Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شاخص کل قیمت کالاها شامل خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در بهمن ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل 67.2 درصد افزایش یافت. برایند گزارش بدست آمده از خیز دوباره افزایش تورم در کشور خبر می‌دهد.

گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن تورم 57.2 درصدی را در بهمن 99 نسبت به بهمن 98 تجربه کرده و نیز روغن و چربی‌ها 99.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد گران شده است.

میوه و خشکبار از این قاعده مستثنی نبوده و افزایش 88.2 درصد را ثبت کرد. در مجموع کل اقلام سبد مصرفی شامل خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها بیش از 40 درصد در بهمن نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته‌اند.

در اقلام غیرخوراکی مانند پوشاک و کفش تورم 49.7 درصد مبلمان و لوازم خانگی، 66.9 درصد بهداشت و درمان، 37.8 درصد حمل و نقل، 56.7 درصد تفریح و فرهنگ، 59.5 درصد گران شده‌اند.

یکی از شاخصه‌های مهم افزایش یا کاهش تورم کالاها و خدمات بررسی نرخ تورم ماهانه کالاها محسوب می‌شود.

طبق اطلاعات جدول که مرکز آمار آن را ثبت کرده، خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در بهمن نسبت به دی ماه امسال 5.3 درصد رشد نشان می‌دهد.یعنی در یک ماه تورم بیش از 5درصد افزایش یافته است.برای گوشت قرمز و گوشت ماکیان 5.8 درصد، سبزیجات 9.6 درصد، شکر، مربا، عسل، شکلات و شیرینی 11.7 درصد افزایش ماهانه به ثبت رسیده است.

کمترین تورم ماهانه در خوراکی‌ها مربوط به خوراکی‌های طبقه‌بندی نشده و چای، قهوه،‌کاکائو، نوشابه و آبمیوه است. در بخش غیرخوراکی و خدمات رشد منفی 6.3 برای آب و برق و سوخت ثبت شده و پس از آن ارتباطات در جایگاه دوم قرار گرفته است. رتبه سوم نیز به مسکن،‌آب و برق و گاز و سایر سوخت‌ها با نرخ صفر گزارش شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تورم گوشت قرمز روغن قیمت خوراکی ها خوراکی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

بهای هر اونس طلا ۰.۳ درصد افزایش یافت و پس از افزایش بیش از یک درصدی جلسه قبل به ۲۳۲۳ دلار و ۶۶ سنت رسید. هر اونس طلای آمریکا با یک درصد افزایش به ۲۳۳۳ دلار و ۳۰ سنت رسید.

سرمایه‌گذاران منتظر گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات‌متحده هستند که در روز جمعه منتشر می‌شود. گزارش اشتغال روز چهارشنبه نشان داد که حقوق و دستمزد خصوصی ایالات‌متحده در آوریل بیش از حد انتظار افزایش یافته است. گزارشی از وزارت کار ایالات متحده نشان داد که فرصت‌های شغلی ایالات‌متحده در ماه مارس به کمترین میزان در سه سال گذشته رسیده است، در حالی که تعداد افرادی که شغل خود را ترک می‌کنند کاهش یافته است.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، تقاضای جهانی طلا انعطاف‌پذیری را نشان داد و سالانه سه درصد رشد کرد و به ۱۲۳۸ تن در سه ماهه اول رسید که قوی‌ترین شروع یک سال از سال ۲۰۱۶ را نشان می‌دهد. بر اساس گزارش شورای جهانی طلا علیرغم افزایش هشت درصدی تقاضای طلا در هند در سه ماهه مارس، افزایش قیمت‌های اخیر چالشی را ایجاد می‌کند که به طور بالقوه منجر به پایین‌ترین مصرف سالانه در چهار سال گذشته می‌شود.

طبق گزارش رویترز، نقره با ۰.۶ درصد افزایش به ۲۶.۷۹ دلار در هر اونس رسید، پلاتین با حدود یک درصد افزایش به ۹۵۸.۹۵ دلار و پالادیوم ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۹۵۶.۳۱ دلار رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد