Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی شنبه شب در گفت و گو با مردم استان از طریق شبکه خوزستان اظهار داشت: اهمیت کرونا در استان بر کسی پوشیده نیست به همین دلیل در بدو ورود به اهواز نشست مشترک مدیریت کرونا و شورای تامین برگزار شد.

وی افزود: روزانه بیش از ۳۰۰ مسافر از طریق مرز شلمچه وارد خوزستان می شود لذا مشخص شد که ویروس جهش یافته از خارج کشور وارد این استان شده و به سرعت شهرهای استان را درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان گفت: شادگان، اهواز، کارون، آبادان، شوشتر، دزفول، ماهشهر، هویزه، دشت آزادگان، رامهرمز و خرمشهر اکنون در وضعیت قرمز هستند و در اهواز و آبادان سرعت انتشار بیماری زیادتر است لذا فرایند نمونه گیری و مراقبت ها افزایش یافت.

وی ادامه داد: برای تست گیری در مرزهای خوزستان امکاناتی وجود ندارد و اقامتگاهی برای استراحت مسافران موجود نیست لذا تصمیم گرفته شد به مدت یک هفته مرزهای خوزستان بر روی مسافران بسته شوند تا در این مدت امکانات تست فوری و اقامتگاهی موقت برای مسافران ایجاد شود تا در صورت منفی شدن تست کرونا، اجازه ورود به مسافران داده شود.

سلیمانی عنوان کرد: برخی از مسافران زائر بوده و یا برای درمان وارد خوزستان می شوند همچنین برخی برای خرید و فروش وارد ایران می شوند لذا این کنترل ها به نفع کشور ایران و خود مسافران است.

وی افزود: روز گذشته نشست ستاد کرونا در اهواز برگزار و تصمیم جامع تری در خصوص پیشگیری از روند ابتلا به بیماری گرفته شد و در نهایت قرار شد مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال از طریق وزارت بهداشت به استان کمک شود تا بتوان برخی از نیازها را تامین کرد.

استاندار خوزستان در خصوص طرح شهید قاسم سلیمانی نیز افزود: وظیفه قرارگاه ابتدا ردگیری محله به محله است تا بیمار را شناسایی کرده و او را قرنطینه کنند. در غیر این صورت او را به بیمارستان اعزام و یا در نقاهتگاه مستقر می کنند.

وی ادامه داد: وظیفه دیگر قرارگاه شهید سلیمانی شناسایی تمام افراد در ارتباط با بیمار است و در گام بعد از آنها تست گیری است. همچنین این قرارگاه افراد دارای بیماری زمینه ای، افراد مسن و زنان باردار را شناسایی کرده و از آنها مراقبت می کند تا مبتلا نشوند.

سلیمانی با بیان اینکه بالای ۷۵ درصد فوتی های خوزستان افراد بالای ۷۴ سال هستند گفت: قرارگاه نظارتی ستاد کرونا در استان فعال شد که مشابه قرارگاه نظارت بر مصوبات ستاد ملی کرونا است. در مواردی در ستاد کرونای خوزستان تصمیماتی گرفته می شود اما وظایف ارگان ها مشخص نیست لذا قرارگاه نظارتی ستاد کرونا در این راستا ساماندهی شد.

وی عنوان کرد: وظیفه این قرارگاه بررسی میزان اجرای مصوبات ستاد کرونا در خوزاستان است. این قرارگاه باید از قبل تشکیل می شد که این امر محقق نشده بود.

استاندار خوزستان بیان کرد: خوزستان سرزمین قومیت ها است و مردم این خطه، به فرهنگ طوایف خود علاقه دارند که از جهتی بسیار خوب و ارزشمند است و باعث التیام صاحبان عزا شده و در مجالس عروسی امری بسیار پسندیده است اما باید بدانیم که کرونا شوخی بردار نیست لذا باید خود و فرهنگ مان را منطبق بر کرونا کنیم.

وی افزود: غالب مبتلایان مراسم کسانی هستند که سالم بوده و از بیماری مطلع نیستند که این امر موجب ابتلای دیگر اعضای خانواده می شود و ممکن است منجر به فوت اعضای خانواده شود. 

سلیمانی خطاب به بزرگان طوایف و عشایر استان گفت: با برگزاری عزاداری آن هم با جمعیت بالا در واقع یک کشتار دسته جمعی به راه می افتد به این معنی که هزاران نفر دور هم جمع می شوند و صدها نفر که در این جمع بیمار هستند ویروس را منتقل می کنند و باعث مرگ دیگران می شوند. همچنین در جشن عروسی مردم برای شادی می روند ولی همان شادی چند روز بعد به عزا تبدیل می شود.

وی عنوان کرد: بنده چون مادرم خوزستانی است به فرهنگ این استان اشراف دارم لذا از همه شیوخ، بزرگان، نخبگان و اصحاب رسانه تقاضا دارم مردم را آگاه کنند تا دورهمی را کنار بگذارند.

استاندار گفت: صاحبان عزا ما را مجبور نکنند  که به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی، آنها را بازداشت کنیم در حالی که باید برای حفظ سلامتی خود مراسم را با تعداد کم برگزار کنند تا کرونا از بین برود. ترددها و محافل فامیلی یکی از عوامل انتشار بیماری است که نباید انجام شود.

وی با اشاره به اینکه سبک زندگی مردم باید تغییر کرده و به سبک زندگی کرونایی تبدیل شود افزود: کارکنان ادارات ضروری باید سر کار باشند اما کارکنان ادارات غیر ضروری حداکثر تا یک سوم باید در محل حاضر باشند و افراد دارای بیماری زمینه ای و زنان باردار باید دورکاری کنند. کارخانجاتی که در شهرهای قرمز قرار دارندباید با یک سوم ظرفیت فعال باشند همچنین ورود و خروج به شهرهای قرمز ممنوع است و ارتباط شمال به جنوب استان باید مدیریت شود همچنین نظارت بر ورودی های استان باید دقیق تر باشد.

سلیمانی بیان کرد: قطعا اگر مردم همراهی کنند عید امسال را به خوبی پشت سر می گذاریم در غیر اینصورت مدیریت بیماری از کنترل خارج می شود که خطرناک است لذا از مسئولان دستگاه های اجرایی تقاضا دارم با قدرت وارد شوند و جایی که گفت و گو فایده ندارد با قدرت اعمال قانون کنند.

وی در پایان بیان کرد: من قصد خدمت به مردم خوزستان را دارم و تمام اقوام برای من یکی بوده و استاندار قوم خاصی نیستم. مشکلاتی مثل کرونا، آب های سطحی و سیستم فاضلاب در استان و اهواز وجود دارد که باید برطرف شوند همچنین  در استخدام ها نیز باید از بومی های آن منطقه استفاده شود و عدالت در توسعه، توزیع امکانات و انتخاب مدیران باید به خوبی رعایت شود.

در حال حاضر ۱۱ شهر خوزستان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا خوزستان اهواز محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا و تداوم شرایط قرمز در خوزستان کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوزستان اهواز ویروس کرونا خوزستان اهواز محدودیت های کرونا اخبار کنکور ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • استاندار: امیدوارم خوزستان در المپیک صاحب مدال شوند
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان