Web Analytics Made Easy - Statcounter

طه حسن زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به هفته اقتصاد مقاومتی و اقدامات صورت گرفته توسط گروه‌های جهادی در این زمینه اظهار داشت: اولین تجربه گروه جهادی برکت حدود سه سال گذشته در یکی از مناطق محروم شکل گرفت که با ورود به فعالیت‌های محرومیت‌زدایی و جهادی به اولویت نیاز به پتانسیل اقتصادی برای هزینه کردن پی بردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رفع معضل اقتصادی خانواده‌ها مقدم بر سایر نیازهای آنهاست، ادامه داد: تنها با هدف ایجاد کارآفرینی با ۱۲ نفر به صورت مشاغل خانگی بافت تابلو فرش را آغاز کردیم و اکنون ۴۴ نفر نیرو در این زمینه مشغول به کار هستند و به یک کارگاه تابلو فرش آن را گسترش دادیم.

اگر حمایت می‌شدیم سال خوبی بود

دبیر گروه جهادی برکت با تاکید بر اینکه امکان افزایش نیرو و حتی فروش بیشتر در بازار را داریم، گفت: سال ۹۹ علی رغم تمام سختی‌ها اگر حمایت می‌شدیم سال خوبی بود، در صورتی که فعالان حوزه فرش به شرایط نامساعد بازار اذعان دارند اما دلیل آن نگاه سوددهی به این حرفه است.

وی ادامه داد: سعی کردیم با نیت سوددهی وارد این حرفه نشویم که با ورود به این حوزه متوجه شدیم، شأن یک بافنده رعایت نمی‌شود و به دلیل اینکه حق الزحمه بافنده‌ها را بالاتر از نرخ معمول بدهیم، ۲۰ الی ۳۰ درصد هزینه‌های ما افزایش پیدا کرد اما باز هم با این اوصاف از لحاظ اقتصادی رضایت‌بخش بود.

حسن‌زاده با بیان اینکه میزان استقبال بازار به نسبت توانایی ما بیشتر بود و گاهی پاسخی برای مشتریان خارجی نداشتیم، گفت: در ابتدا بازار و میزان در خواست مشتریان را رصد کردیم و سپس برای جذب اقدام کردیم که اغلب توسط واسطه‌ها انجام می‌شد.

وی خاطر نشان کرد: علی رغم اینکه از تحریم‌های خارجی داد و فریاد و ناله بر می‌خیزد اما به نظر می‌رسد تحریم داخلی بیشترین لطمه را به تولیدکنندگان می‌زند؛ برای دریافت حمایت به سازمان‌های مختلفی مراجعه می‌کردیم اما با بهانه‌های مختلفی روبرو بودیم و شاید گناه ما این است که فامیل و اقوامی از مسئولان لشکری و کشوری نداریم.

خارجی‌ها خواهان فرش دستباف اصفهان هستند

دبیر گروه جهادی برکت بیان داشت: ما با وجود تحریم‌ها شرایط و زمینه صادرات و در اختیار گرفتن بازار کشورهای عمان، قطر، سوریه و کشورهای همسایه را داریم، هرچند کمک‌هایی به گروه جهادی شده اما چشم‌گیر نبوده و بروکراسی اداری و چرخش معیوب اداری مانع بزرگی در مسیر اقتصاد مقاومتی کشور است.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲۴ هزار نفر در شهر اصفهان و حاشیه قابلیت فعالیت در این گروه جهادی و حوزه بافت تابلو فرش و فرش دستبافت را دارند و در کل حدود ۴۰ هزار نفر در استان قابلیت فعالیت در این حوزه را دارند و همین استان می‌تواند جوابگوی صادرات غیر نفتی باشد.

حسن‌زاده با بیان اینکه تمام سرمایه گروه در این حوزه صرف شده است، گفت: اگر سرمایه گردش ما به اندازه کافی بود می‌توانستیم کارگاه‌های بیشتری افتتاح کنیم زیرا در گذشته در خانه‌ها این کار انجام می‌شد و امسال در کارگاه‌ها این اتفاق افتاد و برای تجار نیز دیدن این صحنه‌ها جذاب‌تر است که حتی سبب می‌شد پیش‌خرید انجام دهند.

وی تعداد بافنده‌های گروه را ۴۳ نفر عنوان کرد و افزود: جذب از طریق آموزش و کار انجام می‌شود و بر اساس علاقه به این کار ادامه می‌دهند که همین امر خروجی خوبی را نیز به دست می‌آورد.

کد خبر 5152262

منبع: مهر

کلیدواژه: فرش دستبافت فرش دستباف گروههای جهادی بسیج سازندگی بوروکراسی ویروس کرونا زلزله کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر سی سخت خطبه های نماز جمعه شهرکرد اردبیل شهرستان کرج زمین لرزه مشهد بارش برف گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات با هدف تامین مالی شرکت‌های صادراتی در صنایع پیشرفته به امضا رسید.

سمانه توکلی مدیر بازاریابی و امور مشتریان صندوق ضمانت صادرات در مراسم این تفام‌نامه که امروز در محل نمایشگاه اکسپو برگزار شد، گفت: مشارکت در زمینه تعریف مدل‌های جدید حمایتی و تامین مالی با محوریت صادرات و صدور ضمانتنامه‌های مشترک جهت حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و وثایق ترجیحی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری در زمینه اعتبارسنجی شرکت‌ها از اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است.
توکلی عنوان کرد: همچنین تسهیل ارائه خدمات هر دو صندوق به ذی‌نفعان فعال در زمینه صادرات و صنایع پیشرفته در اولویت برنامه‌های امسال هر دو مجموعه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه انتقال دانش فنی و تبادل تجارب و اطلاعات در ارزیابی ریسک و توسعه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تامین مالی طرح‌های صادراتی با نرخ ترجیحی و حمایتی و هدایت جامعه هدف صنایع پیشرفته بالقوه به استفاده از ظرفیت‌های بیمه‌ای و ضمانت‌نامه‌ای صندوق ضمانت صادرات برای شرکت‌های صادراتی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور ناسالم است
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته