Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از روند افزایش شناسایی مبتلایان سرپایی در این استان خبر داد و گفت: تقریبا یک‌سوم موارد مثبت شناسایی شده سرپایی نیازمند بستری شدن هستند.

دکتر نوید دانایی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این روزها به طور متوسط روزانه 50 مورد مبتلای قطعی به صورت سرپایی در شهرستان‌های شش‌گانه تحت‌پوشش علوم پزشکی سمنان شناسایی می‌شوند که حدودا یک سوم آنها نیازمند بستری شدن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تاکید بر لزوم مراقبت بیشتر از سوی شهروندان اضافه کرد: این روند رو به افزایش شناسایی مبتلایان سرپایی ممکن است در روزهای آتی به افزایش بیشتر موارد بستری شده کروناویروس در استان بیانجامد.

وی ضمن هشدار در خصوص خطر افزایش شیوع دوباره کووید19 افزود: در سه روز اخیر 26 بیمار مبتلای جدید در بیمارستان‌های تحت‌پوشش علوم پزشکی سمنان بستری شدند.

دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس ادامه داد: با بستری شدن این تعداد شمار مبتلایان قطعی بستری شده از ابتدای شیوع کروناویروس تا کنون در جمعیت تحت‌پوشش این دانشگاه به چهار هزار و 564 نفر رسیده است.

دکتر دانائی با اشاره به اینکه امروز سالگرد بستری شدن اولین بیمار مبتلا به کرونا ویروس در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه است، گفت: یک سال از همه‌گیری ویروس منحوس کرونا ویروس می‌گذرد و یک سال است که همکاران ما دوشادوش یکدیگر بطور شبانه روزی در حال خدمت رسانی به بیماران کرونایی و مبارزه با این ویروس هستند.

پیک چهارم بیماری در راه است

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دومین دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور است که درخصوص رهگیری و پیگیری بیماران مبتلا به کرونا ویروس موفق عمل کرده است که این نشان از روند مطلوب پیگیری همکاران عزیزم در حوزه بهداشت در سطح شهرستان های تحت پوشش دانشگاه دارد.

دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس بر لزوم آموزش بیشتر به مردم پیرامون بیماری کرونا ویروس، نظارت بر اقدامات انجام شده در منطقه و حمایت از گروه های آسیب‌پذیر در جامعه تاکید کرد و با اشاره به این که پیک چهارم بیماری در راه است، گفت: باید با تمام توان و نیرو شناسایی و غربالگری بیماران انجام شود و پیگیری موارد مبتلا و قرنطینه بیماران بیش از پیش مورد رصد قرار گیرد.

رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات مدافعان سلامت، اظهار کرد: بدون تردید در حوزه سلامت، کیفیت کار مهمتر و اصولی تر از کیمیت کارها می باشد؛ بنابراین باید نگاه‌مان را از کمی به کیفی تغییر دهیم.

خدمات‌دهی جامعه سلامت در ویترین شیشه‌ای

دکتر دانائی با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه که در سایه کار تیمی به دست آمده است، گفت: خدا را شاکرم که توسعه این دانشگاه در سایه کار تیمی به بهترین شکل اتفاق افتاده است. در هر کاری که بخواهیم موفق عمل کنیم، باید به‌فکر کار تیمی باشیم و در حال حاضر یک تیم منسجم خوب و فعال در حال خدمت رسانی به جامعه هستند که بنده به عنوان عضوی از این جامعه از زحمات تک تک همکارانم در هرپست و جایگاهی قدردانی می‌کنم.

این پزشک فوق‌تخصص خاطرنشان کرد: امروز با توجه به شیوع کرونا ویروس در کشور، جامعه حوزه سلامت در ویترین شیشه‌ای در حال خدمت‌رسانی است و باید خیلی مراقب باشیم که در کنار مقابله با ویروس کرونا و توسعه زیر ساخت‌های آموزشی، درمانی، بهداشتی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی، درگیر مسائل حاشیه‌ای و غیراساسی نشویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا سمنان دانشگاه علوم پزشکی سمنان کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی کرونا ویروس بستری شدن تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این تعداد کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی به ارزش تقریبی چهار میلیارد ریال، در بازرسی‌های فروردین ماه در سطح عرضه کشف و ضبط شد.

دکتر علی روحبخش افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف تأمین، نظارت و ارتقای کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، سنتی، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی در هفت حوزه فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در فروردین ماه امسال بیشترین تمرکز حوزه معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجرای مأموریت‌های محوله در طرح نوروزی ١۴۰٣ بود و در این ایام، مرکز نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل بر فعالیت ١٢۶ داروخانه شبانه روزی در سطح دانشگاه و ٣۶ داروخانه روزانه مجاور حرم مطهر رضوی نظارت کرد.

دکتر روحبخش اضافه کرد: از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در طی یک ماه اخیر می‌توان به صدور ٩٣ مجوز صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، ٧٢ مورد بازرسی از خرده فروشی‌های گیاهان دارویی (عطاری‌ها) و باشگاه‌های ورزشی، ٧٩٧ مورد پاسخگویی به شکایات و تماس‌های تلفنی مرتبط با شیرخشک و غذا‌های ویژه، بررسی ٩٣ مورد نمونه دریافتی در آزمایشگاه کنترل غذاودارو و بررسی ١١ مورد نمونه دریافتی در این آزمایشگاه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • مثبت خبر؛ اخبار خوب هفته در استان سمنان
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی