Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت الاسلام حسن شجاعی، امروز در دیدار با مدیرکل و معاونین صدا و سیمای مرکز زنجان با اشاره به اهمیت و لزوم مراقبت در انگیزه‌ها و نیت‌های مسؤولان برای خدمت به مردم، اظهار داشت: خدمت به نظام اسلامی فرصتی ارزشمند است که باید آن را نظیر شخصیت‌های مانند حاج قاسم سلیمانی قدر دانسته و شبانه روز، با اخلاص روز افزون، به فکر خدمت به مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های مدیرکل صدا و سیما و معاونین حاضر در جلسه، افزود: رسانه ملی و صدا و سیما یکی از موثرترین رسانه‌ها در کشور است که جهت‌گیری مشخص آن، موجب شده در طی سالیان دراز، تمرکز دشمنان، مخالفان و معاندان داخلی و خارجی بر این رسانه باشد و با بهانه و بی‌بهانه به تخریب این نهاد بپردازند و همین امر، حاکی از  موثر بودن این رسانه، در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و تامین منافع مردم است.

نائب رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی با اشاره به اعتقاد قلبی خود به رسانه و اهمیت آن، حضور موثر و قوی رسانه‌ها در استان را یکی از شروط لازم برای پیشرفت استان قلمداد کرد و در ارتباط با مباحث بودجه‌ای و تجهیزات، امکانات و زیرساخت‌های مطرح شده در جلسه نیز، آمادگی خود برای پیگیری‌های لازم در حوزه قانون گذاری و یا سایر پیگیری‌های لازم در سطح ملی، با تمام ظرفیت‌های موجود، اعلام کرد.

 شجاعی تقویت شبکه رسانه‌های استان و ارتقای موضوع رسانه و اهالی رسانه استان را امری لازم و ضروری تلقی و خاطر نشان کرد: قوت رسانه‌های غیر صدا و سیما تضعیف صدا و سیما نیست و هر قدر رسانه‌ها، نشریات و اهالی رسانه تقویت پیدا کنند، موجب تقویت همه رسانه‌های استان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به انتخابات پیش رو و بیانات اخیر مقام معظم رهبری در مورد انتخابات، نظام انقلاب اسلامی را همیشه متعلق به مردم دانست و تصریح کرد: در این دوره هم  دل مردم بسیار بیشتر با انقلاب اسلامی بوده و البته دلخور هم هستند و  شبهاتی نیز ممکن است داشته باشند.

نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آنچه که امروز مردم در زندگی واقعی خود می‌بینند، نتیجه عملکرد انقلاب اسلامی نیست و بلکه نتیجه عملکرد گفتمان لیبرال دموکراسی غربی است، تاکید کرد: غرب گرایان در کشور ما سال‌های سال این رویکرد را دنبال کرده‌اند و وضعیت فعلی نتیجه عملکرد آن‌هاست.

نائب رئیس هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با توجه به عملکرد غربگرایان اذعان داشت: هنر رسانه در این زمینه این است که بتواند به خوبی مسئله ناکارآمدی غربگرایان را تبین کند و مردم را مطلع سازد که ناکارآمدی موجود نه ناشی از دوگانه شکست خورده اصولگرایی و اصلاح طلبی، بلکه نتیجه عملکرد غربگرایان است که دل در گرو غرب داشته و نسخه‌های مدیریتی روی میزشان، نسخه‌های وارداتی است.

وی در پایان با اشاره به کارآمدی انقلاب اسلامی، یادآور شد: هر کجا که تفکر انقلابی در آنجا حاضر بوده است، جزو نقاط برجسته و افتخار آفرین ماست و مردم هم دقیقا این مسئله را فهمیده‌اند و اعتقاد مردم به امثال شهید سلیمانی، ناشی از اعتقاد به تفکر انقلاب اسلامی است و در متن واقعیت‌ها کارآمدی انقلاب اسلامی و ناکارآمدی جریان غرب گرا کاملا مشخص است.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: صدا و سیمای زنجان نماینده مردم ابهر خرم دره و سلطانیه حجت الاسلام حسن شجاعی انقلاب اسلامی عملکرد غرب گرایان ناکار آمدی وضعیت انقلاب اسلامی نتیجه عملکرد صدا و سیما رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند

در سال ۱۴۰۲ به‌رغم کاهش رشد نقدینگی، رشد پایه پولی همچنان فزاینده بوده و به‌نوعی دولت در بازار پول به‌عنوان رقیب بخش خصوصی فعال بوده است.

به گزارش هم‌میهن، به این مفهوم که دولت همچنان کسری بودجه خود را داشته و این کسری را از منابعی که در بازار وجود داشته از محل فروش اوراق و... تامین کرده و آن نقدینگی که بخش خصوصی و تولید باید استفاده می‌کرد را خود دولت جذب کرده است.

در ادامه گفتگو با داود سوری استاد سابق دانشگاه شریف را می‌خوانید: 

در دو سال‌ونیم گذشته تلاش‌های دولت جهت کنترل تورم نتیجه نداده و تورم از کنترل رشد نقدینگی تاثیر نپذیرفته؛ به نظر شما علت چیست؟

خیلی سخت است که بتوان قضاوت کرد. رابطه رشد نقدینگی و تورم رابطه کوتاه‌مدتی نیست که به محض کاهش رشد نقدینگی در تورم کاهش اتفاق بیفتد. انتظار می‌رود اگر کنترل نقدینگی تداوم پیدا کند در آینده نرخ تورم هم کنترل شود. نکته‌ای که باید توجه کرد این است که کیفیت کاهش نقدینگی به چه صورت بوده است.

آنچه مشخص است اینکه در سال ۱۴۰۲ به‌رغم کاهش رشد نقدینگی، رشد پایه پولی همچنان فزاینده بوده و به نوعی دولت در بازار پول به عنوان رقیب بخش خصوصی فعال بوده است. به این مفهوم که دولت همچنان کسری بودجه خود را داشته و این کسری را از منابعی که در بازار وجود داشته از محل فروش اوراق و... تامین کرده و آن نقدینگی که بخش خصوصی و تولید باید استفاده می‌کرد را خود دولت جذب کرده است. به هر حال باید منتظر ماند و دید نتیجه کاهش روند رشد نقدینگی در سال آتی چگونه خواهد شد.

یعنی سال ۱۴۰۴ باید منتظر تاثیر بر نرخ تورم باشیم؟

نمی‌توانیم یک رابطه یک به یک بین تورم و نقدینگی داشته باشیم. نرخ تورم می‌تواند از جای دیگر هم افزایش پیدا کند. با این وجود به نظر می‌رسد سال بعد باید اثرات کاهش نقدینگی را دید. البته نرخ اعلامی بانک مرکزی به‌طور متوسط در یک سال ۵۲ درصد اعلام شده در حالی‌که این نرخ تورم در فروردین ۸۰ درصد بوده و تا اسفند به ۳۸ درصد رسیده است. از این رو یک روند کاهش وجود داشته و اگر مشکلی پیش نیاید سال بعد می‌تواند بر نرخ تورم مؤثر باشد.

شاید اشاره ابراهیم رئیسی که اخیراً گفته اقتصاددان‌ها متوجه کاری که دولت برای کنترل نقدینگی کرده می‌شوند همین موضوع است.

چیزی که مهم است اینکه نتیجه سیاست‌ها را باید در عمل ببینیم. واقعیت این است که بسیاری از آمار‌ها منتشر نمی‌شود و آمار‌های منتشر شده نیز از دقت کافی برخوردار نیستند؛ لذا نمی‌توان قضاوت درستی داشت. ولی می‌دانیم که تورم وجود دارد. قیمت‌ها را می‌بینیم که مدام در حال افزایش است.

بحث درآمد‌ها و رشد اقتصادی را می‌بینیم. اگر سیاست‌ها در این شاخص‌ها نمود پیدا نکند نمی‌شود درباره مؤثر بودن سیاست‌ها صحبت کرد. مسئله مردم که نرخ رشد نقدینگی نیست. نرخ رشد نقدینگی را ما به دهان مردم انداختیم. مردم تورم را می‌بینند. حالا از هر جا که می‌خواهد ظاهر شود. برای مردم چه اهمیتی دارد نرخ رشد نقدینگی چقدر است. آن‌ها تورم را نگاه می‌کنند.

در نرخ تورم چه سهمی می‌توانیم برای تورم انتظاری قائل شویم؟ مسئولان در گفته‌هایشان بر غیررسمی بودن قیمت‌ها و تورم‌های غیرواقعی و انتظاری بار‌ها تاکید می‌کنند.

انتظارات قاعدتاً تاثیرات کوتاه‌مدت دارد. ممکن است اتفاقی بیفتد و شوکی وارد شود و برای مردم انتظاراتی شکل بگیرد، اما مدتی که گذشت اثر آن اتفاق از بین می‌رود. ولی وقتی یک پدیده‌ای ادامه‌دار است نمی‌توان به انتظار تفسیر کرد. آنچه ما الان آموخته‌ایم و آن را انتظار می‌نامیم این است که فرآیند سیاست‌گذاری و کیفیت سیاست‌گذاری به‌گونه‌ای بوده که هر سال منتظر بدتر شدن شرایط هستیم.

این را آموخته‌ایم که اگر امروز کالایی را خریداری کنیم صرفه بیشتری دارد تا اینکه سال بعد آن را بخریم. همه می‌دانیم که اگر ریال نگه داریم سال بعد زیان دیده‌ایم. این یک یادگیری است که طی سالیان متمادی شکل گرفته و همچنان این فرآیند در حال تداوم است.

هیچ علامتی نیز داده نمی‌شود که این مسیر ممکن است تغییر کند. نه کیفیت سیاست‌گذاری را رو به بهبود می‌بینیم و نه رفتار‌هایی که در جامعه صورت می‌پذیرد متفاوت می‌شود؛ بنابراین دلیلی ندارد که افراد آموخته‌های خود را تغییر دهند.

دیگر خبرها

  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • گفتمان «شهر زندگی» نظام معنایی را منظم می‌کند
  • نهادینه‌شدن باشگاه شهراندیشان در شهرداری و شهر اصفهان پیگیری می‌شود
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد