Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تارنمای اسپوتنیک دیرو نوشت که پس از آنکه روز جمعه (۱ اسفند) یافته‌های پژوهش شرکت سوئدی - انگلیسی آسترازنکا در تارنمای نشریه علمی لنست منتشر و مشخص شد که بر خلاف فاصله سه هفته‌ای تجویز شده، فاصله سه ماهه میان دو نوبت تزریق واکسن کرونای این شرکت اثربخشی آن را به بیشترین حد می‌رساند، شرکت روس گاملیا، سازنده واکسن اسپوتنیک وی، اعلام کرد که در صورت استفاده از واکسن روسی در نوبت دوم، میزان اثربخشی واکسن آسترازنکا در کمتر از سه ماه به بیشترین حد خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حساب توییتری اسپوتنیک وی دیروز (۲ اسفند) در توییتی نوشت که پژوهش آسترازنکا نشان می‌دهد که مصونیت ایجاد شده در نتیجه نوبت اول تزریق محصول آن مانع از اثربخشی دوز دوم شده و در نتیجه اثربخشی نهایی به ۵۵ درصد می‌رسد مگر آنکه بین دو نوبت واکسیناسیون سه ماه فاصله  بیفتد. واکسن اسپوتنیک وی می‌تواند این مسئله را حل کرده و در صورت تزریق در نوبت دوم، انتظار ۳ ماهه را کاهش دهد.

آزمون‌های بالینی ترکیب واکسن‌های آسترازنکا و اسپوتنیک آغاز شده و شرکت روس به دیگر سازندگان واکسن کرونا نیز که اثربخشی کمتر از ۹۰ درصد دارند پیشنهاد کرده تا در نوبت دوم از واکسن اسپوتنیک وی استفاده کنند. نشریه لنست چندی پیش نتیجه آزمون‌های بالینی مرحله سوم اسپوتنیک وی را منتشر کرد که بر اساس آن میزان اثربخشی این واکسن روس ۹۱.۶ درصد بوده است.

در دسامبر سال گذشته میلادی شرکت‌های گاملیا و آسترازنکا تفاهم‌نامه‌ای برای آزمایش ترکیب واکسن‌های خود امضا کردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اسپوتنیک وی واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اسپوتنیک وی واکسن کرونا ویروس کرونا اسپوتنیک وی واکسن کرونا اخبار کنکور واکسن اسپوتنیک واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۲۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم