Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مسیر در نوار مرزی نواحی سه‌گانه منطقه ۱۰ جا خوش کرد و اهالی ساکن در مجتمع‌های نواب و همسایه با گذر پشت نواب، به دلیل دور از دسترس قرارگرفتن بافت شهری، سال‌های زیادی با آسیب‌های مختلف اجتماعی و شهری دست‌وپنجه نرم کردند تا این‌که مدتی است در قالب طرح ساماندهی فضاهای بی‌دفاع شهری، به‌ویژه امنیت اجتماعی بانوان، طرح ساماندهی گذر پشت نواب در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش، شهرداران نواحی سه‌گانه از اقدامات انجام‌شده برای تسهیل در روند مشکلات ناشی از فضاهای بی‌دفاع شهری حوزه مدیریتشان می‌گویند.

«اشکان صومی» شهردار ناحیه یک /افزایش گشت‌زنی 

بیشترین قسمت فضاهای بی‌دفاع شهری در ناحیه یک در محدوده گذر پشت نواب قرار گرفته است. به همین دلیل، همسو با اجرای طرح ساماندهی این فضای بی‌دفاع شهری در منطقه، دردسر تاریکی معابر با هماهنگی اداره برق برطرف شده است. برای پیگیری و کاهش بخشی از معضلات اجتماعی حوزه شهرداری، همکاران اداره آسیب‌ها گشت‌زنی‌هایشان را در این محدوده، به‌ویژه در معابر مورد بحث، بیشتر کردند.
شست‌وشو و لکه‌گیری و بازپیرایی فضای سبز برای بهره‌مندی شهروندان از فضاهای مناسب شهری و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی و شهری و تبدیل‌ شدن فضاهای بی‌دفاع شهری از تهدید به فرصت از اقداماتی بود که شهردار ناحیه یک به آن اشاره کرد.  

«سعید قلیچ‌خانی» شهردار ناحیه ۲ /ساماندهی زمین خیابان دستغیب 

زمین مدارس تخریب‌شده در خیابان دستغیب یکی از فضاهای بی‌دفاع شهری در ناحیه ۲ است؛ زمینی که آسیب‌های اجتماعی و مناقشات فراوانی را برای همسایه‌های مجاورش به وجود آورد تا اینکه با اجرای اقداماتی، مانند افزایش گشت‌زنی، به‌ویژه توسط شهردار شب، و نصب پروژکتور سعی شده تا کمی از بار مشکلات این محدوده کم شود. همچنین در محدوده گذر پشت نواب اقداماتی از سوی خدمات شهری و زیباسازی انجام شده است. تأمین روشنایی گذر پشت نواب، رنگ‌آمیزی جداره‌های شهری و رفع مشکلات نظافت این محدوده از اقدامات مهم تبدیل تهدید فضاهای بی‌دفاع شهری به فرصت برای شهروندان ساکن در این محدوده بود.

«سیاوش فتح‌اللهی» شهردار ناحیه ۳ /زیباسازی سیمای شهری 

فضاهای بی‌دفاع شهری در ناحیه ۳ به نسبت سایر نواحی کمتر است و موارد موجود اغلب به‌ صورت تک‌موردی مربوط به ملک‌های فرسوده و متروکه است. اما در بخش گذر پشت نواب اقداماتی مانند زیباسازی، رفع مشکلات خدمات شهری، نقاشی دیواری، احداث فضای سبز و پیاده‌راه انجام شده است. همچنین عملیات رنگ‌آمیزی و مناسب‌سازی پل شهیدان تقاطع یادگار امام (ره) انجام شده است. جدای از این موارد، از حضور معتادان متجاهر و تجمع آنها هم در معابر و گذرهای ناحیه نیز جلوگیری می‌شود.

کد خبر 586107 برچسب‌ها خدمات شهری منطقه ۱۰ همشهری محله فضای سبز کوچه شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خدمات شهری منطقه ۱۰ همشهری محله فضای سبز کوچه شهر فضاهای بی دفاع شهری بی دفاع شهری شهردار ناحیه انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • دیدار وزرای دفاع ایران و روسیه در آستانه
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریست نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است
  • چین از حق مشروع ایران در پاسخ به اقدام صهیونیست‌ها حمایت می‌کند
  • چین از حق مشروع ایران درپاسخ به اقدام صهیونیست‌ها حمایت می‌کند