Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته کشوری اپیدمولوژی کووید 19 گفت: کرونا جدید 18 بار تغییر ژنی داشته است و یک نفر می تواند دو تا سه برابر بیشتر از کرونا قبلی قدرت انتقال داشته باشد.اما نسبت بیماری زایی او بالاتر از قبلی نیست.

:دکتر حمید سوری؛ رئیس کمیته کشوری اپیدمولوژی کووید 19 با حضور در برنامه در انتهای الوند از شبکه دو سیما در مورد کرونا انگلیسی توضیحاتی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مهم ترین بخش این گفت و گو را می خوانید.

♦کرونا جدید؛ نوع ویروس جهش یافته ای است که بیماری نو پدیدی را به وجود آورده است در روزهای ابتدایی تصور می شود ماندگاری زیادی بر روی کره زمین ندارد اما بعد از آن مشاهده کردیم که قدرت کشندگی دارد.

♦کووید 19 یک بیماری تهدید کننده است و بر همه آثار معنوی، اقتصادی، فرهنگی، روحی و روانی تاثیر می گذارد.

♦کرونا سه جهش داشت، چینی، برزیلی و انگلیسی، که ویروس جهش یافته انگلیسی چموش تر است و باید بیشتر زا قبل مراقب باشیم.

♦تمهیدات ارائه شده برای ویروس جهش یافته به معنای وحشت در میان جامعه و حس مرگ در بین مردم نیست، هیچ فردی نباید بترسد زیرا با رعایت پروتکل های بهداشتی به راحتی می توانیم از این مرحله هم عبور کنیم.

♦کرونا جدید 18 بار تغییر ژنی داشته است و یک نفر می تواند دو تا سه برابر بیشتر از کرونا قبلی قدرت انتقال داشته باشد.اما نسبت بیماری زایی او بالاتر از قبلی نیست.

♦علائم این ویروس با تب و سرفه شروع و پس از سه روز با شدت زیاد خود را نشان می دهد؛ هنوز هیچ تحقیقاتی ثابت نکرده است که ویروس جهش یافته چه گروه سنی را بیشتر درگیر می کند اما باید بیشتر از قبل مراقب کودکان باشیم.

♦استفاده دو ماسک مشکلی برای قلب و تنفس ایجاد نمی کند مگر برای فردی که دچار آسم و بیماری قلبی و تنفسی باشد که نمی تواند از ماسک استفاده کند این افراد به هیچ عنوان نباید در معرض قرار بگیرند.همچنین دو عدد ماسک برای کودکان زیر دو سال توصیه نمی شود.

♦افراد با مشاهده اولین علائم باید با پزشک های عمومی و خانواده مراجعه کنند زیرا درمان بدون مشورت پزشک بی فایده است و دیر مراجعه کردن نیز نمی تواند درمان خوبی داشته باشد.

♦احتمال مواجهه شدن با پیک جدید در جامعه وجود دارد که بستگی زیادی با سبک زندگی افراد دارد.

/خبرنیوز

بیشتر بخوانید: درگذشت پرستار باردار بیمارستان لقمان بر اثر کرونا

جرئیات جدید تست رایگان کرونا در ایستگاه مترو

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویروس جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهاد‌های قبلی است + جزئیات توافق پیشنهاد شده
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟