Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ناصر نبی‌پور» امروز (یکشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره تعیین نرخ یک‌هزار و ۱۰۰ تومانی هر عدد تخم‌مرغ، افزود: این اقدام دولت و نرخ‌گذاری دستوری، باعث ایجاد رانت و سوء استفاده برخی دلالان و شرکت‌های بسته بندی می‌شود و به نفع مصرف‌کنندگان نخواهد بود.

وی با بیان اینکه قیمت تخم مرغ به دلیل وزن های مختلف در همه جای جهان به صورت کیلویی محاسبه می شود، اظهار داشت: هر عدد تخم مرغ می‌تواند از ۴۵ گرم تا ۷۰ گرم وزن داشته باشد یا به دلیل نوع تغذیه دارای زرده طلایی باشد که به طور حتم گران تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار تهران تصریح‌کرد: با توجه به تعیین نرخ یک‌هزار و ۱۰۰ تومانی برای هر عدد تخم مرغ، اکنون برخی شرکت‌های بسته بندی از نرخ‌گذاری دستوری سود برده و تخم مرغ های ریز، کم وزن و بی کیفیت در بسته بندی ها استفاده می‌کنند که همین امر به ضرر مصرف کنندگان است.

نبی پور گفت: این در حالی است که برخی واحدهای تولیدی امکان برچسب گذاری نرخ‌گذاری دستوری را ندارند.

وی، بر این باور است که چنین نرخ‌گذاری کمک به شرکت های بسته بندی است و افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ درب واحدهای تولیدی ۱۴ هزار تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان است، بنابراین دیگر شرکت پشتیبانی امور دام این محصول را از تولیدکنندگان تحویل نمی‌گیرد، زیرا قیمت ها درب واحدهای تولیدی و شرکت مذکور یکی شده است.

این مقام صنفی درباره کاهش قیمت تخم مرغ با گرم شدن هوا، گفت: با نزدیک شدن به فصل گرما و همچنین شروع ماه مبارک رمضان، مصرف تخم مرغ کاهش می یابد که همین موضوع در افت قیمت این محصول اثرگذار است.

سود کلان شرکت‌های بسته بندی از قیمت‌گذاری تخم مرغ

سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان مرغ تخمگذار میهن گفت: اکنون با توجه به قیمت گذاری دستوری، شرکت‌های بسته بندی ۸۰ درصد سود می برند، زیرا ماه گذشته برخی از این شرکت‌ها هر کیلوگرم تخم مرغ را بالا خریداری و بسته بندی می کردند و می فروختند.

وی اظهار داشت: بررسی ها نشان می دهد که شرکت های بسته بندی و فله ای روزانه ۱۶ میلیارد تومان سود می برند، در حالی که تولید کنندگان و مصرف کنندگان متضرر هستند.

نبی‌پور با بیان اینکه راهکار متعادل‌سازی نرخ تخم مرغ حذف نرخ‌گذاری دستوری است، افزود: علت افزایش قیمت تخم مرغ در ماه های اخیر به دلیل کمبود نهاده ها، حذف گله های مرغ تخم‌گذار و نرخ گذاری دستوری بوده است، در حقیقت نرخ تخم مرغ باید با عرضه و تقاضا متعادل شود تا عده ای سود جو از این شرایط بهره مند نشوند.

وی با بیان اینکه اگر ۱۰ درصد بازار در دست کسی یا شرکتی باشد می‌تواند روی قیمت تاثیر بسزایی داشته باشد، ادامه‌داد: اکنون ۱۰ درصد تولید صادر می‌شود و با وجود ممنوعیت صادرات باز هم ما با مشکل قیمت تخم مرغ در بازار روبه‌رو هستیم.

به گزارش ایرنا، از چند ماه گذشته تاکنون با کاهش عرضه تخم مرغ در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای قیمت هر شانه تخم مرغ افزایش چشمگیری پیدا کرد، به طوری که اکنون نرخ هر شانه  ۳۰ تایی فله و ۲۰ تایی بسته بندی در بازار ۴۴ هزارتومان به فروش می رسد.

برپایه این گزارش، هر بسته بندی ۴ تایی تخم مرغ پنج هزار و ۷۰۰ تومان، ۶ تایی هشت هزار و ۷۰۰ تومان، ۹ تایی ۱۳ هزار تومان، ۱۵ تایی ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان، ۲۰ تایی ۲۸ هزار و ۸۰۰ تومان، ۲۴ تایی ۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان، ۳۰ تایی ۳۶ هزارتومان و هر عدد تخم مرغ یک‌هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است.

درحالی که براساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور، هزینه خرده فروشی تخم مرغ برای واحدهای فروشگاه های زنجیره ای حداکثر ۳۰ تایی ۲ هزار تومان، برای تخم مرغ ۲۰ تایی یک‌هزار و ۵۰۰ تومان، برای ۱۵ تایی یک‌هزار تومان، برای ۹ تایی ۶۰۰ تومان و برای ۶‌تایی ۴۰۰ تومان بوده است.

امسال با وجود شیوع کرونا در نیمه نخست امسال نزدیک به ۶۰ هزار تن تخم مرغ به کشورهای هدف صادر شد.

سال گذشته بیش از یک میلیون تن تخم مرغ در کشور تولید شده بود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران توسعه اقتصادی قیمت کالا کاظم خاوازی تخم مرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران توسعه اقتصادی قیمت کالا کاظم خاوازی تخم مرغ اخبار کنکور شرکت های بسته بندی نرخ گذاری دستوری هزار و ۵۰۰ تومان عدد تخم مرغ قیمت تخم مرغ تخم مرغ یک هزار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • فروش ۳ تن طلا در ۲۲ حراج/امروز چقدر شمش فروش رفت؟+قیمت
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)