استان شده و در این مرحله برای 405 نفر واکسن وارد شد افزود: اولویت اول واکسن کرونا با کادر درمان مقابله با کرونا و افراد در معرض خطر بیماری است.

وی با اشاره به اینکه سه هفته بعد دوز دوم واکسن تزریق می‌شود گفت: منتظر ورود محموله جدید واکسن کرونا به استان هستیم و با توجه به گزارشات رسیده این واکسن به میزان زیادی بر روی ویروس‌های جهش یافته نیز اثرگذار است.

انتهای پیام/511/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا کرونا در استان کرمان علوم پزشکی کرمان بیماری کرونا رشیدی نژاد جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۸۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت