Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: آموزش‌وپرورش کمک خانواده‌ها به مدارس را اختیاری و داوطلبانه تلقی می‌کند، اما می‌بینیم برخی از مدارس کمک داوطلبانه را تبدیل به رویه‌ای اجباری می‌کنند که در این حالت باید متخلفان به‌صورت موردی شناسایی و گزارش شوند

مهرداد ویس کرمی، عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره اخذ وجه از والدین دانش آموزان توسط مدارس، گفت: یکی از موضوعات مهم و چالش برانگیز سال‌های اخیر، دریافت وجه از خانواده‌ها برای کمک به مدارس بوده و دولت آن را انکار و خانواده‌ها اثبات می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع می بینیم دولت دراین‌باره ضابطه و قانون‌ها را تعیین کرده اما مدارس این هزینه‌ها را از خانواده‌ها دریافت می‌کنند‌.

 

وی با بیان اینکه راهکار مقابله با اخذ وجه اجباری از خانواده‌ها برای کمک به مدارس، معرفی مدارس متخلف به مراجع قانونی است، عنوان کرد: آموزش‌وپرورش کمک خانواده‌ها به مدارس را اختیاری و داوطلبانه تلقی می‌کند، اما می‌بینیم برخی از مدارس کمک داوطلبانه را تبدیل به رویه‌ای اجباری می‌کنند که در این حالت باید متخلفان به‌صورت موردی شناسایی و گزارش شوند تا با آنها برخورد شود.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس عنوان کرد: آموزش‌وپرورش مدعی است آیین‌نامه ممنوعیت اخذ وجه از خانواده‌ها را ابلاغ کرده، اما مشکل ما در سیستم اجرایی مدارس است و تنها راه مقابله با این موضوع معرفی مدارس متخلف است.

 

وی با اشاره به نقش مجلس در برخورد با متخلفان آموزشی، تأکید کرد: ما هم می‌توانیم در صورت نادیده گرفتن تخلفات و برخورد با آن‌ها، آموزش‌وپرورش را فرابخوانیم و اعمال نظارت کنیم.

 

ویس کرمی در ادامه با بیان اینکه بودجه آموزش‌وپرورش در سال‌های اخیر کفاف هزینه‌های اداره آن را نمی‌دهد، خاطرنشان کرد: مدرسه‌ای را سراغ دارم با ۳۰ دانش‌آموز که ماهیانه تنها ۱۲۰ هزار تومان برای اداره آن پرداخت می‌شود، به نظر چگونه می‎توان این مدرسه را اداره کرد؟

 

وی تصریح کرد: دولت‌ها توان تحمل بار مالی آموزش‌وپرورش را نداشته‌اند و این است که برخی از مدارس به سمت کمک‌های مردمی و حتی اجباری سوق پیدا می‌کنند.

 

این نماینده مجلس ابراز کرد: آموزش‌وپرورش باید نظارت جدی بر مدارس داشته باشد تا کمک‌های مردم به مدارس رنگ اجبار به خود نگیرد.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: دولت بر اساس درآمدها لایحه بودجه را به مجلس پیشنهاد می‌دهد، در کمیسیون آموزش، ما نیز نه تنها اعتبارات دولت را تصویب کردیم، بلکه بودجه آموزش‌وپرورش را افزایش داده‌ایم اما گاهی سقف درآمدهای دولت محقق نمی‌شود. ازاین‌رو اعتبارات در نظر گرفته شده تخصیص پیدا نمی‌کند و آموزش و پرورش با کمبود اعتبار مواجه می شود.

 

وی در پایان اظهارات خود تصریح کرد: متاسفانه اداره کردن سیستم آموزشی کشور به عنوان یک چالش‌ بزرگ، بسیار دشوار است؛ آنگونه که ما نتوانسته‌ایم آن گونه که در شأن این سیستم، فرهنگ و معلمان است، اقدامی جدی انجام دهیم.

 

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: عضو کمیسیون آموزش مجلس خانواده ها برخی از مدارس آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۲۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین سپاس معلم به نام و یاد معلمان شهید ارزشمند کشورمان در دبیرستان دختران شهید چمران برگزار شد.

زنگ سپاس معلم هم برای تجلیل از شکوه معلمان کشورمان به دست همسر شهید فرامرزی، وزیر آموزش‌وپرورش و مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران به صدا درآمد.

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش‌وپرورش در آیین سپاس معلم با بیان اینکه خدا را شاکرم در این روز با برکت در کنار شما دانش‌آموزان گران‌قدر هستیم، تصریح کرد: این گردهمایی به مناسبت تجلیل از معلمان برای کاری که کرده است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه معلم کسی است که آینده کشور را معماری می‌کند، ابراز کرد: مدرسه جایی است که آینده کشور در آن ساخته می‌شود و خدا و ملائکه برای معلمی که خیر و نیکی آموزش می‌دهد، صلوات می‌فرستد؛ این امر نشان‌دهنده جایگاه والا و گران‌قدر معلم است.

قد هیچ جامعه‌ای بلندتر از قد معلم نیست

صحرایی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری، ادامه داد: جامعه خوب و بالنده جامعه‌ایی است که برای معلمان جایگاه ویژه‌ای در نظر گرفته است.

به گفته وی، معلم کسی است که نورافشانی می‌کند. در دیدگاه دینی درد بی‌درمان انسان نادانی و جهل است. جهل در هر جایی معنای خودش را پیدا می‌کند و کسی که جهل را از بین می‌برد، معلم است؛ لذا حرمت معلم بسیار بالاست. قد هیچ جامعه‌ای بالاتر از قد معلمش نیست و این پیام سپاس معلم است.

وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: مدرسه‌ها جایی هستند که آینده کشور در آن ساخته می‌شود و معلم عنصر اصلی آن به‌شمار می‌آید. هر کسی که دل در شکوه و سرفرازی کشور دارد، باید به معلم و مدرسه توجه کند.

صحرایی اضافه کرد: معلم کسی است که زیرساخت سربلندی کشور را می‌سازد؛ و مقام معظم رهبری هیچ سالی نبوده که لااقل یک بار با معلمان دیدار نکنند و این موضوع اهمیت و جایگاه والای معلم را نسان می‌دهد.

وی ابراز کرد: امروزه همه از پیشرفت کشور نمی‌باند و کسی جرئت ندارد به کشور ما چپ نگاه کند. ما در دل مناطق جنگی و مدرسه‌هایی شبیه پناهگاه زندگی می‌کردیم و موشک‌های رژیم صدام به پایتخت ما می‌رسیدند؛ اما امروز کسی چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود و ریشه همه اینها در معلمان است.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه به هیچ جایی بدون وجود معلمان و مدرسه‌ها نخواهیم رسید، تشریح کرد: معلمان و مدارس تضمین‌کننده پیروزی کشورمان هستند. پیشرفت پزشکی ما به جایی رسید که هزاران نفر برای درمان به ایران می‌آیند و این افتخار را معلمان خلق کردند.

به گفته صحرایی، اگر می‌خواهیم جامعه سربلند و سرافزار داشته باشیم همه برای حرمت معلم باید بکوشیم. اگر حرمت معلمان حفظ شود، جامعه پرشکوه می‌شود. دانش‌آموزانی که افتخار می‌آفرینند، آن را از معلمان خود یاد می‌گیرند. تیم‌های دانش‌آموزی والیبال پس از ۷ برد پی‌درپی به ایران بازگشتند. برد آنها با بودجه و تجهیزات پیشرفته اتفاق نیفتاد، بلکه با همت و استقامت ایجاد شد.

وی با بیان اینکه ۲۸ مدال در المپیاد جهانی آوردیم، افزود: کسانی که از آموزش‌وپرورش به نیکی یاد نمی‌کنند، بگویند این دانش‌آموزان حاصل چه کسی هستند. دانش‌آموزان سمپاد برای ساختن آینده در حال تلاش هستند. آموزش‌وپرورش آیینه‌ای است که هر لحظه در آن می‌نگریم، تصویر شوق‌انگیز و شکوهمند را می‌بینیم. خیلی خرسندم که در یک روز همه مدرسه‌ها زنگ سپاس معلم را انجام می‌دهند و از این بابت خشنود و خرسندم.

کریمیان: قدردان و قدرشناس زحمات معلمان سرزمینم هستم

علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران در ادامه اظهار کرد: شهید فرامرزی افتخار و مسرت همه ما بود و در پیشگاه رئیس‌جمهور بسیار زیبا وزیر آموزش‌وپرورش موضوعات آموزش‌وپرورش را مطرح کردند.

وی ضمن عرض تبریک به تیم والیبال دانش‌آموزی، ادامه داد: پرواز تیم‌های دانش‌آموزی امروز به زمین نشست و به فرودگاه رفتیم و از جانب وزیر به آنها تبریک گفتیم. اتفاقات خوبی که هم‌زمان با یکدیگر اتفاق می‌افتد، نشان‌دهنده این است که مغز متفکری این مسیر را راهبری می‌کند.

کریمیان در پایان خاطرنشان کرد: قدردان و قدرشناس زحمات معلمان سرزمینم هستم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!