Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار کرمان گفت: بندر استراتژیک چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور و جزو بنادر استاندارد دنیا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، استانداران سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کرمان و یزد از حوضچه‌ها و کانال‌های دسترسی و فرآیند لایروبی بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری و روند تخلیه و بارگیری کالا بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد صادق معتمدیان، استاندار خراسان رضوی در این بازدید ضمن تاکید بر ایجاد راه‌ ارتباطی بین سرخس و چابهار، گفت: اتصال چابهار به سرخس، علاوه بر توسعه و پیشرفت استان‌های جنوب شرق ایران، تحولات چشمگیری در ارتباطات تجاری کشور رقم می‌زند.

وی با اشاره به سیاست دولت مبنی بر استفاده از ظرفیت بازارچه‌های مرزی، اضافه کرد: تقویت این بازارچه‌ها به ویژه در استان‌های منطقه پنج کشور می‌تواند تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی و تجاری سازی محصولات داشته باشد.

استاندار خراسان رضوی با بیان این که امروزه کریدورهای ارتباطی یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می‌شود، گفت: از طریق اتصال آسیای میانه به چابهار، شرایط دستیابی به فرصت‌های بی نظیر اقتصادی تسهیل می شود.

معتمدیان با تاکید بر لزوم اتصال آسیای میانه از طریق دریا به چابهار، افزود: چابهار نزدیک‌ترین و بهترین نقطه برای دسترسی کشورهای آسیای مرکزی و افغانستان به آب‌های آزاد است و نقطه ای راهبردی برای ترانزیت کالا از آسیا به اروپا محسوب‌ می‌شود. توجه به توسعه ارتباطات هوایی منسجم، تعامل و هم‌افزایی بیشتر، بسط و تقویت روابط اجتماعی و اقتصادی بین استان‌های شرقی کشور ضروری است.

شناور نیمه غرق توسط تیم واکنش سریع بندر چابهار نجات یافت11 پروژه اجتماعی و فرهنگی منطقه آزاد چابهار افتتاح شد‌نخستین بویه موج‌نگار تولید داخل در چابهار به آب انداخته شد

 چابهار در ردیف بنادر استاندارد جهان 

علی زینی وند، استاندار کرمان نیز عملکرد بندر چابهار را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این بندر استراتژیک بزرگترین بندر اقیانوسی کشور و جزو بنادر استاندارد دنیاست و باتوجه به عمق مناسب پای اسکله، امکان پهلو دهی کشتی های سایز بزرگ را دارد.

وی با اشاره به افزایش چشمگیر ورود کالاهای اساسی از طریق بندر چابهار، بیان کرد: حمل کالاهای اساسی مورد نیاز شرق کشور از طریق بنادر دیگر ترافیک جاده ای و افزایش هزینه‌ها را به همراه دارد، در حالی که با ورود این کالاها از بندر چابهار هم بار ترافیک جاده ها کم می شود و هم هزینه ها کاهش می‌یابد. با اتصال خط ریلی به بندر چابهار این بندر جزو بنادر بسیار استراتژیک و در رده بنادر شهید رجایی و بندر امام(ره) قرار خواهد گرفت.

رونق تجاری استان‌های منطقه پنج با جهان در گرو توسعه بندر چابهار

محمدعلی طالبی، استاندار یزد نیز با اشاره به توسعه مناسب  و مطلوب بندر چابهار، عنوان کرد:  ظرفیت های بسیار خوبی در این بندر بزرگ اقیانوسی متناسب با نیاز کشور ایجاد شده است که با توسعه بیش از پیش بندر چابهار بیشتر می‌توان از این ظرفیت‌های بی‌نظیر بهره‌مند شد. با توجه به نیازی که کشور و استان های منطقه 5 دارند، توسعه بندر چابهار می تواند به رونق اقتصادی منطقه کمک کند.

طالبی تبادلات بندر چابهار با کشورهای مختلف دنیا را عاملی برای رونق اقتصادی استان‌های منطقه پنج اعلام و بیان کرد: توسعه تجاری استان‌های منطقه پنج با جهان به توسعه تجاری چابهار با کشورهای مختلف دنیا بستگی دارد.

تکمیل خط ریلی چابهار- سرخس زمینه‌ساز تجارت ایران با دنیا 

حمید ملانوری شمسی، استاندار خراسان جنوبی هم گفت: بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور در پنج سال اخیر توسعه خوبی را در زمینه عمرانی و واردات و صادرات داشته است.

وی با اشاره به سرعت بالای احداث خط ریلی در مسیر چابهار و کریدور شرق، بیان کرد: با پایان خط ریلی و کریدور چابهار- سرخس زمینه تجارت دنیا با استان‌های شرقی و کشورهای آسیای میانه فراهم خواهد شد.

قابلیت تبدیل بندر چابهار به قطب ترانزیت کشور 

محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی هم با اشاره به پیشرفت‌های بسیار خوبی که در دو بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری اتفاق افتاده، عنوان کرد: به طور قطع این حجم از کار بدون تلاش و پیگیری امکانپذیر نبود و با نگاهی که به این بندر وجود دارد، به عنوان یکی از قطب‌های ترانزیت کشور تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار منطقه آزاد چابهار استان های منطقه پنج بنادر استاندارد استاندار خراسان بندر چابهار استان ها خط ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • هدیۀ اینترنت ۳۰ گیگابایتی برای معلمان
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک