Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا علی یوسفی با اشاره به فعالیت ۳۹ خانه بهداشت دارای ساختمان مستقل در شهرستان راز و جرگلان، گفت: ۶۴ بهورز در این خانه ها بهداشت به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به روستاییان این شهرستان مشغول هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا علی یوسفی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان راز و جرگلان در گفت و گو با عصر اترک اظهار کرد: بر اساس قانون، خانه های بهداشت باید در روستاهایی احداث شوند که بیش از ۵۰۰ تا هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یوسفی افزود: درصورتیکه تعداد جمعیت روستایی کمتر از ۵۰۰ نفر بود و آن روستا در فاصله شش کیلومتری از روستای مجاور قرار داشت اهالی این روستا باید به خانه بهداشت روستای مجاور مراجعه تا خدمات بهداشتی دریافت کنند.

وی گفت: درصورتیکه روستایی با جمعیت کمتر از ۵۰۰ نفر در فاصله ای بیش از شش کیلومتر از روستای مجاور قرار داشت، آن روستا از خدمات سیار تیم بهداشتی برخوردار می شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در شهرستان راز و جرگلان ۳۹ خانه بهداشت فعال هستند، خاطر نشان کرد: دو خانه بهداشت دیگر نیز شامل خانه بهداشت روستای حصار چه پایین در بخش جرگلان و خانه بهداشت روستای بش دره در بخش غلامان به علت اینکه ساختمان مستقلی ندارند زیر نظر خانه بهداشت روستای حصارچه بالا فعالیت می کنند و به اهالی این روستاها خدمت ارائه می دهند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان راز و جرگلان، تعداد نیروهای بهورز این خانه های بهداشت را ۶۴ نفر اعلام کرد و گفت: ۹۵ درصد از این بهورزان از اهالی بومی این شهرستان هستند.

وی عنوان کرد: خانه های بهداشت این شهرستان به مراجعان، خدماتی شامل مراقبت از اطفال، واکسیناسیون، بهداشت محیط، آموزش سلامت، مراقبت از زنان باردار، تنظیم خانواده و مشاوره ازدواج ارائه می دهند.

وی در بخش دیگری از سخن خود با اعلام اینکه هیچ یک از خانه های بهداشت شهرستان راز و جرگلان تعطیل نیستند و تمامی آنها به مراجعان خدمت ارائه می دهند، درباره انتشار خبری مبنی بر تعطیلی خانه بهداشت روستای گرکز تا اطلاع ثانوی اظهار کرد: دو بهورز قبلی این خانه بهداشت دیگر در این مکان فعالیت نمی کنند و خبر منتشر شده به علت سوء تفاهم یک مامای فعال در این شهرستان اعلام شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان راز و جرگلان عنوان کرد: در حال حاضر یک بهورز کارآموز در خانه بهداشت روستای گرکز به ارائه خدمت مشغول است همچنین بهورز روستا قره آقاچ در مدت دو روز از هفته همچنین یک ماما و یک تیم پزشکی سلامت نیز در مدت دو روز از هفته برای ارائه خدمت به اهالی این روستا در این مکان مستقر می شوند.

با این وجود، یوسفی به نبود بهورز مرد در خانه بهداشت روستای گرکز نیز اشاره کرد و گفت: هنوز نتوانسته ایم یک بهورز مرد را برای این خانه بهداشت جذب کنیم درحالیکه این خانه بهداشت به یک بهورز مرد نیز نیاز دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان راز و جرگلان خانه بهداشت روستای خانه های بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست.

مریم طهماسبی ۵ اردیبهشت در بازدید از اجرای طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» در روستای ایزی شهرستان سبزوار اظهار کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی با هدف کمک به اقتصاد خانوار روستایی است.

وی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست و تصریح کرد: در طرح زنان کارآمد روستای سرآمد تلاش می‌شود با درگیر کردن زنان روستایی برای اجرای پروژه‌های اشتغالزا رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه امکان‌پذیر نماییم.

علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار هم در این بازدید گفت: طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی این شهرستان اجرا شده است.

علی اصغر امانیان خاطرنشان کرد: زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به همراه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه و مسئولان استانی و شهرستانی از فعالیت‌های زنان روستایی روستای ایزی شهرستان سبزوار در طرح زنان کارآمد، روستای سرآمد بازدید کردند. بازدید از چند پروژه‌ی تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت‌آباد از دیگر برنامه های این سفر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • ساخت خانه بهداشت در روستای «کاشک» با کمک خیرین و گروه‌های جهادی
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • افتتاح خانه بهداشت روستای لوتک شهرستان هامون
  • کشف تعداد ۶۱ کندوی زنبورعسل در راز و جرگلان
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر