Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تولید محصولات نوردی شرکت در سال ۱۴۰۰ به یک میلیون تن رسیده و شرکت به سوددهی می رسد. - اخبار استانها -

نادر جعفر یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای افزایش تولید در شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران در سال آینده، اظهار داشت: توان تولید محصولات نوردی در این شرکت بالغ بر 1 میلیون و 435 هزار تن است اما اکنون شرکت با همه ظرفیت خود تولید نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تولیدات شرکت از سال 90 روند کاهشی به خود گرفت تا این‌که در سال 97 به 98 هزار تن رسید. سپس با پیگیری‌های صورت گرفته تا نیمه دوم سال 98 همه خطوط تولید مجدد فعال و به چرخه تولید بازگشت.

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران ادامه داد: اگر همه بخش‌ها فعال باشند و تامین مواد اولیه به صورت مستمر انجام گیرد می‌توانیم همه بخش‌ها را به صورت فعال نگه‌داشته و به ظرفیت نهایی شرکت نزدیک شویم.

یوسفی با بیان اینکه در سال 1400 اتفاقات خوبی در این شرکت می‌افتد، ابراز امیدواری کرد: اکنون پس از هشت سال دست‌و‌پنجه نرم کردن با مشکلات تولید شرکت به 368 هزار تن در سال رسیده که پیش‌بینی می‌کنیم در سال 1400 تولید محصولات نوردی در این شرکت به یک میلیون تن برسد.

موفقیتی دیگر از متخصصان فولاد ایران / راه‌اندازی خط تولید میلگرد در گروه ملی ‌پس از 15 سال‌بازدید معاونین و مدیران شرکت ملی نفت ایران از کارخانه لوله سازی گروه ملیمدیریت جهادی گروه ملی صنعتی فولاد ایران را از ورشکستگی نجات داد

وی با اشاره به تسویه بدهی‌های گذشته شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران گفت: بدهی‌های معوق به همراه بدهی‌ به بانک‌ها بالغ بر 2 هزار و 500 میلیارد تومان بود که بیشتر این مبلغ تسویه شده و امیدواریم با ادامه روند تولید در سال آینده به سوددهی برسیم.

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران به راه‌اندازی خط تولید لوله های جریانی صنعت نفت اشاره و عنوان کرد: این شرکت با تولید لوله های جریانی صنعت قصد دارد حضور قدرتمندی را در صنعت نفت کشور آغاز کند.

انتهای پیام/341/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه ملی صنعتی فولاد ایران محصولات نوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۹۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادرهای اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش‌ روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت:‌ امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادرهای تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشورهایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادرهای امدادی نیز گفت:‌ هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادرها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادرها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آنها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت:‌ همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال