Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@19:03:22 GMT

نامزدهای جایزه باربد جشنواره موسیقی فجر

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۴۹۵۴

نامزدهای جایزه باربد جشنواره موسیقی فجر

کاندیداهای جوایز باربد در سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر معرفی شدند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، کاندیداهای بخش رقابتی این دوره جشنواره در رشته‌های آهنگسازی موسیقی کلاسیک، اجرا موسیقی نواحی، خوانندگی موسیقی نواحی، اجرای موسیقی دستگاهی بی کلام، آهنگسازی موسیقی دستگاهی باکلام، خوانندگی موسیقی دستگاهی، آهنگسازی و اجرای بخش پاپ و تلفیقی بی کلام، آهنگسازی بخش پاپ و تلفیقی باکلام، خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی، آهنگسازی و اجرای بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بی کلام، آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال باکلام، خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی و بهترین ناشر معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش رقابتی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر آلبوم‌های که از مهر ماه سال ۱۳۹۸-۱۳۹۶ به دبیرخانه جشنواره رسید، توسط هیات انتخاب گروه‌ها و آثار جشنواره ارزیابی شد و کاندیداهای جایزه باربد معرفی شدند.

بهداد بابایی، احسان ذبیحی فر، محمدرضا چراغعلی، امیرعباس ستایشگر، مرتضی امیری اسفندقه، کارن کیهانی، محمدعلی مرآتی و امین هنرمند اعضای هیات انتخاب گروه‌ها و آثار سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر هستند که کاندیداها و برگزیدگان جایزه باربد را انتخاب کرده اند و برگزیدگان جایزه در اختتامیه جشنواره معرفی می‌شوند.

آهنگسازی موسیقی کلاسیک
مهران بدخشان (انگاره‌ها)، رضا کهریزی (از او)، علیرضا مشایخی (مدال ۲۰۱۵)، کاوه میرحسینی (اشراق)

اجرای موسیقی نواحی
عماد توحیدی و حسین نظری (ترانه‌های کبود)، محمد سلم آبادی (آوای صحرا)، حمزه مقدم (حمزه سیا)، جمشید نیکوزاد (بی گمون)

خوانندگی موسیقی نواحی
ابوالحسن خوشرو (طالبا و موسیقی حماسی مازندران)، نورمحمد درپور (دردانه)، محی الدین شعبانی (دریاب و دریاب)، پرویز نزاکتی (ونوشه)

اجرای موسیقی دستگاهی بی کلام
سیامک جهانگیری (در رگ تاک)، حمیدرضا خبازی (واپسین فردا)، هوشمند عبادی (نایی)،بهاره فیاضی (افرا)

آهنگسازی دستگاهی باکلام
سیامک جهانگیری (من همان نای ام)، احسان عبایی (از سراسر بگذشته)، بهمن فریادرس (پرواز و آواز)، هومن مهدویان (باغ بی باران)

خوانندگی موسیقی دستگاهی
مهدی امامی (من همان نای ام)، وحید تاج (پرواز و آواز)، مجتبی عسگری (عشیران)، حسین علیشاپور (چقدر ز خویش دورم)

آهنگسازی و اجرای بخش پاپ و تلفیقی بی کلام
هومن شیرعلی (تنیده در صدا)، سعید غریب و شهرام مویدی (ناگفته‌های یک رویا)، مصطفی قناعت (کبوترخانه)، آرش هژیرآزاد (تهران، مریخ)

آهنگسازی بخش پاپ و تلفیقی باکلام
صادق تسبیحی و امید نعمتی (حرمان)، داماهی (در من برو شکار)، نیما رمضان و امیر بال افشان (بالزن)، پویا کلاهی (طاووس پربسته)

خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی
امیر بال افشان (بالزن)، پویا کلاهی (طاووس پربسته)، رضا کولغانی (در من برو شکار)، امید نعمتی (حرمان)

آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بی کلام
پویا باباعلی (دوردستها)، بهزادعبدی (سوئیت برای قانون وارکستر زهی)، رضا والی (سرنا)

آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال باکلام
امیر پورخلجی (عاشق کیست)، حامد حافظی و حسین فاضل (از برگ‌ها)، سلمان سالک و عباس آزاد (گوهر جان)، سیاوش ولی پور (سرود مرد سرگردان)

خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی
پوریا اخواص (سرود مرد سرگردان)، وحید تاج (از برگ‌ها)، مهدی نظری (آسوده خاطر)

ناشر
تلسک (ارژنگ)، خانه هنر خرد (علی صمدپور)، ماهور (محمد موسوی)، نسیم مهرآوا (محمد غلامی)

کد خبر 476537

منبع: ایمنا

کلیدواژه: موسیقی جشنواره موسیقی فجر سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر سی و ششمین جشنواره فجر موسیقی سنتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر بخش پاپ و تلفیقی خوانندگی موسیقی موسیقی دستگاهی آهنگسازی بخش موسیقی نواحی خوانندگی بخش بی کلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.

 چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را  به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آنها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باندهای خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد. و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • طنین موسیقی لرستان در تالار وحدت
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • «آه سرد» ۲ جایزه از جشنواره مسکو گرفت