Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از میزان، دکتر مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که چرا برخی واکسن‌ها در یک فاز تزریق می‌شوند و برخی دیگر با تزریق در دو مرحله اثر بخشی دارند، گفت: واکسن‌ها با یکدیگر متفاوت هستند و برخی از آن‌ها نظیر واکسن آنفلوآنزا با تزریق در یک دز طی مدت یکسال ایمنی ایجاد می‌کنند و بعضی دیگر باید در ۲ نوبت تزریق شوند تا موجب ایجاد مصونیت شوند و این امر به نوع واکسن بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه واکسن‌هایی که با ویروس‌های جهش یافته هستند، معمولا باید در ۲ نوبت تزریق شوند، افزود: در خصوص واکسن‌هایی که در دو مرحله تزریق می‌شوند، آزمایش‌هایی صورت گرفته و این نتیجه به دست آمده که اگر دو دز آن در یک مرحله زده شود، مصونیت پایدار ایجاد نمی‌کنند و برای ایجاد ایمنی پایدار باید در دو نوبت و با فاصله تزریق گردند.

محرز در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه شما گفته اید واکسن ایرانی کوو ایران برکت موثرترین واکسن در مقابل ویروس جهش یافته انگلیسی است، آیا در این خصوص مطالعات بالینی خاصی انجام شده؟، توضیح داد: من چنین صحبتی را نکرده ام و از قول من مطالب زیادی عنوان می‌شود، درحال حاضر تمام واکسن‌های موجود در دنیا بر روی ویروس انگلیسی موثر هستند و خوشبختانه با آزمایشی که انجام دادیم این نتیجه به دست آمد که واکسن ایرانی برکت هم در مقابل این ویروس جهش یافته اثر بخشی دارد.

 مسئول ارزیابی علمی واکسن کرونا با بیان اینکه واکسن‌های کرونا موجود روی نوع جهش یافته آفریقایی ویروس کووید اثربخشی خوبی ندارند، اظهار کرد: روی واکسن برکت در مورد ویروس آفریقایی آزمایش نشده چرا که این ویروس در دسترس نیست و خوشبختانه هنوز در ایران موردی از آن یافت نشده است.

کد خبر 586246 برچسب‌ها كرونا در ايران مینو محرز واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران مینو محرز واکسن جهش یافته واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۸۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است